Terror, den nye hverdagen, like farlig i Frankrike og Europa som i Kairo og Egypt -driften mot kaos

våpen-terror84 døde og over 200 skadde, deriblant 52 livstruende er resultatet av torsdagens massakre i Nice i Frankrike. Det dødelige angrepet skjedde på landets nasjonaldag og på nytt må vi konstatere at vi har sett nok et terrorangrep i hjertet av Europa. En hel verden fordømmer nå den grusomme “Lastebil-massakren” som rammet sivile som var ute å feiret den franske nasjonaldagen. Terroren som ble utført av den 31 år gamle Mohamed Lahouaiej Bouhlel, en tunisisk mann med midlertidig oppholdstillatelse i Frankrike, rammet mennesker av flere nasjonaliteter, og igjen er Europa preget av blod, død og tårer.

Torsdagens terroraksjon er den sjuende som har rammet Frankrike siden 2012, og det vil neppe bli det siste heller. Fakta er nå at å legge ferieturen til  Frankrike og andre europeiske byer, nå er like farlig som å feriere i Egypt og Tyrkia. Selv om vi ennå ikke vet Flag_of_Islamic_State_of_Iraq.jpgom terroristen har noen formell tilknytning til IS eller andre kjente terrororganisasjoner, kan vi likevel konkludere med at “krigens hus” nå feier inn over Europa med full kraft. Gårsdagens terrorangrep var det tredje som rammet Frankrike i år, og på tross av unntakstilstand, omfattende sikkerhetstiltak og store mengder politi og militære i gatene, klarer man likevel ikke å stanse de muslimske terroristene som sprer død og fordervelse over Europa. Mannen som stod bak angrepet var en skilt tre-barns far som ikke var kjent som spesiell religiøs og det er ikke avdekket hvorvidt mannen er blitt radikalisert eller har hatt tilknytning til noen muslimsk terrorgruppe. I etterkant av terrorangrepet har Frankrike erklært tre dagers landesorg i landet og unntakstilstanden er forlenget med tre måneder. Lørdag ble det kjent at Islamsk stat tok på seg ansvaret, og dette forteller at Islamsk Stat har lykkes med å skape seg et brohode i det naive Europa. (saken fortsetter under videoen)

 

Den sekulære muslim, det perfekte skalkeskjul for livsfarlige terrorister

Å stenge grensene for muslimsk innvandring slik enkelte har tatt til orde for, vil neppe mulla-krekarstanse fremtidige angrep. Virkeligheten er at fienden allerede er sluppet inn i våre land, og svært få av de farlige terroristene fremstår som ekstreme og farlige. En sann “kameleon-terrorist” ala  Mohamed Lahouaiej Bouhlel, vil ikke tiltrekke seg pressen, offentlighetens eller anti-terrorpolitiets søkelys og vil ikke ha likhetstrekk med Mulla Krekar (foto YouTube”  eller andre som fremstilles som “farlige” eller en trussel for rikets sikkerhet.  Den virkelig farlige  “kameleon-terroristen” vil virke godt integrert i samfunnet, ha jobb, kone og barn og vil tilsynelatende leve sitt liv uten å virke spesielt religiøst og i hvert fall ikke være så radikal og truende at han pådrar seg overvåkingpolitiets søkelys. Mens denne i stillhet forbereder seg, får sine ordre via tilsynelatende andre godt integrerte jihadister, er politiet opptatt med mer eller mindre ufarlige klovner som Mulla Krekar eller medlemmer av “profetens Ummah”. Kameleon-terroristen vil gli godt inn i omgivelsene  han tilsynelatende er en del av, og vente til tiden er inne.

Martyrdøden er rensende for synd og åpner veien til paradis

Selv om tiden som “sekulær” muslim og dermed et liv i det som defineres som synd i islam har gjort kameleonen uren vil denne synden bli gjort når han lider martyrdøden under en eller annen muslimsk terroraksjon. Som alle andre som har et oppdrag og er en kriger for islam-2Allah i “krigens hus” vil den livsfarlige, men tilsynelatende godt  integrerte terroristen, ta i bruk de våpen og redskaper som er tilgjengelige. Det kan være skytevåpen, sprengstoff, en lastebil eller buss. Jo flere døde og skadde, jo flere jomfruer venter han i paradis, og har han gjort synd, er det martyrium han lider rensende for synd. Terrororganisasjonen IS eller Daesh som den også kalles har allerede sine folk spredd rundt i Europa. Selv om vi ikke liker det, er det grunn til å tro at denne gruppen også har sine kameleoner i norske byer. Disse vil ikke utmerke seg i Moskeen de går i og vil søke å unngå politiets oppmerksomhet som er opptatt av “klovner” som Mulla Krekar. Så vil de, under politiets radarer forberede seg mentalt og foreta de anskaffelser som behøves og når signalet kommer vil de slå til. Ved en rekke av de terroraksjoner som har funnet sted i Europa og USA i de siste månedene er et fellestrekk alltid at naboer og bekjente forteller at “nå ble vi overrasket” eller “dette trodde vi aldri” -når det ble kjent at en nabo eller bekjent er blitt identifisert som terroristen. Dette mønsteret har vi sett mange ganger i det siste.

hvorav noen er forkledd som åpne jihadister, mens mange andre, de al integrertler fleste, er forkledd som nominelle muslimer uten tegn til radikalisering -og kanskje også med en livsstil på kanten av det som er akseptabelt i islam. Selv om folk flest, media og de politisk korrekte kommentatorene tilsynelatende ikke har vært i stand til å analysere seg frem til tesen om den godt  integrerte kameleon-jihadisten, regner vi med at våre sikkerhets-myndigheter også har dette i baktankene. En terrorist er ikke nødvendigvis kledd i sort som IS eller fremstår som Mulla Krekar i det offentlige rom. Han er gjerne en familiefar, drar på jobb, fester og nyter livet og går nærmest i ett med omstendighetene. Så  plutselig, -og uten forvarsel slår han til, og våpenet kan være alt fra sprengstoff, lastebil, buss eller hva han har tilgjengelig. Med ønske om martyr-døden og drømmen om fagre jomfruer i paradis slår han til, og resultatet så vi torsdag i Nice, 84 døde, mer enn 200 skadd og en hel nasjon igjen i sjokk og sorg. Og alt han behøvde var et skytevåpen, en leid lastebil og et hjerte som var rede til å dø for Saken. Og det verste av alt, vi har importert tusenvis av slike til Europa, -og til Norge. Vi har bare sett begynnelsen, for krigen mot terror eller krigen mot terroristen, -er en krig vi ikke kan vinne. Vi kan håpe det beste og telle våre døde, -mens vi venter på at terroren igjen vil ramme en by, en buss, en flyplass, et konsertlokale eller en idrettsarena. I dag er Kairo og Egypt like trygg som Frankrike og Paris. Det er bare et spørsmål om tid før også vi er rammet av terror og død.

Enden på frihet 

Bak det som skjer i vår tid, i dag, -ser vi en nærmest usynlig hånd som styrer og tilrettelegger og det er bare et spørsmål om tid før det smeller også i en norsk storby, i Oslo, Bergen, Stavanger eller Kristiansand. I bytte mot sikkerhet og frihet fra terror, er mange mennesker villig til å ofre mye. Personlig frihet, privatliv, og vi finner oss allerede i grundige kontroller på flyplasser og overvåking og George Orwells “storebror ser deg skjult-antikristsamfunn” er nå i ferd med å bli en realitet. Det kan virke som om det som skjer i Europa og USA er villet av noen, av makteliten og av de krefter som søker å etablere en ny verdens ordning og en ny tid. Og ut av kaos, krig og utrygghet vil en sterk Mann, -en verdensleder snart entre arenaen, og vi, den hjernedøde masse vil gladelig ofre vår frihet, vårt privatliv og våre privilegier i bytte mot de løfter systemets mann vil gi. Bibelen omtaler denne mannen med mange navn, “den lovløse” “syndens menneske” og “den som står i mot”. I tradisjonell kristen teologi er han omtalt som “antikrist” og “dyret” -og blant profetigranskere søker mange å finne hans identitet. Verden vil snart bli kjent med denne “mister død”. I det kristne skriftet Didachè er han omtalt som “verdens-forføreren” -som en falsk Guds sønn og mye tyder på at han snart vil bli introdusert for verden.  Opp gjennom tidene har mange spekulert på hvor Antikrist vil komme fra og hva slags bakgrunn han måtte ha. Walid Shoebat teori om en “islamsk antikrist” er høyst reell, og ikke glem det er flere likhetspunkter mellom islam som ideologi og det bibelen skriver om dyrets merke i Johannes åpenbaring. Det kan være verd å lytte til Walid Shoebat og hans teori om en “islamsk antikrist”:

Skrevet av Kjell Andersen

3 tanker om “Terror, den nye hverdagen, like farlig i Frankrike og Europa som i Kairo og Egypt -driften mot kaos

  1. Mulla Krekar er ingen ufarlig klovn, men en farlig muslim som styrer et terrornettverk. Italia ønsket han utlevert. La dem få han! Vi bør bli kvitt den gale mannen.

    • Mullaen er den ufarlige klovnen i den grad han er kontinuerlig i politiets, medias og offentlighetens søkelys. Han er den alle gjenkjenner, de farlige er de vi ikke ser og vet om. Den italienske saken mot Mullaen virker søkt i og med at han satt i fengsel da han “styrte” terrornettverket i Italia. Stemmer opplysningene at Mullaen skal ha hatt telefonkontakt med sine medarbeidere fra fengselscellen burde hele fengselsledelsen gå av. Disse i kriminalomsorgen går vel ikke rundt totalt i svima? Men vi er enige om at vi bør bli kvitt Mullaen. Han følger koranens lære, men de virkelige farlige terroristene er de som går under radaren, nettopp fordi at de lever normale liv og ikke kler seg i serk og roper Allahua Akkbar

    • Skulle ikke tro at det var mulig, men det kom nylig fram at mullaen kommuniserte med omverdenen fra fengselet.

Det er stengt for kommentarer.