“Løver bøyer seg ikke for hyener,” -pastor Artur Pawlowsky holder fortsatt gudstjenester til tross for “hemmelig” arrestordre

Canadisk pastor fikk 8125 kroner i bot for ulovlig matutdeling til hjemløse Gatepresten og pastoren Artur Pawlowski er ikke ukjent med kontroverser. Han har vært velkjent for politiet i Calgary i en årrekke, og han var den første “FightTheFines.com” saken i Canada. Artur forteller at han var den første canadier som ble arrestert for å ha offentlig lest fra Bibelen på gata, og dette ble starten på hans årelange kamp med maktene og myndighetene i Calgary og provinsen. Spenningene mellom den velkjente pastoren og “statsmaktens representanter” kom til kokepunktet når myndighetene satte i gang sin sosiale nedstengning.

Pastor Artur er nylig blitt ilagt bøter på 1200 canadiske dollar eller 8125 kroner for å ha delt ut mat til hjemløse. Myndighetene hevdet at en slik matutdeling var en ulovlig ansamling av folk. Med dette ser vi at myndighetene faktisk er blitt så formørket i sinnet av tyranni at de erklærer den gode gjerning for å være ond. For et iskaldt og kynisk statsapparat betyr det null og niks om områdets hjemløse lider og er sultne. Myndighetene har sine lover og paragrafer som benyttes for å undertrykke, mens de selv nyter overflod uten å tenke på de mange sultne i storbyens gater. En myndighet som straffer den gode gjerning som matutdeling til fattige er, opererer i strid med Romerbrevet 13 og kristne er ikke forpliktet til å underordne seg disse, når de forbyr oss de kristne plikter.

“Vi har engasjert en fantastisk advokat som heter Sarah Miller og takket være hennes arbeid har flere bøter blitt droppet. De har også lagt vekk bøter for brudd på maskepåbudet som pastor Artur og hans bror hadde blitt ilagt da medlemmer av “Street Church” delte ut mat til hjemløse på gata. Canadiske myndigheter har ilagt ham og menigheten flere bøter for ulovlig ansamlinger utendørs mens de delte ut mat til de fattige og hjemløse. “De hjemløse og fattiges behov for mat blir forsvinner ikke selv om myndighetene erklærer en “lockdown,” sier pastor Pawlowski som risikerer å bli arrestert mens han står på talerstolen og forretter gudstjenesten. “Løvene bøyer seg ikke for hyener,” sier pastoren som opplever voksende støtte blant kristne i hjemlandet.

 

 

Facebook Comments

1 tanke om ““Løver bøyer seg ikke for hyener,” -pastor Artur Pawlowsky holder fortsatt gudstjenester til tross for “hemmelig” arrestordre

  1. Pastor Pawlowsky er en mann helt etter Guds hjerte. Uredd, fritttalende og står for Guds Ord og bud urokkelig.
    Får bare mer og mer respekt for ham, jo mer jeg leser og hører av ham.
    Vi trenger slike i Norge. Folk som ikke er redde for å motså tyranni og diktatur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *