Demokratisk kongresskvinne Cynthia Johnsen ( Michigan) oppfordrer venstrevridde militante til å forberede seg på å angripe Trump tilhengere

Michigans kongresskvinne Cynthia Johnson ser ut til å oppfordre radikale venstremilitante til å forberede seg på å angripe folk som har stemt på republikanere. “Dette er bare en advarsel til dere Trumpers” sier den demokratiske kongresskvinnen: “Vær forsiktig, gå stille, nok av deres uærlige adferd. Flere kommentatorer sier at Johnson`s uttalelser kan oppildne folk til voldelig ekstremisme. Det livsfarlige kvinnemennesket kalte også dem som har stått frem og vitnet om valgjuks i Michigan for løgnere. Hennes utsagn var opprinnelig postet på Facebook og har fått mange til å stille spørsmålet om Facebook ville utestenge Johnson helt åpenbare oppfordringer til vold.

Venstreekstreme trusler blir neppe sensurert av big tec gigantene som er åndssøsken med voldelige elementer

Samtidig som venstre-radikale elementer oppfordrer sine styrker til vold tar patrioter til motmæle og lover å ville forsvare seg mot Antifa og Black Lives Matter terrorister

Facebook Comments

8 tanker om “Demokratisk kongresskvinne Cynthia Johnsen ( Michigan) oppfordrer venstrevridde militante til å forberede seg på å angripe Trump tilhengere

 1. 10/12/2020, kl. 18:02 sa
  Bernt

  “Men du er like amoralsk forherdet som en konsentrasjonsleir vakt, som Anders Behring Breivik, som en muslimsk selvmords bomber og som en voldtektsmann.”

  Hvordan er det mulig å lire av seg slikt søppel. Du er bare en skam.

  2
  1
 2. Så dette kan altså oppildne til vold, men Bannons oppfordring til å drepe meningsmotstandere og plassere hodene deres på påler utenfor det hvite hus er bare uskyldig retorikk?

  Samme blir sagt om en fremtredende republikaner sin uttalelse om å samle sammen demokrater og få dem skutt for landssvik. En uttalelse han senere uttalte han mente bokstavelig og ikke var en spøk.

  Hva er logikken her?

  • Altså er Bernt, ifølge SEG selv, HEDERLIG. Det var jammen meg årets VITS.

  • Birgir.
   Kan du vise til steder der jeg har løyet og vært uhederlig ?
   Eller er ditt innlegg nok et barnslig innlegg helt uten substans ?

   Ellers finner jeg det underlig at du sier at du er i mot abort samtidig som du er mot den nye presidenten som sammen med Obama regjerte over abort tall som bare var halvparten av abort tallene under Trump. For det er forskjell mellom pluss og minus, er det ikke det, Birgir Hermansen ?

   2
   1
  • Må jeg VISE til steder du har jøyet og vært uhederlig? Det vet du best SELV.
   Er det ikke å LYVE når du tillegger andre meninger de IKKE har?
   Er det ikke å være UHEDERLIG å tillegge andre meninger de IKKE har?
   Jeg bare spør. For du har ved flere anledninger tillagt Kjell Andersen meninger han IKKE har.

  • Bernt er et av de individ som oppsøker Søkelys som er sendt av Satan. På samme måte som Gud reiser opp sin menighet til kamp for sannhet og rettferdighet -reiser Satan opp sine tjenere for urett og mørke. Slik er det bare. Forherdede sjeler som ikke lar seg irettesette, er slike som sprer ugress i Guds hage.
   Syndere forutbestemt til evig ild.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *