Todd White “Jeg omvender meg fra å ikke ha forkynnet hele evangeliet”

Populær evangelist vender seg bort fra sitt tidligere budskap Etter å ha lest og lyttet til Ray Comfort fra “The Way Of The Master” som er kjent for å konfrontere mennesker med det kristne budskapets som er bygd på Skriften alene, ved nåden alene, ved tro alene på grunn av Jesus alene,” har Todd White nå omvendt seg fra det menneskesentrerte evangelium. som han og en rekke andre individer har presentert tidligere. Det menneskesentrerte budskapet Todd White tidligere har proklamert og blitt populær for, var kom til Jesus for å finne lykke, finne glede, fred osv. Det Todd White ikke har gjort var å konfrontere syndere, slik Jesus gjorde hele tiden. Dette er nye toner fra Todd White som vi ønsker varmt velkommen,

Motivasjons-coach Rick Warren ser ut til å stortrives sammen med den praktiserende sodomitten Elton John

Nyheten om at Todd White har omvendt seg fra å ikke forkynne hele evangeliet eller det som er evangeliet, har blitt tatt i mot med glede av kristne som holder fast på det bibelske frelses-evangeliet. Mario Brisson som har vært kritisk til Todd White og andre som har proklamert et menneskebasert evangelium, skriver dette om Todd Whites omvendelse: “Wow ? God is AMAZING! Pray for Todd ? I didn’t think I would be giving such a BIG amen to a Todd White sermon !! But wow God is GOOD!” og blant dem som har kommentert videoen hvor Todd White forteller at han omvender seg fra å ha prekt et menneskesentrert evangelium (slik han gjorde da han besøkte Norge) I likhet med “motivasjons-coach” pastor som Joel Osteen og Rick Warren har Todd White vært blant dem som har proklamert et budskap om at Jesus døde for at vi skulle få en bedre liv, og tilsvarende nonsens, er vi glade for at Todd White nå har omvendt seg fra dette. “If you come into the gospel for a better life, you are in the wrong gospel.” That is facts,” slår en annen av dem som har kommentert nyheten fast. “DUUUDE. Everyone in there was so quiet because they don’t like the truth. It’s so DIFFERENT from what they’re used to. It’s the TRUE GOSPEL. AMEN,” skriver Karina Perez. Det er den kristne YouTube profilen Mario Brisson som kan dele de gode nyhetene om at Todd White nå har omvendt seg fra det falske evangeliet han tidligere har proklamert. Sjekk ut

https://www.youtube.com/watch?v=GpzJOUu0PdQ

Også YouTube profilen Revealing Truth har i dag Todd White`s omvendelse som hovedtema for sin video. “This is a wonderful day in Christ! Todd White repents for not preaching the full gospel. It would seem that he finally understands the true gospel message!,” sier personen bak den populære kristne YouTube kanalen som tar opp og vurderer falske lærere og falske profeter som opererer i Kristi legeme.

 

Todd White nedtoner korsets betydning for frelsen og hevder Jesus gikk til helvete for å sone synden der

6 tanker om “Todd White “Jeg omvender meg fra å ikke ha forkynnet hele evangeliet”

 1. Det er symptomatisk at de fleste bygger sin forståelse av evangelisk tro på input fra andre. Men skjelden kan andre mennesker erstatte Bibelen når det gjelder å finne en helhetlig forståelse. Jeg har faktisk ikke hørt så mange som har bygget sin tro på HELE Bibelen. Og det tar ikke lang tid å identifisere hvor det mangler noe.

  Noen av mine mest sjokkerende oppdagelser i livet var å innse hvor lite folk flest egentlig forstår. Noen kan lære og huske veldig mye men greier ikke å tenke ut så mye selv. Andre kan fremstå som lynskarpe på enkelte områder men være blinde på andre. Sikkert ikke tilfeldig at Bibelen kaller oss “sauer”. De er ett av de aller dummeste husdyrene. Men en ting kan sauen, den kan kjenne igjen stemmen til sin eier. Mennesker derimot kjenner igjen så mange andre stemmer også. Mange lar seg lede av sine egne ambisjoner.

  Jo mer plass noen tar i rommet, jo mindre plass blir det for Jesus. Jo mer vi prøver å gjøre oss selv synlig, jo vanskeligere blir det å få øye på Jesus. Det kan begynne bra men ender så lett opp som “show-business”. Og da er faren stor for at man til slutt ender opp i en egyptisk kjøttgryte. For de er det mange av idag.

  • Det viktigste redskapet for å utforme vår tro er den daglige lesningen av Skriften, den daglige bønnen til Gud, og den daglige vandringen i tro på Ham vi har tettest fellesskap med.
   At vi under vår vandring kan bli formet av andre medvandrere kan være positivt og lede til det gode, men det kan også føre på avveier.
   Det viktigste for en kristen er å justere seg etter Skriften og være det de gamle hellige omtalte som “lesere”.

  • Så fantastisk å høre!! Sluttet å høre på ham for lenge siden men klikket inn på en gammel tale i går for å se, men maktet ikke høre.

   Har sett et minutt nå, dette var nytt 🙂 Håper dette vil fortsette og få de andre han omgås med til å også vende om. Kanskje Visjon Norge (ungdommer og voksne) kan “se noe” her??

   Og hvor mange unge har han ikke påvirket…Også gjennom V.Norge.

   Ray Comfort peker på Jesus. Bibelskoler kan kutte ut mye vranglære og heller sette på videoer av ham.

  • Hahaha.. . For noen år siden var det faktisk en pastor som sa jeg var en “leser”.

   På den tiden man hadde “lesere” var det visst vanlig med “ransakende” forkynnelse. Veldig nyttig men de havnet ofte i noe som siden har blitt kalt lovtrelldom. En trosrettning for tørre, kalde, harde gubber. Leserne sporet nok av de også av og til. Og resultatet kunne faktisk bli en motreaksjon hvor de som var bibeltro ble liberalere.

   Litt generaliserende kan muligens problemet sammenfattes slik:

   Den bibelske menighetsmodellen er basert på bruk av gudgitte nådegaver. Det gis ikke rom for at et sosialt rangsystem, økonomiske interesser eller en menneskelig lederstruktur skal kunne overstyre bruken av nådegavene. Men ofte er det vel dette som skjer. Menighetene er menneskestyrt. Mennesker som ønsker styring og kontroll. Som helst vil stå på en talerstol mens alle i menigheten skal sitte stille å høre, reise seg og sette seg når de får beskjed, synge eller be når de får beskjed og går hjem når de får beskjed. Som skjelden eller aldri spør en “leser” til råds. Jeg tror dette representerer en slags åndsmakt.

   Man kan gjerne ha tradisjoner som gir inntrykk av nådegavebruk. Men i det øyeblikk en av de åndelig nådegave tas i bruk kan man plutselig erfare en uhyggelig motstand fra helt uventede hold. Akkurat som Jesus erfarte. Det trenger faktisk ikke være direkte sammenheng mellom reaksjonen og bruken av nådegavene heller. Jeg tror en tilstedeværende mulighet for bruk av åndelige nådgaver i seg selv er nok til å utløse en åndskamp. Og de som rives med i denne forstår ofte ikke hva som skjer. Ei heller hvilken side de står på.

   “Motstanden” er tilstede hele tiden men kommer først til utrykk når en åndskampen oppstår. Ellers har den ingen annen funksjon enn at det åndelige livet menigheten holdes nede eller dør sakte ut under mye menneskelig strev.

   Grunnen til at dette er sannsynlig er Bibelens beskrivelse av menigheten, dagens realiteter og det faktum at kristendommen svekkes og går tilbake år for år.

   1
   1
 2. Håper dette er ekte. Tenkte på Benny Hinn da jeg leste nyheten. Ser at nå tar Justin Peters opp Todd Whites repenting i en ny video. Har ikke rukket se den.

  • Noen som har sett hva Justin Peters mener ang. Todd White?
   (Du kan regne med Peters gjør en grundig jobb, jeg velger å tro på det. Men har ikke tid til se videoen)

Det er stengt for kommentarer.