Pastor John MacArthur om dagens kontrollsamfunn, den hemmelige agenda som ligger bak Covid-19 , the great reset

Noe er i gjære, men kun et lite antall kristne ledere har begynt å forstå hva som egentlig skjer og det faktum at dagens situasjon med Covid-19, økende sosial kontroll over mennesker, privatliv som krenkes av forordninger for å hindre at større grupper kan samles. Samtidig som frykten for Covid-19 preger den hjernedøde masse, har den globale makt-elite satt i verk en storstilt kampanje for å slå ned mennesker med et annerledes budskap ved å snervre inn deres sosiale kontaktflate. Mange mennesker lever store deler av sitt liv på sosiale medier, og ved et tastetrykk fra Google. Facebook, Twitter eller YouTube, kan hele vår sosiale omgangskrets på nettet være borte. Gjennom kontroll av informasjonen du får tilgang til, søker noen, systemet, Babylon, Dyret å få full kontroll over menneskeheten -og få er i stand til å forstå.

John MacArthur i Grace Community Church har kanskje noen svar som mange lurer på. Nærmer vi oss slutten? Nærmer vi oss Antikrist-systemet. Noe vi kan slå fast etter svarene fra pastor MacArthur er at alt som skjer -ser ut til å ligge til rette for det kommende antikrist-systemet. Vi vet at myndighetene ikke forteller sannheten, men at alt som skjer, skjer for å kontrollere oss. Her er pastor MacArthurs interessante og tankevekkende svar. Mitt håp er at Gud må vekke den sovende norske kristenhet

Facebook Comments

3 tanker om “Pastor John MacArthur om dagens kontrollsamfunn, den hemmelige agenda som ligger bak Covid-19 , the great reset

 1. Interessant at dere velger ut WEF til hatobjekt. Et lite søk på nettet vil vise at det er den europeiske venstresida og antifa som har holdt store demonstrasjoner mot world Economic forum i Davos de siste 30 åra og fortsatt gjør det.

 2. Corona er en sterk profetisk påskyndende hendelse – spør du meg. Alt forberedes for Angikrist nå. Har hørt en del undervisning/taler på nettet om Den nye verdensorden, Agenda 2030, samarbeid mellom religioner osv. Men har inntrykk av svært mange kristne sover.

  2
  2
  • Verden har på godt og vondt blitt mindre Én konsekvens er at vi smitter hverandre lettere. Men samtidig har kontakten gjort oss i stand til å løse tidligere umulige oppgaver og felles problemer i et nyttig samarbeid.

   Endetidstegnene var mye, mye større under for eksempel vulkanutbrudd som har gitt hele planeten ekstreme klimaproblemer, eller når tsunamier har utslettet store landområder. Det samme gjelder svartedauden som kom til Europa på midten av 1300-tallet og varte i perioder i nesten 300 år eller spanskesyken som trolig kom med kinesiske slavearbeidere fra Amerika til Europa. Dessuten har ulike ” verdensregjeringer” med militært samarbeid mellom USA og Sovjet under andre verdenskrig, eller sekulære, liberale allianser og folkeforbund til beste for milliarder, blitt tolket som sataniske nettverk av gudsbespottende endetidsnettverk.

   Såvel Hitler, som Stalin og Mao, og nær sagt alle mektige politikere, har blitt kalt Antikrist av et utall av falske dommedagsprofeter. Og EF (EU) og EAN-koder (strekkoder) var ifølge amerikanskinspirerte, sørvestlandske tåkefyrster brannsikre dommedagsomen.

   I USA var det moralsk panikk på 1980- og 1990-tallet da mange forberedte seg på satanisk atomvinter (som på 1950- og 1960-tallet) mens andre kvittet seg med eiendeler i påvente av snarlig opprykkelse. De har spredt frykt, uro og hat både i barnesinn og blant forblindede voksne.

   Menneskenes tilværelse i virkelighetens verden har alltid innebåret uendelige gleder – og bunnløse ulykker med meningsløse ofre. Krig og katastrofer, nød og elendighet. I en angivelig perfekt skapte verden der Gud kjenner alt som kommer til å skje og har makt til å styre alt.

   I de religiøse spekulasjonene har det gjennom de siste århundrene vært forestillinger om sikre endetidstegn og avsluttende trengseltider. Hver dag.

   Forstår at overtroende lengter etter å få rett. Mange hater også moderniteten og tviholder på gamle privilegier.

   Men verken fornuft eller bevis tyder på at endetidsmytene fra de eldgamle ørlenkulturene slår til.

   Heldigvis.

   🤪😂🤣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *