Pastor Jan-Aage Torp reagerer på presset kristenledere og kristenmedia påførte velgere for å stemme KrF

“Jeg har vært meget betenkt over det massive press som ble lagt på kristne velgere for å stemme på KrF Kristelig Folkeparti ved dette stortingsvalget.
En leder som ikke støtter KrF ble endog utsatt for økonomisk press, som han ga etter for. Miljøene rundt avisene Dagen og Norge IDAG satset hele sin tyngde og prestisje på KrF, og etter KrFs mageplask har Vebjørn Selbekk endog anklaget Partiet De Kristne og partileder Erik Selle grovt med følgende domfellelse: «Særlig PDK bør gå i seg selv etter dette valget. Et parti som har som uttalt mål å styrke de kristne verdiene i norsk politikk har altså bidratt til det stikk motsatte, en svekkelse av den kristne innflytelsen på Stortinget. Mission accomplished, Erik Selle.» Her er det tvert imot Selbekk & Co som bør gå i seg selv. De trodde at kristenfolket gjør som de kommanderer, men vi er et myndig legfolk. Vi klarer å tenke selv ✌️,” skriver pastor Torp på Facebook fredag.

“En ting hele Norge har lært etter dette stortingsvalget er at mainstreammedia styrer ikke klimafokuset, og kristenmedia styrer ikke hvilket parti vi stemmer på.
Den 2. august skrev jeg at KrF Kristelig Folkeparti har sviktet så alvorlig i sin posisjon i regjering og storting i 2017-2021, at i 2021 bør vi alle trykke pauseknappen for KrF. Fire år ute av rikspolitikken vil enten bringe KrF tilbake til sine røtter, verdier og rettsprinsipper, eller så vil partiet forsvinne. Valget må tas av partileder Kjell Ingolf Ropstad & Co.
Jeg skrev også at jeg vil ikke falle for fristelsen til å anbefale ett konkret parti. Vi vet nemlig at folk har evnen til å tenke selv.
Men hvis man vil stemme på et kristelig parti i 2021, finnes det ett parti med sterke kristelige verdier, nemlig Partiet De Kristne (PDK), anført av sin partileder Erik Selle.
Til slutt skrev jeg at hvis du vil at din stemme skal ha betydning for 2021-2025, da bør du vurdere andre partier. For min del valgte jeg å stemme på et annet parti enn PDK, men jeg vil definitivt vurdere dem i fremtiden.
Utfra leserstatistikken på KKNs nettside er det tydelig at tusenvis av verdibevisste nordmenn har lyttet til mine råd. Takk!,” skrev pastor Jan-Aage Torp som ikke omgår krisen som er oppstått i KrF etter skandalen med statsråd Kjell Ingolf Robstads skatteundragelse. Fredag kunne Aftenposten avsløre at KrF lederen har tatt beviste grep for å slippe å betale skatt. “Gutterom gate” er i ferd med å bli en virkelig verkebyll for KrF nå i etterkant av valget.
https://kristenkoalisjon.no/kkn-taler/les1/pdk-krf