Stifteren av partiet de kristne, Terje Simonsen, er død

terje-simonsenStifter av “partiet De Kristne”, Terje Simonsen er død, melder avisen Norge i Dag. Simonsen som ble rammet av hjerneslag i februar 2014 har etter det alvorlige slaget vist tegn til bedring og var under rehabilitering. Den troende partistifteren døde i dag, onsdag 4 november omgitt av sin familie. Dermed har massiv forbønn om helbredelse også i regi av Visjon Norge og Jan Hanvold syntes å ha fått sitt nei i den himmelske verden. Terje Simonsen ble 55 år gammel og hans familie trenger nå vår forbønn og omsorg. En av dem som allerede har rukket å kondolere er Jan Hanvold i TV Visjon Norge

jan-hanvold“Det var med stor sorg jeg tok imot budskapet om min gode venn Terje Simonsen bortgang. Da han døde idag. Vi hadde slik tro på at Terje skulle komme seg på beina etter slaget. Noe også legene hadde stor tro på. Slik at han skulle bli lagt inn på Sunnås den 7 desember. Men på grunn av omstendigheter ga Terje opp å kjempe seg tilbake til livet. En ting som er sikkert, er at han døde i troen på Jesus og er forfremmet til herligheten. Vi kondolerer de som sitter tilbake Tone, Thym Selmer, Torje og Tirill. Som har mistet en kjær mann og pappa. Og resten av familien, som nå er i dyp sorg. Vi lyser fred over Terjes minne,” skriver Jan Hanvold i en oppdatering på Facebook. Det var avisen Norge i Dag som først brakte nyheten om Simonsens bortgang og deretter fulgte Søkelys opp med å bringe nyheten om dødsfallet til leserne her. Sent onsdag kveld fulgte avisen Dagen opp med sin versjon av dødsfallet og kan fortelle at Simonsen i følge familien hadde hatt en viss fremgang de siste månedene og familien hadde håpet at hans helse skulle bedre seg gjennom et opphold på Sunnaas sykehus hvor han hadde fått plass. Et tilbakefall gjorde imidlertid at han kom på sykehus på Stord hvor han altså døde onsdag, skriver avisen Dagen onsdag kveld. Dermed står en hustru og tre barn tilbake med sorg og savn etter sin far. Måtte vi alle rydde en plass til en bønn for dem i våre hjerter.

Facebook Comments

1 tanke om “Stifteren av partiet de kristne, Terje Simonsen, er død

 1. Rest in Peace, Terje Simonsen.

  Det er ikke usannsynlig at du og jeg var uenig i politiske spm og saker. Vi var kanskje uenige i andre saker ogsaa. Vi kjente ikke engang hverandre. Men det er alltid veldig trist naar noen saa vitale og unge faller bort fra oss mennesker og samfunnet i Norge. Det er alltid veldig trist naar vi mister nok en kristen leder.

  Jeg kondolerer de som er tilbake og i stor sorg. Tone, Thym Selmer, Torje og Tirill. I tillegg hans venner og hans naboer og folk i hans bygd. Et stort tomrom har aapnet seg der Terje en gang sto.

  Jeg onsker hans etterlatte alt det beste og beklager meget sterkt Terje Simonsen sin bortgang. Jeg henstiller alle om aa be for hans familie.

  Torodd Fuglesteg
  Belfast

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *