Taust i statskanalen: NRK er musestille om Texas-søksmål som 17 delstater stiller seg bak

“Det er en massiv nyhet at hele 17 delstater nå støtter søksmålet fra Texas for å ugyldiggjøre valgresultater i fire vippestater. Men nyheten om søksmålet ser ikke ut til å interessere NRK. Det skjer store ting i USA. Tirsdag gikk delstaten Texas til søksmål og ba USAs høyesterett om å ugyldiggjøre valgresultatet i fire delstater der Joe Biden stakk av med seieren: Vippestatene Georgia, Michigan, Pennsylvania og Wisconsin,” skriver Resett men det er taust om dette i statskanalen NRK,” skriver Resett torsdag.

“Onsdag ble det klart at hele 18 delstater støtter Texas sitt søksmål. Delstatene som støtter Texas er Missouri, Alabama, Arkansas, Florida, Indiana, Kansas, Louisiana, Mississippi, Montana, Nebraska, North Dakota, Oklahoma, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Utah, og West Virginia, skriver Fox News. Ifølge den amerikanske nyhetskanalen skal Trump ha bedt høyesterett om å få være med på søksmålet. Han har også bedt Texas-senatoren Ted Cruz om å føre saken på hans vegne dersom den tas opp av domstolen. Trump takket delstatene som nå reiser tvil om valgresultatet i vippestatene i en melding på Twitter,” skriver Resett videre. Flere har antydet at det er dette søksmålet som vil komme til å snu opp ned på situasjonen og avdekke det som millioner av amerikanere vet er et omfattende forsøk på å stjele valget og gi Trumps massive valgseier til Joe Biden

Les hele saken fra Resett.no

4 tanker om “Taust i statskanalen: NRK er musestille om Texas-søksmål som 17 delstater stiller seg bak

 1. Det er 17 republikanske stater, som gjør dette som en fiktiv støtte. De fleste ønsker noe til gjengjeld for seg selv, eller en av sine nærmeste, nemlig en benådning av trump, før han flykter til Florida.
  Mer er det ikke, en symbolsk handling, hele søksmålet. En vits forøvrig.

  10
 2. NRK er musestille om mye. Kan nesten ikke vente til dagen er her da de må fortelle sannheten om biden og valget. Og kanskje si et par fine ord om Trump også 🙂

  Litt utenom saken, men har med NRK å gjøre; Angående Dr. Cory som kan vise til gode resultater med å behandle covidpasienter med ivermectin så leste jeg en interessant historie i en kommentar på document:

  “Valley View Nursing Home i Toronto Canada hadde et skabbutbrudd sent i februar 2020. 170 beboere ble gitt Ivermectin. De som bodde i 4.etasje, hvor utbruddet skjedde, ble gitt den største dosen. Resten av beboerne fikk en profylaktisk dose. De ansatte fikk ikke Ivermectin.
  Så meldte SARS-CoV-2 viruset sin ankomst.De ansatte ble angrepet i mye større grad enn beboerne. Bare seks beboere fikk COVID, og samtlige hadde milde symptomer.Ingen av pasientene i fjerde etasje, som fikk den høyeste dosen med Ivermectin, fikk COVID. Disse pasientene var veldig gamle og hadde andre alvorlige helseproblemer og mye kontakt med personalet. Likevel var de helt friske.

  Dette er jo en gladsak som for lengst burde ha funnet veien til avisenes forsider. Det ville kunne ha bidratt til å redde hundretusener av menneskeliv. Men alt som finnes, er bare en Youtube-video. Pressen er korrupt og har blod på hendene.
  Det er viktig å være klar over at det er de samme kreftene som har sørget for å holde denne informasjonen tilbake, som nå kommer til å tjene store penger på salg av hasteutviklede «vaksiner».

  Det som er vanskelig å forstå, er at en lisensfinansiert som NRK totalt svikter sitt samfunnsoppdrag ved ikke å omtale denne medisinen, som alene kan gjøre slutt på plandemien om den bare blir tatt i bruk.” Kommentar slutt.

  Dette er akkurat hva jeg har tenkt etter å ha sett Dr. Cory. Det er skabb i Norge for tiden og alle som har tatt en kur får nok ikke covid 🙂 Han stod frem allerede i sommer med gode resultater med sin behandling av covidpasienter, men ble ikke hørt.

  Les gjerne mer på document.no

  7
  2
  • Viser til video i Søkelys sin sak “ROBERT I TRUMPET NEWS FRYKTER KRIG” langt nede på siden her. Dr. Cory starter 1t.13 min. ut i videoen.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.