Malvind Børresen: Tenker på dette scoopet fra Tucker Carlsson!

Ting er sjeldent slik de blir presentert i fake-news media “Tenker på hvordan mainstreammedia, Demokratene og andre aktivister manipulerte folk og og gav en falsk fremstilling av hva som hendte den 6. januar ved den såkalte kongress-stormingen. Også norske politikere og journalister deltok i bedrageriet. Uansett om de visste eller ikke; stol aldri på dem mer!

“Trump reacts to new footage of Capitol riots
The former president congratulated Tucker Carlson for what he called one of the biggest journalistic “scoops” in US history
The footage released by the Fox News host “sheds an entirely different light on what actually happened,” he claimed.
The House Select Committee, which investigated the January 6 events, “was a giant scam and has now unequivocally been stamped as criminal fabricators of this most important day,” the former president wrote.”

En lengre utgave av saken

https://www.youtube.com/watch?v=e2UQtF-OZD4

5 tanker om “Malvind Børresen: Tenker på dette scoopet fra Tucker Carlsson!

 1. Stol heller på vertene i Fox-news. Det er det sannheten kommer fra.

  “En mengde meldinger og e-poster som har kommet frem i rettssaken, viser meldinger fra Fox-stjerner som Tucker Carlson, Sean Hannity og Laura Ingraham, som latterliggjør påstandene fra Trump om valgfusk, til tross for at dette ble omtalt på lufta.” https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/JQ7wyR/erkjenner-at-fox-news-verter-fremmet-falske-paastander

  Eller f.eks:
  ““That whole narrative that Sidney was pushing, I did not believe it for one second,” prominent Fox News host Sean Hannity said, according to the legal filing.” https://www.nbcnews.com/media/private-fox-news-stars-staff-blasted-election-fraud-claims-bogus-court-rcna71123

  12
 2. De nasjonalkonservative TV-vertene i de høyrevridde pengemediene innså selvsagt at Trumps fantasier om «valgtyveri» var feil og falskt. Medietrollene der er som kjent svært beregnende, og like intelligente som vanlige journalister, og forstår fakta.

  Men den ekstremistiske medieeliten i Fox News fryktet at kanalen skulle miste seere og reklameinntekter om de plutselig skulle viderebringe sannhet og nyanser.

  Livredde for å provosere Trump og hans menighet, og dermed gå glipp av personlige fortjenester på mangfoldige millioner dollar, valgte de egoistiske populistene å lyve på lufta. Som vanlig.

  For lettlurte kristenfundamentalister og ultranasjonalistiske konspirasjonsteoretikere er nemlig Trump og Putin Jehovas redskap for å gjøre godt her i verden. Og i det korstoget er alt lov.

  😂🤣😜

  5
  1
  • Du aner ikke hva du snakker om. Så derfor tilgir jeg deg, som Jesus sa – tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør. En blind mann som leder en blind mann, så faller begge i grøften.

   Regner med at du kjenner din bibel. Vel Gud reiste opp Nebukadnesar som ett domsredskap – og kalte han sin tjener – og han drepte nok ganske mange 100.000 mennesker i sine krigstog. Fordi syndenes mål var fult – det er bare å studere 1 Mos. 15 og Daniels bok. Gud er ikke sånn du og jeg tror, men som Ordet forteller oss det.

   I Ukraina blir folk frelst som bare det – bibler blir bare revet bort, av soldater og alle typer mennesker – nød skaper en åpning for at folk søker den Evige. Mens nordmenn i sin rikdom og metthet – går fortapt, fordi de har satt sin lit til Staten og sin overflod – og kristne er i de fleste fall lunkne i troen. Så dermed kan Gud bruke – eks. Putin eller en annen, for å vekke oss opp av vår syndige søvn – sånn at vi søker den Evige. Uten Jesus Kristus, Joh. 14 – så finnes det ingen annen vei til Frelse – ellers havner man i ildsjøen.

   Så om Gud vil – så kan Han bruke Trump som han ønsker det – eller Putin – og han kan selv bruke Støre, som påfører oss lidelser med høye priser pga grønn ideologi – for at når folk er nedbøyd – så kanskje de søker den Evige. Folker er mer åpent for frelse – da man kommer i nød og trengsler – hvor mammon guden faller.

   1 Kor. 1 -så sier Jo Paulus at han valgte ut for det meste de usleste/svake i verden, for å gjøre det sterke til skamme – i sin visdom – da verden ikke ønsket JHVHs visdom – og sånn jeg ser det, så er det ikke så mange usle og svake i Norge – de fleste har blitt så oppblåst – at det er på tide å ydmyke nordmenn – så kanskje de finner frelse – før det er for sent:

   “Derfor blir dødsriket enda mer grådig og spiler sin munn vidt opp. Og ned farer både folkets stormenn og hele mengden som bråker og ler. Og mennesket blir bøyd, og mannen ydmyket, og de overmodiges øyne blir ydmyket.

   Men høy blir Herren, hærskarenes Gud, ved dommen. Og Den Hellige Gud viser seg hellig ved rettferdighet.”
   Jes 5:14-16

   2
   4
 3. Tucker Carlson – de sendingene jeg ser, så ser jeg ett menneske som søker sannheten. Sannheten har i utgangspunktet ingen høyre eller venstreside, det er en oppkonstruert greie – som man lagde for flere 100 år siden, i Frankrike. Men vi ser i Norge – at Høyre og Venstresiden har blitt ett – det er en form for Globalistisk Marxisme – og lover ikke godt for noen.

  Da er det godt at sånne som Tucker – enda våger å si sannheten. Det er ikke så mange igjen av de. Verken på høyre eller venstre siden. Løgn kan du bare kjenne igjen, om du selv elsker sannheten. Jo nærmer man beveger seg Sannhetens Røst – Jesus Kristus, og Hans Ord – jo enklere er det å skille. Men klart – jo mer folk er bundet – selv kristne – så vet de verken opp eller ned – og slår seg til ro med manipulasjonen og forførelsen i vår norske media.

  Trist at flere ikke ser det – det finnes ingen MSM som er sannferdige – selv om kanskje en sjelden gang kan snakke om sannheten. Men du må lete i alternative medier – eller hos visse blogger – eller ta en titt på Fox News – eller andre medier som våger å gå mot strømmen.

  2
  4
  • “…det finnes ingen MSM som er sannferdige…”
   Beklager Tore, men Fox er nok regnet som en del av mainstream media av det store flertallet i USA (https://www.pewresearch.org/fact-tank/2021/05/07/broad-agreement-in-u-s-even-among-partisans-on-which-news-outlets-are-part-of-the-mainstream-media/).

   Nå skal det vel også sies at Fox News ikke alltid regnes som et nyhetsmedium, heller som en meningsbærer, men det er en litt annen diskusjon.

   Man kan også spørre seg hvorfor Fox News frontet påstandene til Sidney Powell eller valgfuskpåstandene til Trump når hverken ledelse eller “nyhetsprofilene” deres trodde på dem. Var det for å holde på konservative seere – og dermed store inntekter – eller var det for å formidle sannheten?
   At du Tore tror på Tucker Carlson er jo flott, men han har jo vist – dersom rettspapirene i Dominion-saken er riktige – at han gjerne kan argumentere på TV for noe han ikke tror på selv. Da vet man aldri om han sier sannheten eller om han formidler en løgn. Det ødelegger hans troverdighet for min del.
   Det blir jo litt lettere å tro på Tucker Carlson dersom han formidler den sannheten man selv har bestemt seg for er den riktige. Og som du sier selv (lett omskrevet): man må lete grundig til man finner den sannheten som man kan være enig i. Det gjør også de som tror jorda er flat. Men de finner sin sannhet et sted på nettet de også.

   4
   1

Det er stengt for kommentarer.