Irland kriminaliserer kristne samlinger i Corona-navnet

Vil ha tomme kirker og kriminaliserer kristen virksomhet i Coronapandemiens navn

“Den irske helseministeren Stephan Donnelly undertegnet i forrige uke en forskrift som gjør gudstjenester med mennesker til stede midlertidig straffbare. Forskriften tillater kun at gudstjenester foregår virtuelt,” skriver avisen Dagen tirsdag. Dette har skapt sinne og sterke reaksjoner blant irske kirkeledere. Irlands fire katolske erkebiskoper reagerer sterkt og omtaler det som  «et tillitsbrudd» og «et potensielt brudd på religionsfrihet og konstitusjonelle rettigheter». John Ahern, en pastor i All Nations Church i Dublin sier de vil fortsette å holde gudstjenester i friluft, skriver Dagen videre.

Ahern sier til Premier at han mener at tiltaket har kriminalisert kristendommen:  – Jeg synes det er et veldig kynisk grep fra regjeringen etter et år. Vi har gjort alt i løpet av 2020 for å sikre at vi har fulgt reglene respektfullt og ansvarlig. – Men for meg var det en veldig kynisk trekk som avdekker en stor fiendtlighet mot kristendommen. For enten de har innsett at de har kriminalisert kristendommen eller ikke, og det kan være utilsiktet, kan det ikke være bevisst: Jeg prøver å ikke tillegge dem noe ondskapsfullt motiv, sier pastoren i følge Dagens oppslag. Coronaviruset og den såkalte pandemien brukes som et våpen mot kristne. Vi har lenge sett hvordan myndigheter verden over bruker Coronaviruset som et påskudd for å bringe den kristne kirke til taushet og opphør. Svært mange religiøse figurer støtter myndighetene uten å stille et eneste kritisk spørsmål til nedstengning. 2020 og 2021 har vist oss hvordan myndighetene med et knips kan stenge kirkedører og forby gudstjenester, -fordi det skjer for en tilsynelatende “god sak”. Nemlig å slå ned en påstått farlig smitte. Hva slags unnskyldning de vil bruke ved neste korsvei gjenstår å se, men kan man kriminalisere noe på bakgrunn av en Corona-pandemi -kan man også kriminalisere gudstjenester og møter med andre tjenelige begrunnelser. Et eksempel, man kan forby gudstjenester for å hindre hatefulle ytringer mot homoseksuelle eller forhindre åndelige overgrep i form av demonutdrivelser eller skadelig karismatikk. Man behøver ikke ha de store åndelige åpenbaringene for å forstå hva som ligger foran oss. Og det skremmende er at kirker og forsamlinger litt for lett gir keiseren bestemmelsesrett i Guds menighet.

 

 

Facebook Comments

8 tanker om “Irland kriminaliserer kristne samlinger i Corona-navnet

 1. Kriminalisering av kristen virksomhet under en planlagt pandemi, viser hvor langt vi er inne i trengselstiden. Dette gjør de under dekke av “en god sak”, for å dempe en ufarlig smitte. Det verste er at deler av Guds folk ser ut til å kjøpe løgnen.
  Denne pandemien er den største konspirasjonsteori som noen sinne er presentert for verden. Og dumme hjernedøde sau kjøper løgnen, fordi de besudler sine sjeler med løgnpropagandaen fra onde myndigheter og media.
  At kristne godtar at myndighetene rår over hvorvidt de kan samles til gudstjeneste, viser hvem det er som er deres Gud. Myndighetsfrykt og Coronafrykten har erstattet god gammeldags gudsfrykt blant de fleste i kristenheten.
  Corona og myndighetene er den nye tids Gud. Og kristne faller ydmykt ned for denne falske guddom som nå blir løftet opp i samfunnet.
  Gud signe de få pastorer og menigheter som motstår og motarbeider demoniske myndigheter.

  • Mine kjære rundt meg renner til legen nå og tar vaksinen (lærere, sykepleiere, eldre, venner og familie i risikogrupper) og Hannah er bare dum i hodet. Det er en krangel på gang. Og Hannah vil tape tror jeg. Bare Gud kan hjelpe.

   Jeg er bare trist. Og håper ikke de dauer.

   Kjell skriver om to som døde ved et sykehjem. Sikkert av vaksinen tenker jeg.

   Ha en fin dag alle her inne. Idag må jeg streve litt for det.

  • Nei, Hannah er ikke dum i hodet, ingen som elsker Jesus er det.
   Om det er krangel på gang så ikke delta i det, for det må være to eller flere for å krangle. Hvis du er en part og du trekker deg unna så blir det ingen krangel, bare sure miner.

   Når jeg observerer de som har tatt vaksinen, så ser det ut som om det skjer noe med de, hva som skjer vet jeg ikke, de på en måte virker hardere.

   Det ser ut som de også får et behov for å forsvare sitt valg om å ta vaksinen, de trenger ikke å forsvare det, for det er jo deres eget frie valg. På samme måte som vi som ikke vil ta vaksinen, trenger å forsvare våre frie valg.

   Jeg velsigner deg Hannah, med en rolig, stille, fredelig fred, for dagen i dag, og for dine valg for denne dagen, og dagene fremover.

   Mvh RJ

  • Jeg har også lagt merke til at de som har tatt vaksinene er blitt anerledes. De virker mer kalde enn de var, avstumpet rent følelsesmessig. Det store spørsmålet er om vaksinene kan ha samme effekt som antidepressiva har på dem som bruker det.
   Jeg har takket nei til vaksinen og lar meg ikke presse.

  • Dette har jeg ikke merket ennå. Håper virkelig ikke det stemmer…
   Men har merket -som RJ sier, at de har et behov for å forsvare det at de har tatt vaksinen. Uten at jeg har sagt noe i det hele tatt. Det er selvfølgelig det at jeg er i rommet. Noen av dem vet også at dette minner kanskje litt om noe i Bibelen….

   Etter alle ekspertuttalelser jeg har hørt og lest så tenker jeg at det er like stor sannsynlighet for at det er noe jævelskap i vaksinen som at det ikke er det. Og også i testene.

   Uansett så har jeg hele vaksinestyret langt opp i halsen. Snart er det sikkert en vaksine å ta i tilfelle du får kreft i lilletåa også. Viktig å ta den da… siden det er 0.0 et elller annen sjanse for å få lilletåkreft.

   Alt er så latterlig, det går ikke an tenker jeg…. Russen har nå vært litt uheldig, noen har fått influensa -som er helt normalt på våren. Og alt blir avlyst. Karantene meg her og karantene meg der… 17 stk alder 0-50 år er døde av korona hittil sies det (31 og 92 i aldersgruppene 50-60 og 60-70). Det er på tide å heller komme med tallene for selvmord og døde pga innaktivitet, ensomhet og sorg.

   Og nå får jeg nok hørt at det er jo akkurat pga tiltakene at kun 17 er døde og ikke 1700. Tror jeg ikke 🙂

   Det har vært mye ulovlige fester her, store samlinger. Ingen syke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *