Kristendomsforfølgelsen i Canada: Pastor Arthur Pawlowski risikerer å må i fengsel igjen

Den kristne pastoren og motstanderen av tyranniske Covid-19 restriksjoner er igjen på vei til fengsel. I hvertfall dersom canadiske myndigheter får det som de vil. Canadiske myndigheter har en rekke ganger satt inn sitt svartkledde Gestapo for å forhindre at kristne kommer sammen til gudstjenester. Den polskfødte pastoren som selv vokste opp under Sovjetunionens diktatur er en av de få kristne som har vært i stand til å gjenkjenne tyranniet i myndighetenes Corona restriksjoner.

Dersom canadisk politi får det som de ønsker vil den kristne pastoren måtte sone 21 dager i fengsel for å ha trosset Corona-restriksjonene gjennom å holde gudstjenster som myndighetene mener er i strid med smittevernreglene. Påtalemyndighetene vil også at pastorens bror, Dawid Pawlowski skal bli fengslet i ti dager for å ha deltatt i flere gudstjenester i strid med hva tyrannene har bestemt. Saken mot de to brødene som begge er kirkelige tjenere har pågått i en domstol mandag  Avgjørelse i saken kommer den 13 oktober. Canada er blitt et av de land som nå står på OBS listen til kristne organisasjoner over land som utøver forfølgelse av kristne. Flere kristne pastorer har blitt bøtelagt og fengslet fordi de har forblitt tro mot Guds ord og bud og har valgt å holde gudstjenester selv om myndighetene har lagt ned forbud mot kristne gudstjenester og samlinger.

Facebook Comments

11 tanker om “Kristendomsforfølgelsen i Canada: Pastor Arthur Pawlowski risikerer å må i fengsel igjen

  • Ja, selv Jesus hadde nok trukket seg unna, hadde det vært slike smittetilstander som nå. Han hadde avlyst møtekampanjer og holdt seg langt unna folk. Han hadde nok vært meget redd for å bli smittet. Det er jo klart at det er ikke de syke som trenger å bli bedt for…Nei, kristenheten har intet å stille opp med mot slik tilstander vi har hatt…..sukk…

   1
   1
  • Jesus var fullkommen – som Adam før han syndet og ble ufullkommen. Derfor kunne hans fullkomne immunforsvar uten problem ha slått tilbake alle slags mikrober.

   Slik vil også de som overlever Harmageddon bli fullkomne i løpet av tusenårsriket her på jorden. Da sier Bibelen:

   “Ingen borger skal si han er syk”.

   Alle vil kunne leve så lenge de vil. (“Evig” – ad olam – betyr egentlig “til ubestemt tid”.)

   6
   1
  • Ja. Jesus hadde nok bøyd seg for myndighetene og stanset virksomheten sin. Bønnefellesskap hadde tatt pause. Syke hadde blitt nektet helbredelse fordi Jesus hadde vært redd for å bli smittet.
   Selv Jesus hadde bøyd seg for dette kroneviruset.
   Med en slik Jesus er det ikke rart kristendommen i Norge er i oppløsning.

  • Randi forstår fremdeles ikke hva Guds Ord sier om være klok og forstandig. Hun har fremdeles ikke tatt til seg Jesu ord: Vær da kloke som slanger, og enfoldige som duer. Det burde også Arthur Pawlowski seg.

 1. “Gestapo” og “fengslet i ti dager”? Arthur Pawlowski er vel like mye en politisk aktivist som pastor. Og tatt i betraktning hans mildt sagt ukristelige oppførsel og pengeinnsamling til seg selv som “martyr” så tror jeg fremmstillingen her kan sies å være litt unyansert.

  Lite vet sokelys om gestapo og hva som skjedde med deres ofre. Det håper jeg ihvertfall. For hvis ikke kan artikkelen sies å være fake news.

  “Forfølgelse” kan være så mye. Det å bli motarbeidet å pålagt restriksjoner er noe vi har sett i den vestlige verden i mange år. Men de farligste trekkene i utviklingen har de fleste kristne godtatt uten betenkeligheter. Dels pga likegyldighet og dels pga liberale holdninger. De har slukt store kameler hele tiden. Det er dette man burde fokusere på. For det er lett å forstå ut fra Bibelen at jo mindre kristne respekterer det som faktisk står i den, jo mer problemer kan de få.

  Hvis man blir forfulgt for sin tros skyld så skal man glede seg står det i Bibelen. Men hvis man blir forfulgt av andre årsaker så kan disse årsakene være langt mer alvorlig enn selve forfølgelsen.

  Jo mer man venner seg til å tolke Bibelen slik at den passer inn i dagens kultur, egen ønsketenkning og tendenser i tiden, jo mindre autoritet får den. Til slutt kan man synse nesten hva som helst uten å refferere det til Bibelen i det hele tatt. Man bare forutsetter at det man synser alltid er synonymt med det “gud syns”.

  4
  1
 2. 17/09/2021, kl. 08:35 sa Otis:

  Ja, selv Jesus hadde nok trukket seg unna, hadde det vært slike smittetilstander som nå. Han hadde avlyst møtekampanjer og holdt seg langt unna folk. Han hadde nok vært meget redd for å bli smittet. Det er jo klart at det er ikke de syke som trenger å bli bedt for…Nei, kristenheten har intet å stille opp med mot slik tilstander vi har hatt…..sukk…

  Litt usikker på hvordan dette skal forstås. Siden Jesus kunne gå på vannet så kan alle andre gjøre det også? Eller?

  Er det klart at det ikke er de syke som skal bli bedt for? Og kristenheten kan ikke stille opp mot slike tilstander?

  I Idaho, en av statene i USA med færrest vaksinerte, må sykehusene velge bort de sykeste covidpasientene for å redde flest mulig av de som har best sjans til å overleve. Hvorfor er det ingen som ber for de syke der? Er de kristne vantro eller fortjener alle ikke-kristne å bli smittet og gjerne dø? Er alle de kristne imune og har nok med sitt eget ve og vel?

  Hadde det ikke vært bra med en overordnet logikk som kunne relateres til noe som står i Bibelen?

  • Det var ironisk ment. Jesus hadde selvfølgelig ikke gått i dekning, men vært mer aktiv enn noen gang. Men pastorer/predikanter her til lands har stengt kirker og forsamlingshus, holdt avstand og har virket paralysert. Men det var ikke ironisk at kristenheten har lite å stille opp med mot virus og sykdommer. Mentaliteten blant kristne er at de “kan ikke gå på møte fordi de er syke”… (Tenker ikke bare på korona.) Hallo?! Er det ikke da man trenger å gå på møte og bli bedt for?? Men det er lite kraft blant kristne i dag. Ånden flyter ikke akkurat i møtene. Det er på tide det skjer igjen.

 3. Jesus var aldri redd – og det hadde han heller ikke vært for dette smitteregimet. Fordi Han søkte å frelse sjeler – og da var det bare å stole på Gud, at Han pløyde veien, der Han gikk. Og ved å bruke mye tid i bønn – så var Han ledet døgnet rundt, og satan kunne ikke røre ham. Ikke før det var Hans tid – hvor Han måtte offres, for våre synder.

 4. 17/09/2021, kl. 15:13 sa Otis:
  Men det er lite kraft blant kristne i dag. Ånden flyter ikke akkurat i møtene. Det er på tide det skjer igjen.

  Dette tror jeg mange er enige med deg i Otis. Selv har jeg begrenset erfaring men har gjort meg mange tanker om det samme. Jeg tror folk stenger Ånden ute. De lar seg ikke lede av den. De vil heller styre den med tradisjonelle løsninger og vedtatte programmer. De teologiske tolkningene og fortolkningene er så fastspikret at ingen kan rokke dem.

  • Når de første kristne fikk ånden på pinsedagen i år 33 kastet de seg ikke rundt og bablet, skrek og skrålte. Nei, fordii mange fra ulike områder var samlet fikk de rett og slett den mirakuløse gaven å kunne gjøre seg forstått på de andres ulike språk. Dette har ingenting å gjøre med de demoniske eksessene vi ser rundt om i endel såkalte kristne forsamlinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.