Tyrkias “antikrist” -Recep Erdogan sier at Netanyahu`s folkemordmetoder ville ha gjort Hitler sjalu!

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier at statsminister Benjamin Netanyahu «har nådd et nivå som ville gjøre Hitler sjalu med folkemordsmetodene han har fremmet». I kommentarer til den greske avisen Kathimerini, sitert av Tyrkias Anadolu News, hevder Erdogan at Gaza var et «friluftsfengsel, ikke bare etter 7. oktober, men i mange år før, som en konsentrasjonsleir», rapporerer Times Of Israel søndag

Det er ikke første gang Erdogan sammenligner Netanyahu med nazilederen. I desember sa han at den israelske statsministeren var verre enn Hitler, og kom med motanklager om at han selv var skyldig i folkemord. Tidligere denne måneden kunngjorde Ankara at de ville stoppe all eksport og import til og fra Israel, i et svært virkningsfullt trekk mot Jerusalem på grunn av krigen mot Hamas. Israels krig mot Hamas i Gaza ble utløst av terrorangrepet 7. oktober, der tusenvis av Hamas-ledede terrorister brast inn i landet, drepte rundt 1200 mennesker, de fleste av dem sivile, og grep 252 gisler under dekke av tusenvis av raketter. Som svar på det dødelige angrepet startet Israel en luftkampanje og påfølgende bakkeoperasjon

2 tanker om “Tyrkias “antikrist” -Recep Erdogan sier at Netanyahu`s folkemordmetoder ville ha gjort Hitler sjalu!

 1. Erdogan er ikke Antikrist med stor A men en antikrist.
  Tyrkia er landet i Nord som skal angripe Israel under Gog krigen,
  Det er viktig for troende som studerer det profetiske ord å forstå at Gog i Magogs land ikke er Russland, men det islamistiske Tyrkia.
  Ha et laserfokus på hva som skjer i landet Nord for Israel og den alliansen Tyrkia vil føre an mot Israel i de siste dager.

  • Tyrkia ligger ikke i det ytterste nord , kun land med grense til Arktis og neste stop nord polen , ligger i det ytterste nord , Russland er ett sånn land, det er også Norge , men ikke Tyrkia , for Norge sin del blir Tyrkia regnet som Syden land .

   Her her har jeg lyst å trekke frem Vilna Gaon profetien som lyder :
   Når du hører Russerne har tatt Krim ( skjedde i 2014) , da har tiden for Messias startet og hans fotsteg kan bli hørt, og når hører at Russerne har nåd Konstantinopel ( dagens Istanbul ) da må du ta på deg sabbats klærne og ikke ta dem av igjen, for da kan Messias når som helst .

   Det står i denne profetien at Russerne skal ta Krim og det har det gjort , men det står ikke at Russerne skal ta Istanbul, det står at de skal nå Istanbul , så det er 2 forskjellige ting, det at Russerne når Istanbul , kan tyde på at de har gått i en allianse pakt med Tyrkia og nå planlegger og gå til felles angrep mot Israel , i ett sånn hensende vil jeg helt klart si at Putin er skikkelsen Gog og Erdogan er kun en allianse partner med Gog .

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *