Israelske Eden Golan på omstridt ukrainsk drapsliste -fikk null poeng fra Ukraina

Eden Golan, som representerte Israel på Eurovision MGP show i 2024, har blitt plassert på Ukrainas beryktede Mirotvorets-nettsted for å ha deltatt i en barnesangkonkurranse på Krim da hun bare var 12 år gammel. Ukrainas beryktede Mirotvorets, eller Peacekeeper, database, har ofte blitt kalt Kievs “drepeliste” og kritisert av menneskerettighets-organisasjoner. Nettstedet, som angivelig drives av det ukrainske innenriksdepartementet, lister opp fiender av staten og markerer dem som «likviderte» i tilfelle deres død. Sikkerhetstjenesten i Ukraina (SBU) antas å stå bak dødsfallene til flere personer i databasen, inkludert den russiske journalisten Darya Dugina og militærbloggeren Vladlen Tatarsky.

Den 20 år gamle sangerinnen som har dobbelt israelsk-russisk statsborgerskap ble  lagt til databasen tidligere i år, kort tid etter at hun vant både juryen og folkeavstemningen om å bli den israelske representanten ved Eurovision. Det gikk imidlertid stort sett ubemerket før hun tok seg til finalen i konkurransen denne uken.

I følge det ukrainske nettstedet er Golan anklaget for «bevisst brudd på statsgrensen til Ukraina», for å drive «ulovlig kommersiell aktivitet i Ukrainas territorier», forsøk på å «legalisere okkupasjonen av den autonome republikken Krim» samt deltakelse “i anti-ukrainske propagandaaktiviteter i Russland.”

Golan ble født i Israel med begge foreldrene hennes med opprinnelse fra USSR, med mor av ukrainsk-jødisk og far av latvisk-jødisk avstamning. Familien hennes flyttet tilbake til Russland da hun var seks, og bodde i Moskva i over et tiår, før hun returnerte til Israel i 2022. Den unge russisk-israelske kvinnen fikk ingen stemmer fra Ukraina og er blitt plassert på “drapslisten” til Ukrainas beryktede Mirotvorets side som er en oversikt over personer Ukraina ønsker å få tatt av dage. Link til den omstridte nettsiden som inneholder en oversikt over Ukrainas fiender: https://myrotvorets.center/criminal/holan-eden/

6 tanker om “Israelske Eden Golan på omstridt ukrainsk drapsliste -fikk null poeng fra Ukraina

 1. Etter å sett på Bedehukanalen, tok vi inn Nrk for å se avstemmingen i møkkaprogrammet. Det var kun rammel og skrangle fra alle land og «døden i gryta»
  Hos oss stemte vi alle 20x på Israel, men til liten nytte. Repriseglimta fortalte at vi ikke hadde gått glipp av noe

  7
  2
  • Ja. Det er slikt russerhatere som Birgir Hermansen og Torstein Langesæter syntes er så flott med Ukraina. Eden Golan fra Israel sang på Krim som barn og derfor er hun hatet i Ukraina. Hun fikk null poeng og Ukraina som mange andre frafalne land valgte å gi full pott til mann i kjole. Hvor dåraktige de er i Sodoma og Gomorra landene.
   Europa er overgitt til sinn som ikke duger -og det syntes.
   Kristne Ukraina-venner har valgt å neglisjere det faktum at Ukraina opererer med drapslister på mennesker de ønsker å likvididere.
   Og på den listen står Eden Golan.
   Det går altså an å være så blind.

   4
   2
  • Jeg er ikke spesielt overrasket over at Ukraina har satt denne flotte jenta på dødslisten. Vi skjønte tegningen da Ukraina var blant de land som stermte i mot en resolusjon i FN som fordømte glorifisering og forherligelse av nazismen. Det samme gjorde Norge.
   Vitner om manglende etisk ryggrad.
   Rent moralsk burde alle land i Vesten har støttet den russiske resolusjonsteksten, men de nektet fordi forslaget kom fra Russland.
   Ingen moralsk ryggrad i Ukraina og Vesten.
   Russerhatet er for stort.

   3
   2
 2. Bedehuskanalen…& Kanal10 er Pro Ukrania & Visjon Norge! Skuffende!
  Verdinytt, Document & Norgeidag & Dagen forsetter med sitt Russerhat! Slava Ukrania roper de! Conard Myrland ved MIFF er også Anti Kreml!

  1
  4
  • Så får man prøve å opplyse nøytralt til innbitte hatere. Selv om de oftest skrur på de døve ørene.
   Det er kun tapere på begge sider i disse konfliktene som alle lider og blir systematisert sendt inn i evigheten med de høye herrers “velsignelse”.
   Så er det vår oppgave som bibeltro å informere om at det kommer et liv etter dette også, avhengig av valgene vi har tatt her på jord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *