Alan Jones om “lederen” for den frie verden: En dement presidents første hundre dager”

Joe Bidens åpenbare demens blir stadig mer synlig for alle.  “Å sette Biden i denne posisjonen som leder for den frie verden er mishandling av eldre. Det er åpenbart at vi snart står overfor en president som må trekke seg, og etter å ha vist et klipp hvor Joe Bidens åpenbare manglende kognitive evner vises sier Alan Jones “Og hjelp meg Gud”.”. Det er ikke vanskelig å se at lederen for det som en gang var “den frie verden” rett og slett er aldersdement og skulle ikke ei gang lede ei pølsebu.

15 tanker om “Alan Jones om “lederen” for den frie verden: En dement presidents første hundre dager”

 1. …og som alle vet har Biden hele livet slitt med stamming som han riktignok i voksen alder har hatt ganske god kontroll på, men iblant kommer til syne.

  2
  3
  • Ja, Biden forsnakker seg og er ingen energisk senior som Mr. Trump. Men Biden er bare dement i ønskedrømmene til sine politiske motstandere.

   Biden utnytter nettopp at han er så usynlig og ufarlig. Han er en erfaren og intelligent politiker som holder ut og får gjennomført store reformer i det stille istedenfor å twitre, se TV og spille golf.

   Trump var en underholdende mediepersonlighet med uovertruffen tiltrekningskraft både på venner og fiender. Men han null politisk erfaring og lite forståelse av politikk og samfunn. Han skapte splittelse i landet fordi han vant et knapt flertall på det. Han tok ikke avstand fra rasister og faktafornektere, men innsmigret seg overfor nasjonalkonservative kristne som den verste pengepredikanten av dem alle. Selv om mange savner forrige presidents forfriskende frekkhet, tror jeg samfunnet og velferden har mye bedre av en seig og treig, men klokere Biden enn en tullete Trump.

   Trump har forlatt partiet i full forvirring. Så får vi se hva som skjer.

   Med Gud på sin side er Trump garantert hole-in-one. Eller kanskje ikke?

   4
   5
  • Biden var kjent som en smooth talker, han har aldri slitt med stamming, det er løgn som mainstream media kommer med for å beskytte denne lett demente biden, du påstår at det var bånd mellom Trump og epstein det er blank løgn fra deg, eneste kontakt mellom Trump og epstein var når epstein i likhet med clinton var medlem av golf klubben til Trump i palm beach, tilslutt vil jeg legge til at Trump er den siste amerikanske president som var en ekte konservativ kristen som ga kristne og jøder tilbake friheten til å tilbe gud i det offentlige rom, biden jobber for globalistene og antikrist.

   4
   1
  • Nå finner du bare opp ting. Finnes massevis av opptak av at Biden gjør lignende gjennnom hele hans karriere som visepresident.

   Ble stadig vist som humorinnslag i amerikanske talkshow, og ble hyppig nevnt som hans svakhet når det begynte å gå rykter om at han ville stille som presidentkandidat.

   2
   2
 2. Hadde Trump vært like senil som Joe Biden, hadde MSM her hjemme ikke gjort noe annet enn å henge ham ut. Her hjemme klipper mediene bort alle Bidens forsnakkelser og retoriske blemmer, slik at folk ikke får se virkeligheten.
  Det er bare individer med en IQ på høyde med romtemperaturen som tror at amerikanske velgere virkelig valgte denne klovnen.
  Enhver som har øyne forstår at denne klovnen ikke er i stand til å styre ei pølsevogn ei gang. Jeg tror nok at folk innerst inne vet at Biden og demokratene jukset seg til makten. Media sviktet i sin oppgave og fortsetter å behandle Joe Biden som er porselensdukke.
  Det er derfor at denne senile klovnen ennå kan opptre som president.
  Han hører vel egentlig hjemme på et pleiehjem for demente.

  5
  3
  • 1 Tim 3:5
   Dersom han ikke klarer å lede sitt eget hus, hvordan kan han da ha omsorg for De Forente Stater?

   Mvh RJ

   3
   2
  • …sier tilhengerne as den notorisk utro horebukken Donald Trump som mener han aldri har gjort noe han har trengt å be Gud om tilgivelse for. (Og derfor heller aldri har gjort det.)

   Ikke minst var det jo sterke bånd mellom Trump og den pedofile Epstein, Trump har flydd på flyet hans og det finnes masse bilder av Trump på fester på Epsteins øy…

   2
   3
 3. Trump sørget for at USA begynte å produsere mer og mer selv …
  Biden sørger for mer og mer ugudelige lover ..

  USA og vesten er hva bibelen beskriver som Babylon .

  Hør krigs trommene fra øst , hør rykter om krig og hør om krig ….

  Nå skjer det…

  Den som har ører han hører og den som har øyner han ser..

  Guds dom over denne verdens nasjoner har startet…
  ..

  5
  1
 4. Svar til fågelberg, du må være en falsk kristen i likhet med roperid som støtter demokratene, de støtter jo selvbestemt abort helt fram til uke 36 i svangerskapet.

  • Jeg støtter ikke Demokratene og ville ikke stemt på Biden om jeg hadde stemmerett i USA,

 5. Jeg kan på to sekunder finne et klipp med Trump hjemme hos Epstein hvor han sier At Epstein er en fantastisk fyr.

  Med Trumps historie som evig horebukk, pornostjerner o.l. Er det vel ikke vanskelig å legge to og to sammen..,

  Trump skrøt også av at siden han eide misseturneringen kunne han gå inn på skifterommet på tenåringsversjonen av misseturneringen uten at noen kunne blande seg inn…

  2
  2
  • Jeg har stor tro på at dokumentasjon om Trumps tvilsomme liv kan være nyttig lesing. Vennligst bruk noen sekunder på å finne noen aktuelle linker som du kan poste her for oss.

   1
   1
  • Forundret over at en som roperid er så opptatt av trumps fortid, du verden tenker jeg…
   Hvordan er vår egen fortid?
   Ord som evig horebukk har han visst også dekning for…
   Vi er alle kjent med Trumps fortid. Hverken hva han eller roperid har gjort tidligere er jeg opptatt av.
   Tror han klarer seg fint med Melania jeg.

   Du skuffet meg nå Roperid. Barnslig.

  • Hannah:

   1. ingenting tyder på at dette er fortid, slik har han levd hele livet. Attpåtil sier han at han aldri har hatt noe å be Gud om tilgivelse for.

   2. Motivasjonen var at noen her brukte mot Biden at hans sønn har slitt med rusavhengighet i sin fortid.

   3. Tette bånd til Epstein har blitt brukt her mot en rekke politikere, mens man ser helt bortifra enda tettere bånd mellom Epstein og Trump. Det finnes også et klipp hvor Trump skryter av at Epstein er glad i unge jenter.

   Jeg er altså ikke så opptatt av Trump. Han er uansett gårsdagens nytt. Det er dobbeltmoralen her jeg er opptatt av.

   Vet dere foresten at Trump fram til ifjor var med i en kirke som viet homofile og har gjort det lenge før Trump ble presidentkandidat?

Det er stengt for kommentarer.