Sara Auke om Covid-vaksinen og barn og unge -en ung stemme som sier i mot den politisk korrekte propagandaen

Sara Auke er datter til den kristne forkynneren David Auke. I likhet med mange andre unge blir Sara nå utsatt for et press og hjernevask for å ta den potensielt livsfarlige vaksinen. Sara Auke er et levende eksempel på at myndighetenes propagandamaskin og kontinuerlige hjernevask av befolkningen ikke alltid virker. Sara er blant dem som våger å gå mot strømmen og ikke er redd for å dele hva hun tenker på sosiale plattformer. “Det høres ikke helt smart ut i det hele tatt å la seg bruke som myndighetenes forsøkskanin der sprøytene ikke er testet fullt ut på dyr en gang,” sier Sara Auke i to videoer delt på Tik Tok.

Advarslene mot de kontroversielle og dødelige vaksinene blir stadig flere og flere. Mange har fått med seg at de med å ta vaksinen blir en del av en global familie av prøvekaniner som stiller sine kropper til rådighet for en pengegrisk legemiddel-industri som selv ikke vil ta på seg ansvar for hva slags skader legemiddelet påfører dem som lar dem fylle blodårene med gift. Heldigvis finnes det unge som ikke hjernevasket av MSM og myndighetene og den beste vaksine mot hjernevask ser ut til å være den sunne fornuft og kritisk tenkning. Når både myndigheter og media og sosiale plattformer praktiserer “en stemme, et budskap” er det grunn til å være på vakt.  For da snakker vi ikke lenger om fri informasjonsflyt men om inndoktrinering og global mind-control. Vi takker Gud for røster som Sara Auke og vi trenger flere som henne. Selv om Facebook-samfunnet “Hanvoldkanalen” freser. Det er ikke alle som vil være med på vaksine-dugnaden. En dødens og sykdommens dugnad. Vi sier nei takk til deltakelse i dugnaden.

Facebook Comments

5 tanker om “Sara Auke om Covid-vaksinen og barn og unge -en ung stemme som sier i mot den politisk korrekte propagandaen

 1. Jeg antar at hennes far står for det samme. Da er det altså to profilerte kristenledere som taler imot vaksinen; Auke og Svein Magne Pedersen. Noen flere?

  • Det er ikke så mange, unntatt noen få. Men det er noe åndelige over disse vaksinene, som om de som tar dem, åpner opp for noe. Spesielt kristne merker man det på – eks. en venn fortalte meg i kveld, at han besøkte en kristen venn som han brukte å be sammen med – men han hadde plutselig tatt vaksinen. Og han merket at det var noe annet over han.

   Vi må ikke glemme at disse vaksinene er noe helt annet enn det som har vært. Dette burde kristne holde seg langt unna, og heller begynne å stole på Herren. Men jeg har skjønt at det er mye gruppepress – også blant kristne – som blir grepet av frykt. Frykt er satans middel.

   Hanevold, om han ikke angrer og vender om – så vil dette bli spikeren i kisten til hans Ministry – altså tjeneste. Jeg er redd at det skjer 2 ting nå – Gud har begynt å dele fra hverandre geitene og fårene – noe som må skje. Det andre er det profetiske for de 10 jomfruene i Matt. 25 går i oppfyllelse – de som er uforstandige, som mister sin olje – og de forstandige – som trekker nærmere Herren, og lengre bort fra denne verdens påvirkning.

   Jesu gjenkomst er nær! Må vi gjøre oss rede.

  • Du har rett broder Tore. Jeg har hørt mange fortelle at de kristne som har tatt vaksinen har fått en annen ånd eller blitt negativt forandret etter vaksinedosene.
   Jeg er usikker på om det kan være en psykisk bivirkning av selve medikamentet eller om det er av åndelig karakter.
   Ellers sier jeg amen til det du skriver Tore

   1
   1
  • Da ingen i vår omgangskrets bevisst tilfører kroppen substanser vi ikke kjenner de fulle konsekvensene av, avstår vi alle fra deltagelse i slike samfunnseksperimenter.

   Slik har vår familie av troende et relativt trygt, godt, samstemt og kjærlig fellesskap. “Relativt” sikter selvsagt til at vi aldri kan vite hva verden rundt oss måtte finne på av onde sprell. Satan Djevelen er jo fortsatt løs og hans demoniske medsammensvorne blant menneskene likeså.

 2. Er vanligvis en ganske ufryktsom kar om man ser bort fra litt sunn avstandtagen til slanger og edderkopper. Når det kommer til disse magiske sprøytene derimot kan jeg styre min begeistring. Bare tanken på å få sprøytet dette nanoheksebrygget inn i kroppen, og vite at mye av dette skal bli der til man stuper, gir meg gåsehud på ryggen. Tanken på å få årlig påfyll av graphene og aluminiumoxide river ytterligere i nervesystemet i fryktsenteret. Kan trygt konkludere med at jeg også er sjele glad jeg ikke skal ha denne giftblandingen i kroppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *