En far gråter over sin 16 år gamle sønn som tok Pfizer vaksinen -bannlyst av de sosiale plattformene

Denne videoen har blitt bannlyst fra de tradisjonelle sosiale plattformene. Ernest Ramirez mistet sin 16 år gamle sønn etter at han fikk Pfizers Corona-vaksine og han gir en følelsesladet gjengivelse av ha som hente og sin sønns historie. “Mitt navn er Ernest Ramirez, jeg var en alenefar som mistet min sønn noen få dager etter at han fikk Pfizer vaksinen. En vaksine som nå pushes på barn og unge i Norge. Min sønn hadde god helse og spilte jevnlig baseball siden han var sju år. Annonseren av vaksinen fortalte den var trygg og det overbeviste meg slik at jeg bestilte time slik at min sønn skulle få sprøyta med vaksine. Hvordan dette gikk kan du høre i det følelsesladede vitnesbyrdet under. Et vitnesbyrd sosiale plattformer som Facebook, Twitter og YouTube ikke vil at du skal høre.

Det er en drepende gift helsemyndighetene vil at folk skal fylle sine blodårer med. En gift som dreper, påfører skade og som folk må stadig ha nye dosere av for å være “beskyttet”. Men kvaksinen beskytter ikke mot fortidlig død, lidelser og sorg. Det fikk denne pappaen fra San Antonio, Texas, USA smertelig erfare. Videoen med en fars sorg er bannlyst av Twitter, Facebook og YouTube. De ønsker ikke å spre “konspirasjonsteorier” om vaksinen

 

Facebook Comments

44 tanker om “En far gråter over sin 16 år gamle sønn som tok Pfizer vaksinen -bannlyst av de sosiale plattformene

 1. Nå er det umulig for meg å sette meg inn i den tragedien som denne faren opplever. At hans eneste sønn dør, tilsynelatende helt frisk, mens han spiller basketball.

  Ramirez mistenker at det er vaksinen som har ført til sønnens død. Han sier at “sønnen var helt frisk, og at politiet som tok kontakt etter at sønnen var erklært død på sykehuset, sa at det var noe med hjertet”, men at han ikke har hørt noe direkte fra sykehuset.

  Nå vet ikke jeg om dette klippet faktisk ble bannlyst fra Youtube etc, men det er ikke noe problem å finne denne historien eller andre historier som beskriver bivirkninger eller dødsfall etter vaksinering på youtube. At videoen er merket med BANNED er en dramaturgisk effekt mange på Youtube og Rumble bruker for å få flere klikk og tjene mer penger.

  Det er mulig at en versjon av historien er sensurert på f.eks. Youtube, men det er feil når Søkelys skriver at historien er bannlyst fra sosiale medier.

  Ramirez forteller historien sin her: https://www.youtube.com/watch?v=YcotXkbuLGU og her https://www.youtube.com/watch?v=XWKKhyD1xXs

  Her er historien på fra Ramirez konto på twitter: https://twitter.com/rgvrunner01 “Single parent that lost my son to the Pfizer vaccine”

  For ordens skyld:
  – jeg benekter ikke at sønnen kan ha dødd av vaksinen.
  – jeg benekter ikke at vaksinene har bivirkninger. For noen alvorlige eller dødelige.
  – jeg mener det skal være frivillig å vaksinere seg
  – jeg mener ingen har krav på å vite om du eller jeg er vaksinert

  -og jeg mener det ikke er riktig å spre halvsannheter, løgn og konspirasjoner.

  4
  3
  • Pust med magen Rune!

   Litt trist at du mener det er greit at Søkelys å formidler usannheter i sine artikler.

   Det er formuleringene i artikkelen jeg reagerer på, ikke på selve historien. Den tragiske historien må gjerne fortelles.

   4
   5
  • Dette er derfor de kvaksinerer folk.
   Det er målet med kvaksinen.
   Drepe folk, gjøre dem avhengige av denne djevelske giften som kan ta deres liv, gjøre dem alvorlig syke eller gjøre dem sterliserte slik at de ikke bidrar til befolkningsvekst.
   Dette er agenda 2030 og gjøre folk til slaver slik at de tar dyrets merke når de introduserer det i sprøyta.
   De fleste kristne er allerede forførte. De følger dyrets system. Lar seg merke i kropp og sjel av denne slangegift som serveres som vaksine. Og det er ikke nok med en eller to doser. Det skal jevnlige doser til av denne giften. Guds folk. Stå i mot! Ta ikke del i dette. Dra ikke i samme åk med vantro. La ikke ditt legeme bli besmittet med griseblod, fosterceller og celler fra apekatter.

   4
   3
  • Qanon nå må du sjå til å ha litt respekt.
   Hadde jeg kunnet , så hadde jeg gitt deg en rett over ørene …

   Her har du en far som har mistet sin kjære sønn pga vaksine pushere som deg også kommer du draende med kvervuleringen din igjen…

   Du er som satan, som spør har Gud virkelig sagt..

   2
   3
  • Som sagt Rune,

   jeg er enig i at den tragiske historien fortelles. Og jeg synes synd på den stakkars faren som må gå igjennom dette.
   Det er ikke riktig å bare fortelle solskinnshistorier. Man skal også fortelle om de mindre hyggelige sidene ved å ta vaksinene. Der tror jeg ikke vi er uenige.

   Som sagt: det jeg reagerer på formuleringene, påstandene og konklusjonene som Søkelys bruker.

   Til Randi:
   “La ikke ditt legeme bli besmittet med griseblod, fosterceller og celler fra apekatter.”
   Der er vi helt enige. Det er godt det ikke er slikt i vaksinene som brukes i Norge.

   4
   3
  • …og siden du har gjentatt det flere ganger, kan jeg spørre:

   “Har Gud virkelig sagt at det er greit å lyve og spre usannheter?”
   “Har Gud virkelig sagt at det er greit å ta en tragisk historie, legge til egne påstander og spre resultatet som sannhet?”

   Har Gud virkelig sagt det?
   ….den Gud jeg kjenner har sagt akkurat det motsatte.

   3
   4
  • Helle din grunnmur Qanon er løgn , du fremmer en vaksine som alt nå syner seg og ha livsfarlige bivirkninger , du fremmer en vaksine med uante livsfarlige bivirkninger og du gjør det ved å kverulere og manipulere .

   IKKE TA VAKSINEN !!!

   1
   4
  • Feil Rune,

   Jeg sier at folk skal få lov til å velge selv.
   Jeg har ingening i mot å stå på barrikaden sammen med deg og forsvare din rett til å la være å ta vaksinen. Også å forsvare at ingen skal kunne kreve å få vite din eller min vaksinestatus.

   Men, jeg jeg forsvarer ikke å bruke usannheter og løgn for å oppnå det målet!

   4
   1
  • Er det ikke rart at Rune lye ber om at det vises respekt, for så å komme med:
   16/09/2021, kl. 11:15 sa
   Rune Lye
   :
   Hold kjeft Qanon !!!!” og:
   “Qanon nå må du sjå til å ha litt respekt.
   Hadde jeg kunnet , så hadde jeg gitt deg en rett over ørene …” og:
   “Du er som satan, som spør har Gud virkelig sagt..” og:
   “Helle din grunnmur Qanon er løgn , du fremmer en vaksine som alt nå syner seg og ha livsfarlige bivirkninger , du fremmer en vaksine med uante livsfarlige bivirkninger og du gjør det ved å kverulere og manipulere .”
   Rune Lye er har fyllt sjelen sin med noe som gagner avgrunnens fyrste. Og han gjør det BEVISST.

  • Det er livsfarlig å kjøre bil, det er livsfarlig å fly, og man kan dø av vaksinen.
   Jeg personlig mener faren for å dø av vaksinen er så liten at jeg har gjort mitt valg. Du mener annerledes.
   Jeg mener at alle folk skal få lov til å vurdere risikoen med bilkjøring, fly og vaksiner selv.

   3
   2
  • Det er forbudt med narkotika…

   Men jeg notere meg at en god del galninger som er politisk korrekt mener at folk skal ha valgfrihet her også..

   1
   3
  • Det er FRIVILLIG å ta vaksine. Det er FRIVILLIG å IKKE ta vaksine.

 2. Hele denne Corona-pandemien er en stor scam.
  Selv politikerne vet at dette er en scam. Det så vi på mandag da vi så scener der folk klemte på hverandre under valgvakene. Det er åpenbart ikke så nøye for politiske partier å følge “smittevern-reglene” de selv har laget for oss andre.
  Det som har skjedd i 2020 og 2021 er at de har omdøpt den vanlige influensa-smitten og gitt den navnet Corona eller Covid for å lure mennesker til å ta en farlig vaksine.
  Politikere og regjeringen har operert med en regel for seg selv og en annen regel for andre. Glem alt som heter smittevern, munnbind, enmeters regel og håndsprit.
  Glem denne scammen.
  Lev som du vil. Du trenger ingen vaksine.
  Det eneste du oppnår med å ta vaksinen er å bli sjuk og dør snart.
  Vaksinen er lik Delta og Delta er vaksinen.
  Det er derfor det er så høy smitte i land hvor mange er vaksinerte.
  I vår bygd var det ingen smittede eller syke i 2020 i det hele tatt.
  Men når de begynte vaksineringen, begynte folk også å få Covid.

  3
  3
  • Politikerne er en del av det Bibelen kaller “denne verden” og sier om visse mennesker at “den beste av dem er som en tornehekk”. Sanne kristne oppfordres til ikke å ha noe med denne verden å gjøre.

   “Vi er i verden, men ikke av verden”, heter det. Det er fordi “Satan er denne verdens gud”. Hvordan kan da kristne blande seg med Satan Djevelens verdslige befolkning. Nei “gå ut av verden”, sier Guds ord, “så vi ikke rammes av dens plager”.

   Dessverre er de aller fleste som kaller seg kristne ikke kristne i det hele tatt, men narret av den onde.

   7
   2
 3. VAKSINEN DREPER SAKTE OG SIKKERT DEM SOM HAR TATT SKUDDET
  BOISE, Idaho-En lege har funnet en økning i kreft siden COVID-19-vaksinering.
  18. mars rapporterte Dr. Ryan Cole, en brett-sertifisert patolog og eier og operatør av et diagnostikklaboratorium, til offentligheten i en video produsert av Idaho delstatsregjerings “Capitol Clarity” -prosjekt, at han ser en massiv “opptur” ved forskjellige autoimmune sykdommer og kreft hos pasienter som er vaksinert.
  “Siden 1. januar i laboratoriet har jeg sett en 20 ganger økning av endometrial kreft i forhold til det jeg ser årlig,” rapporterte Dr. Cole i videoklippet som ble delt på Twitter.
  Cole forklarte at to typer celler er nødvendige for tilstrekkelig immunsystemfunksjon: “T-hjelper-celler”, også kalt “CD4-celler” og “drepende T-celler”, ofte kjent som “CD8-celler.”
  Ifølge Cole er det en massiv undertrykkelse av “hjelper-T-celler” hos pasienter med hiv som får immunsystemets funksjoner til å stupe, og etterlate pasienten utsatt for en rekke sykdommer.

  2
  2
  • Du har helt rett. Folk leker med sin fremtid.
   De som tar dette hekseskuddet fra avgrunnen som påvirker kroppens celler får også sine DNA forandret.
   De leker Gud med denne djevelske gift som de gir folk.
   Kristne som tar denne avgrunnens injeksjon er enten svært naive, svært forførte eller svært forherdede. Spesielt de som tar den etter at de vet hva dette er.
   At dette også er en del av Dyrets merke og det system som Dyret i åpenbaringsboken representerer er jeg 100 prosent sikker på.
   Det er antikrist ånd i hvert sprøytestikk.

   2
   2
  • Da absolutt ingen i vår omgangskrets bevisst tilfører kroppen substanser vi ikke kjenner de fulle konsekvensene av, avstår vi alle fra deltagelse i slike samfunnseksperimenter.

   Slik har vår familie av troende et relativt trygt, godt, samstemt og kjærlig fellesskap. “Relativt” sikter selvsagt til at vi aldri kan vite hva verden rundt oss måtte finne på av onde sprell. Satan Djevelen er jo fortsatt løs og hans demoniske medsammensvorne blant menneskene likeså.

   5
   2
  • Nå vet ikke jeg hvor Randi har hentet den maskinoversatte teksten fra, men det hadde vært fint med dokumentasjon på disse påstandene om kreft og autoimmune sykdommer.
   Jeg vet Dr Cole har hevdet dette tidligere også (i vår), men han kunne ikke da komme med dokumentasjon på at det var riktig.

   Dr Ryan Cole er ikke ekspert på virus eller ‘vanlig’ medisin. Han er en hudlege og (ikke en brett-sertifisert) medlem av det størster av de offisielle helseutvalgene i Idaho – Central District Board of Health (CDH).
   “Cole is a celebrated figure among anti-vaxxers. He made headlines in July by calling the vaccine the “clot shot” and “needle rape” in a presentation to America’s Frontline Doctors (AFD), a group known for COVID-19 misinformation.” https://www.businessinsider.com/idaho-ryan-cole-public-health-board-anti-vaccine-2021-9?r=US&IR=T

   https://www.idahostatesman.com/news/local/community/boise/article253987448.html

   “Idaho Doctor Makes Baseless Claims About Safety of COVID-19 Vaccines” https://www.factcheck.org/2021/04/scicheck-idaho-doctor-makes-baseless-claims-about-safety-of-covid-19-vaccines/

   PS!
   Pfizer/BioNTech COVID-19-vaksinen (som tidligere hadde en nødgodkjenning) er nå fullt ut godkjent av FDA fra og med 23.08.2021 for bruk på personer over 16 år.

   “..as the first FDA-approved COVID-19 vaccine, the public can be very confident that this vaccine meets the high standards for safety, effectiveness, and manufacturing quality the FDA requires of an approved product” https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-covid-19-vaccine

   3
   2
  • Bare så du ikke er i tvil Birgir Hermansen, du er ett djevelens barn , som fremmer satans gift og ønsker at Guds barn skal fylle seg med den , vend om mens du enda kan.

   1
   2
  • Hadde du hørt Herren til, hadde du valgt å høre på Guds Ord. Men løgnen stå høyt i hevd hos deg.

  • DINE advarsler tar jeg ikke så tungt. Det eneste man har å frykte fra deg, er at du er i stand til å gi dine motstandere en tå trynet. BOKSTAVELIG talt. Det er i alle fall slik du har uttalt deg for ikke lenge siden. For Guds Ord har jeg ingen grunn til å frykte. Kast du LØGNEN på dynga, så SANNHETEN kan få sette deg fri. Og du kan nå himmelens strand.

  • Du Birgir og Qanon har valgt å tro denne verdens narrativ og Gud kommer til å slå dere …Det bør du frykte Birgir.

   Du har helt rett at meg trenger du ikke frykte, for jeg skrev ” Hadde jeg kunnet, så hadde jeg gitt Qanon en rett over ørene ” men jeg kan ikke , for hevnen hører Gud til !

   2
   1
  • Jeg leser hva du skriver. Og det ser unektelig ut som om Gud allerede har slått deg. Bare se alle de gangene du IKKE har klart å gjøre rede for de påstander , fulle av løgn og halvsannheter og bedrag, som du har blitt konfrontert med. Og når du blir sbar skyldig, kommer du med:
   16/09/2021, kl. 11:15 sa
   Rune Lye
   :
   Hold kjeft Qanon !!!!” og:
   “Qanon nå må du sjå til å ha litt respekt.
   Hadde jeg kunnet , så hadde jeg gitt deg en rett over ørene …” og:
   “Du er som satan, som spør har Gud virkelig sagt..” og:
   “Helle din grunnmur Qanon er løgn , du fremmer en vaksine som alt nå syner seg og ha livsfarlige bivirkninger , du fremmer en vaksine med uante livsfarlige bivirkninger og du gjør det ved å kverulere og manipulere .”
   Dette er altså RUNE LYE.

  • Som sagt Birgir jeg overlater dommen og hevnen til Gud , du er advart , men du vil ikke høre og du vil ikke forstå !

   2
   1
  • Nei, du har IKKE overlatt dommen til Gud. Du har SELV felt dommen. Ikke går du av veien å lyve på meg heller. Og du gjør det BEVISST.

  • Birgir du er en kverulant og en krangle fant , det er ikke løgn, men ikke bare det du ønsker at folk skal ta gift vaksinen fra satan , selv om du ser folk dør av den .

   1
   1
  • Nei Birgir det er sanheten om deg du er en krangle fant , normalt ville jeg ha stoppet tråden for lenge siden , men tenkt la meg se hvor lang Birgir vil gå …
   Det er en grunn for jeg stort sett ikke gidder svare deg.
   Og fra nå av så kommer jeg ikke til å besvare din kommentarer og anbefaler alle andre å ikke gjøre det.

   1
   1
  • Du er ikke i stand til å komme med ETT eksempel på at jeg fremmer en dødelig gift. Er det fordi du er avgrunnens utsending?

  • Det er EN grunn til at du ikke vil svare meg igjen Rune Lye. Du ER og FORBLIR en LØGNER og BEDRAGER. Jeg har ALDRI talt, hverken FOR eller IMOT covid-vaksinen. Det eneste jeg har sagt på Søkelys OM vaksinen, er at: “Det er en selvfølge at man skal være skeptisk når det er en såpass ny, uprøvet vaksine. Det skal bare mangle.” Det er det eneste. Og det er ikke uten grunn. Har svineinfluensa-vaksinen friskt i minnet ennå. Men jeg er sterkt imot at dere, og DU, sprer løgn på løgn om vaksinen. Om hva vaksinen gjør med ånden og sjelen. Det er satans verk som DU tar til ditt hårde hjerte. De som nekter å tro på slike løgner stempler du som djevelens barn, hører djevelen til, og andre ting. Bare fordi vi ikke tror på de sataniske konspirasjonsteoriene dere slenger rundt dere med. Du burde rett og slett gravd deg ned i skam. Du er som en vill havsbølge som skummer opp din egen skam. Du er en villfarende stjerne, som mørkets natt er reder for til evig tid. Det er på tide du omvender deg. Det er ennå en dør åpen for deg. Bank på, og Jesus vil lukke opp for deg.

  • Rune. Det nytter ikke å tale til dem som har tatt MERKET og velger å holde fast på sin synd.
   Den ånd som står bak vaksinen -det kommende dyrets merke er svært sterk. Du kan argumentere til du blir blå i ansiktet, men har man først tatt MERKET og fastholder dette, da er man forherdet.
   Ta ikke vaksinen eller denne forløper til dyrets merke.
   Det er åndelig og fysisk død i hvert sprøytestikk.

  • La meg si det slik: Enhver som forsvarer Covid-19 vaksinen skal holdes ansvarlig for lidelser og død som den påfører folk.
   Man skal ikke støtte eller oppfordre folk til å ta denne giften.

  • Bjørn, Rune Lye og Randi skal stå til ansvar for hver eneste løgn de har gjort seg skykdig i. De skal stå til ansvar for hver eneste falske anklage de har kommet med. Ikke er det det minste rart de oppfører seg slik heller. De har overgitt hjertet sitt til mørkets og avgrunnens fyrste. Det har de avslørt selv.

  • Og du Birgir, skal holdes ansvarlig for at du ikke advarer mot denne fare som truer. Du advarer ikke folk mot å ta dyrets merke.
   Du gjør ikke din plikt som troende som er å advare mot det som fører til død og undergang.

  • Rune.
   Å krangle med Birgir, Qanon og Roperid er fullstendig meningsløst. Vi snakker her om forherdede personer som fører vill og farer vill.
   Ingen av dem lytter til Guds Ord eller lar seg lede av Den Hellige Ånd.
   Disse er tomme tønner, skyer uten regn.
   Det er et uttrykk som heter “tomme tønner rumler mest” og når jeg ser hva de skriver, personangrepene, hvordan de fratar folk kristentroen, utelukkende som hersketeknikk må vi bare erkjenne at forherdelsen er kommet langt. De har tatt vaksinen, har dyrets merke i hjerte og sinn og det uttrykker de alle i ord og gjerning.
   Gjennom sin støtte til vaksinen proklamerer de inn i Åndens verden at “jeg vil ikke la Herren være min lege” og de stoler ikke på Guds løfter. Det er vantroens ånd i disse. Det har vært og er mange slike som angriper Guds folk i denne siste tiden.
   Det heter i Guds Ord; 2 Tess 2,11: Og derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen,
   Når et menneske forkaster sannheten så sender Gud dem en kraftig villfarelse så de tror løgnen. Det er derfor disse stadig må drikke av urene brønner som løgnmedia er . VG, TV2, Dagbladet. Dette er de brønner de drikker fra og derfor blir deres budskap ubibelsk og uåndelig og tomt for kjærlighet til brødrene.

  • Hva som fører til død og undergang, er LØGNENE til Geir, Kikki, Bjørn, Randi og Rune Lye. Hvis ikke dere omvender dere til SANNHEREN, har dere ikke et evig liv i vente.

 4. Det som slår meg etter å ha lest mange av kommentarene som har kommet på denne og andre artikler i løpet av helgen er at personbeskyldninger hagler i alle retninger: “Du er fortapt”, “Nei du er fortapt”, “du er et satans barn”, “Nei du er et satans barn”, “Du hører djevelen til, “Nei du hører djevelen til”.
  Dette er rett og slett som å høre småbarn krangle, men med ord som voksne bruker. Kunne du latt dine (antakelig voksne) barn lese det du skriver. Ville de blitt stolt over mor eller far som skriver slikt til sine medmennesker?
  Vi bør alle ta minst et skritt tilbake og lese egne svar en, to eller tre ganger før vi trykker publiser.

  Paulus beskriver frukten av et sunt kristenliv slik:

  Gal. 4
  22 Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet,

  Ef. 5
  8 En gang var dere selv mørke, men nå – i Herren – er dere lys. Lev da som lysets barn! 9 Lysets frukt er all godhet, rettferd og sannhet.

  • Men hvordan kan du hevde at du er voksen? Å late som man er på toppen, og behandle andre som småbarn – er å undervurdere folk.

   Skjønner du den åndelige verden – vet du hvordan demoner virker? Vel, Gud har befridd meg fra over 30 ånder – og jeg har lært meg en ting – å ikke se ned på andre – men jeg misliker folk som sitter høyt på sin arrogante hest, og tror at Gud har behag i dem. Det kan minne litt om tolleren som ba og denne farisseren – som mente at han var ett godt menneske – mens den andre sa bare “vær meg synder nådig”

   Om du ikke skjønner at pandemien er politiker skapt – og at det er sterke globale krefter som styrer dette – så skjønner du ikke mye.

   Som kristen må man hele tiden forstå hva djevelen driver med – iallefall når han planlegger ting som kan ødelegge deg. Satan er lur – min erfaring er at han lurer de fleste. Jeg har selv blitt bedratt av satan – men jeg har lært – og kommet meg ut av hans snarer.

   Å leve i lyset – det gjør man ikke om man tar vaksiner som er konstruert for å forurense kroppen din – Ordet sier:

   17 Dersom noen ødelegger Guds tempel, da skal Gud ødelegge ham. For Guds tempel er hellig, og det er dere.
   18 La ingen bedra seg selv! Hvis noen av dere regner seg for å være vis i denne verden, la ham da bli en dåre, for at han kan bli vis!
   19 For denne verdens visdom er dårskap for Gud. Det står jo skrevet: Han fanger de vise i deres list.
   20 Og et annet sted: Herren kjenner de vises tanker, og vet at de er tomme.
   21 La derfor ingen rose seg av mennesker! For alt hører dere til,
   1Kor 3:17-21

   Og vaksine tiltakene fra myndigheten er ikke støttet av noen forskning – tvert om – så skader de folk psykisk, hvor de ble tvunget til å være inne – og ikke omgås med andre. Nå så vokser det opp barn, som har vært isolert, hvor kroppen ikke har lært å kjempe imot virus ol, -fordi immunforsvaret ikke har noe å jobbe med – dermed vil mange bli syk

   https://www.document.no/2021/09/20/uvanlig-mange-smabarn-vil-trolig-fa-luftveisinfeksjoner-framover/

   Jeg bruker å referere til dr. Sherri Tenpenny – en søster i Herren – som advarer miot vaksinene. Hun har studert i 21 år – og sier at så godt som ingen av vaksinene, er så bra som vi tror. Her en oversettelse:

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/08/27-aug-2021-reinette-sensum-og-dr.html

   Og leser man Vaksinetvang, i skyggen av koronaen

   https://www.haugenbok.no/vaksinetvang-i-skyggen-av-koronakrisen/skaftnesmo-trond/9788293235385

   så hadde eks. Italienske forskere – som studerte barnevaksiner, som de hevdet ikke var metaller i – så hadde de funnet metall rester og kvikksølv – i de alle – og det er sånt kroppen ikke kan bryte ned – og kan gå inn i hjernen – og skape Autisme, ADHD ol.

   Men disse vaksinene, er skapt for helt andre formål enn å redde folk – de er eksperimentelle – og de har hoppet over trinn i utviklingen – og ingen vet langtidsvirkningene.

   Denne tyske stjerneadvokaten vil gå til sak mot myndighetene – og dette har han funnet ut:

   https://newsvoice.se/2021/09/coronapanik-sprids-medvetet-rattsliga-provningar-stoppas/

  • Jeg hevder ikke at jeg er bedre enn andre. Det jeg sier er at “det som slår meg…”. Dvs det er en observasjon.
   Jeg inkluderer absolutt meg selv i advarselen og oppfordringen til mer “voksent språk”. Det er helt bevisst at jeg ikke peker på andre ved å skrive “dere”, men inkluderer meg selv ved å skrive “vi”.
   Derfor avslutter jeg også med “Vi bør alle ta minst et skritt tilbake og lese egne svar en, to eller tre ganger før vi trykker publiser.”

   Jeg lar være å kommentere det andre du påpeker. Det har jeg kommentert så veldig mange ganger før at min mening om evt politiske konspirasjoner, forskere som ikke er forskere og medisinske feiltolkninger bør være velkjent.

  • Du vil ALDRI få et ordentlig svar. I alle fall ikke noe FORNUFTIG svar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *