Stor fremgang for russerne langs fronten -Ukrainske myndigheter snakker om total mobilisering

Ukraina er nå i ferd med å tape krigen og fo Zelensky ser det svært mørkt ut.

De russiske styrkene har betydelig fremgang langs frontlinjene i Ukraina og frigjør nå territorier i større fart enn tidligere i krigen. Den ene landsbyen etter den andre blir nå overtatt av de fremrykkende russerne og ukrainerne virker ute av stand til å stoppe russernes fremrykking. Russlands mål er Kharkiv, Odessa og på sikt Kiev og fra ukrainske myndigheter svarer man nå med å true med total mobilisering. “Forsvarsdepartementets talsmann Dmitrij Lazutkin erklærer slutten på “fredelig liv for folk flest i Ukraina” for nå skal det mobiliseres. Hele det ukrainske samfunnet vil trenge å ofre og glemme sine fredelige liv for å beseire Russland, har forsvarsdepartementets talsmann Dmitrij Lazutkin hevdet.

Kiev reviderer vernepliktssystemet for å øke antall tropper etter en rekke tilbakeslag i konflikten med Moskva, med harde reformer som skal tre i kraft neste uke. Zelensky er under kraftig press og fra 21 mai er han ikke lenger den lovlig valgte presidenten og hans regime har fra da flere likhetspunkter med en junta som klamrer seg til makten mens landet blør. “Globalt sett, fra og med 18. mai, når mobiliseringsloven trer i kraft, vil først og fremst tilnærmingen til denne krigen endre seg,” sa Lazutkin til Espresso TV på lørdag. “Denne situasjonen, når noen mennesker kjemper i frontlinjene, mens andre lever sine rolige liv, går åpenbart mot slutten, sa han videre. Dermed er det flere unge ukrainske menn som motvillig skal bli ført til fronten og ende sine liv i en grotesk kjøttkvern for Vestmaktenes kyniske proxykrig mot Russland.

NATOs løp er snart kjørt

Mange hadde håpt at NATO skulle gå virkelig inn i krigen, men sett fra signalene som er kommet fra vestlige ledere etter at Russland fremmet sitt ultimatum gjennom å kalle inn den britiske og franske ambassadøren for å få overlevert det skriftlige ultimatum -har retorikken og truslene fra NATO land blitt betydelig mildere. Putin har avslørt deres bløff og på mange måter satt NATO sjakk. På et eller annet punkt vil det ukrainske forsvaret begynne å kollapse raskt og punktet nærmer seg med stormskritt. De våpen og forsyninger NATO nå har besluttet å gi Ukraina er på langt nær nok og vil fort bli slått ut av russerne. Og når frontene brister gjenstår kun et trekk fra NATO. Nemlig krig. La oss allerede slå fast at NATO har lidt et betydelig strategisk tilbakeslag med Ukraina-prosjektet. Russland er sterkere enn noensinne -mens NATO sitter tilbake med betydelig reduserte våpenlagre. Nå må NATO komme på banen for løpet er snart kjørt.

15 tanker om “Stor fremgang for russerne langs fronten -Ukrainske myndigheter snakker om total mobilisering

 1. NATO kan snart pakke kofferten og parkere “prosjekt Ukraina” i en skuff for tapte kriger. NATO gjør det langt bedre mot små og forsvarsløse land de kan bombe fra luften og etterlate i ruiner til IS eller Taliban.
  Russland er for stort og sterkt og velsignet av Gud.
  Kokainklovnen kan trekke seg tilbake til en av sine mange luksusvillaer vi har betalt for.

  • Fant en “kompis” av Birgir og Torstein i kommentarfeltet på Inyheter
   Denne skriver på samme måte som Birgir og viser kokainklovnens alliertes sanne jeg.
   R Freewayflyer
   for 3 timer siden
   Jødene har nå gått forbi terroristen puttler i drap og terror på sivile. Terrorstaten Israel må avvikles, noe annet er inhumant.

  • Russarane er litt høge på pæra no.
   Ukraina har kjempa tappert mot dette stygge folket.
   Nato kjem meir og meir med i krigen. Det let seg ikkje skjula.
   Nato kan like godt trø til skikkeleg og hjelpa Ukraina.
   Russarane må stoppast no. Elles vil den sjuke Putin halda fram med krigane sine.

  • Russerne vil utslette dette stygge og jødehatende folket Ukraina er Torstein. Vi så under homseshowet lørdag at Ukraina gav null poeng til Israel og mest poeng til den ikke-binære vinneren fra Sveits som fikk 12 poeng. De gav 10 poeng til den okkulte heksa som drev ren satanisme under sin opptreden.
   Det er dette stygge og primitive folket Russland må tukte og denazifisere. Ukraina vil snart bli som Jugoslavia, et land som ikke vil eksistere. For dette er Herrens vilje og plan.
   Ukraina bærer på blodskyld for holocaust og fremdeles dyrkes og hylles nazismen i Ukraina.
   Men Gud har en rest i Ukraina. En rest som ikke har bøyd kne for NATO og Pride avguden. Gud vil se til disse i krigen.
   Kokainklovnen er om en uke ikke lenger en legitim president og kan da sammenlignes med terroristlederen til Hamas.

  • Det er umulig å få kokainklovnen satanisten Arnt A Nazi til å skrive noe fornuftig. Kokainklovnen satanisten Arnt A Nazi gav 20 stemmer til sine satanistiske irske deltagere i ESC.

  • Slutt å lyve Birgir Hermansen og bære frem falskt vitnesbyrd om folk.
   Jeg gav 20 stemmer til Israel. Hadde Russland vært med så hadde Russland og Israel fått ti stemmer hver av meg.
   Men jeg merket meg hva Ukraina stemte på.
   De gav 12 poeng til den ikke-binære mannehomsa og 10 poeng til den ikke-binære heksa fra Irland. Pride og LGBTQ står sterkt i Ukraina etter kuppet. Det er de verdier dere russofobe har omfavnet.
   Det forteller meg absolutt alt jeg trenger å vite om hva slags rottereir av umoral Ukraina er.

  • Søkelys.
   Det er et spørsmål du aldri vil få svar på.
   Slike “ubetydelige” detaljer er noe russofobe hopper over.
   Slava Ukraina

  • Søkelys du spør Birgir Hermansen dette: “Hva tenker du om at Ukraina har oppført den israelske sangeren Eden Golan på sin drapsliste?…”
   Det er et spørsmål Birgir ikke vil gi deg svar på.
   Birgir elsker Ukraina og styret der langt høyere enn han elsker Israel og jødene.
   Birgir støtter alt Ukraina gjør og mener. Om det innebærer at jøder plasseres på Ukrainas drapsliste betyr intet for ham.
   Derfor vil ditt spørsmål forbli ubesvart av Birgir

  • RT. Det kom nå er reaksjon fra Birgir. Han svarte ikke på spørsmålet men beskylte meg for å være inntatt av satan og nazileder. 🙂

  • Nå har jo denne nazilederen Kjell Zverre Anderzen gang på gang på gang ymtet om en Ukrainsk drapsliste. Hvem andre en satan selv kan få Nazilederen Kjell Zverre Anderzen til å komme med beskyldninger om, at Ukraina opererer med å sette UNGDOMMER på en drapsliste? Kjell Zverre Anderzen gjør det, fordi han har overgitt sjelen til SATANS tjeneste.
   Det bor ikke noe i nærheten godt i slike mennesker, som ikke har noe annet enn djevelskap å komme med.
   På dette djevelske naziredet samles sjakalene og strutsene, og ikke minst raggete demonene som hopper omkring og bærer seg og kappes om å fortelle løgner, mens han som heter djevelen og satan gnir seg i hendene og ler seg fordervet, fordi han har klart å få en horde av “kristne” til å bite på agnet sitt, og han får dratt dem med seg ned i selveste helvete.
   Ikke EN av dere tar Guds Ord på alvor. Ikke EN.

  • Du svarer som forventet. Ingen respons på om du støtter Ukraina i opprettelsen og driftingen av den omstridte svartelisten over dem Ukraina mener har begått forbrytelser mot Ukriana. Jeg merker meg at det i stedet kommer påstander og anklager det er umulig å ta seriøst.
   Du er liksom på det nivået vi finner hos “Ukraina-vennene” i kommentarfeltet i Inyheter, fullstendig useriøse og full av falske anklager.

   1
   1
  • Fysj Birgir Hermansen
   Tolker ditt svar dithen at du støtter denne ukrainske drapslisten.
   I stedet for å svare kommer du bare med stygge anklager om at noen er naziledere.
   Syntes en person ikke noe om at Ukraina plasserer ungdommer på sin drapsliste, ja da har han overgitt sin sjel til satan.
   Å være motstander av dette https://myrotvorets.center/criminal/holan-eden/
   gjør deg til en “nazileder som har overgitt sin sjel til satan.
   Birgir derimot ser ut til å støtte de ukrainske nazistenes drapsliste.
   Selv om de har satt den israelske sangeren Eden Golan på sin svarteliste. Dette forteller absolutt altman trenger å vite om Birgir Hermansen. Dypstatsskjøgen har virkelig fått et grep over Hermansen.

   1
   1
  • Ja ja Birgir
   Du blir aldri ferdig med din krigshissing og stygge personangrep på Guds folk. Måtte du en gang finne omvendelse og frelse.
   Ditt religiøse vitnesbyrd har du effektivt knust for alltid gjennom din fremferd.
   Ingen kan ta alvorlig noe av det du lirer av deg, for det er bare anklager om nazi, satanisme og raggete troll.
   Du sprer forbannelser rundt deg i din religions navn. Får nesten vondt av deg. Men du kan sitere bibelvers og sitere strofer fra religøse sanger du har hørt, men intet av det vil kunne frelse deg eller gjenopprette deg innenfor Gud.
   Det er utelukkende gjennom anger, omvendelse, dåp i Jesu navn og en herlig åndsdåp du kan bli løst å fri fra dette som binder deg.
   Vi ser at Herren har skapt et skille i Guds menighet. Hvem som tilhører Ham ser vi klarere og klarere og hvem som er en fremmed plante ser vi også tydeligere.
   Det startet med lydighetstesten under koronaen. De som lot seg vaksinere eller valgte å bøye kne for ugudelige myndigheter strøk under testen. Og Den Hellige Ånds prosess med å skille hveten fra ugresset har fortsatt og vil fortsette nå under åpningen av de sju segl. Tilslutt vil det bli mer enn tydelig for alle hvem som tilhører Herren og hvem som har en annen herre.
   Vend om fra din onde vei. Be Herren om nåde slik at han gir deg omvendelse. Omvend deg fra hat, anklager og løgnånden som nå skinner gjennom deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *