Rystende advarsel om det som kommer: Krig vil komme til Europa

Det er nå uunngåelig: Muslimsk opprør og oppstandelse og den europeiske reaksjonen vil bli utenfor de aksepterte politiske kanaler og virkemidler

invasjon-flyktningerMed millioner på millioner av muslimske immigranter som flommer inn over Europa, advarer nå eksperter at kontinentet står foran en fremtid med revolusjoner, borgerkrig og en overgivelse til islamsk styre.Forfatter og spaltist for WND, Pamela Geller tror det allerede er for sent og på spørsmål om hun tror det vil bli en borgerkrig i Europa er hennes svar: “Ja, det gjør jeg.” Og hun er ikke alene

Europa blir nå bokstavelig invadert av horder av muslimske immigranter som på kort sikt vil bli en enorm økonomisk byrde for allerede tyngede økonomier i Europa. På sikt vil denne massive immigrasjons-invasjonen vil kunne føre til økende rasisme, fremmedhat og det er også grunn til å frykte at denne muslimske invasjonen vil ha i seg elementer som kommer til å skape massive problemer i form av terror og økende krav om politisk makt og dominans etterhvert som den muslimske andelen av befolkningen øker. Ikke noen gang i vår tid har Europa vært vitne til en større strøm av flyktninger som nå banker på for å slippe inn, som en konsekvens og et resultat av Vestens fullstendig katastrofale politikk overfor Midtøsten og nasjoner som dyrker islam og Allah. Gjennom flere tiår har Europa og USA sådd bomber, våpen, regimeforandringer og oppfordret til opprør mot sittende herskere, og “fruktene” av det hele strømmer nå inn over vårt kontinent. Hvis det politiske  establishmentet holder sitt kvelertak på makten, vil det være uunngåelig at islam vil bygge opp sitt politiske nærvær som tilslutt vil lede til et muslimsk opprør og en europeisk reaksjon på utsiden av aksepterte poliske kanaler. sier G.M Davis.

En arabisk vår i Europa

G.M Davis med en doktorgrad fra Stanford og forfatter av blant annen “Krigens Hus” -Islams hellige krig mot verden, tror at den eneste måten dette problemet kan blir løst på fredelig vis, er en effektiv anti-islamsk politisk bevegelse som må ta form i Europa i løpet av denne generasjonen. “Situasjonen i Europa er allerede i ferd med å spinne ut av kontroll. I Østerrike lagrer folk våpen, og etterretnings analytikere advarer om et nært forestående terrorangrep i Storbritannia. I mellomtiden slår de europeiske regjeringene hardt ned på egen befolkning, mens titusener av muslimske unge menn marsjerer gjennom landene som en invasjonshær. Davis argumenterer med at dersom ikke mainstream politiske krefter er i stand til å kvele den stadig økende muslimske immigrasjonen til Europa, vil “grasrot organisasjoner” selv reise seg for å forsvare Europa, mot den trussel hordene av muslimer vil komme til å utgjøre. “Mange vil komme til å handle i strid med sine respektive regjeringer, noe som kan føre til at regjeringene legger seg ut med folket de skal styre. Vi så det når det kommunistiske Øst-Europa kollapset på slutten av 1980 tallet og den store forskjellen nå vil kunne bli omfattende voldelige sammenstøt. En annen spaltist, Diana West sier at den virkelige faren Europas befolkning står overfor ikke er de invaderende muslimene, men deres egne regjeringer, heter det i artikkelen som i sin helhet kan leses her En av dem som har kommentert artikkelen i WND er pastor Darrell Myatt som onsdag kveld publiserte denne videoen

https://www.youtube.com/watch?v=iWg88kquXmU

Jeg legger inn en sak fra Document no som aktualiserer problematikken ytterligere

Konflikt og religiøs undertrykkelse blant migranter i Tyskland
Med den store strømmen av mennesker fra ulike land og kulturer som nå ankommer Europa, kommer det uunngåelig til konflikter dem i mellom. Forståsegpåere vil antageligvis skylde på trange boforhold, traumatiske opplevelser og utmattende reiser, og kanskje er dette medvirkende forhold. Men nyhetene som etterhvert siver ut av de tusen asylmottak i Tyskland, vitner om at det er mer enn “frustrasjon” som er årsak til konflikter internt blant migranter.

Spiegel Online rapporterer fra et asylmottak i delstaten Sachsen, hvor 200 syrere og afghanere like før helgen barket sammen i et masseslagsmål. Bakgunnen skal ha vært at en afghansk tenåring truet en 11-årig syrisk jente (uvisst med hva). Politiet kunne fortelle at det ble brukt slag- og stikkvåpen av ymse slag, og flere ble skadd, bl.a. en Røde Kors-frivillig som kom i veien for et knivblad.

Tidligere i sommer, i august, hadde det i Thüringen kommet til en lignende hendelse på et transittmottak. Da ble 16 personer skadet idet en person ble angrepet fordi han visstnok hadde behandlet en utgave av Koranen litt for respektløst.

Og søndag kveld meldes det om masseslagsmål blant migranter i Kassel i delstaten Hessen. Ni skal være skadet da flere hundre personer gikk løs på hverandre i en teltleir på en nedlagt flyplass utenfor byen. Det er ikke rapportert hva som utløste striden. Teltleiren rommer visstnok rundt 1.500 personer.

Kristne migranter trues på livet
Om slike “interne” konflikter i enkelte tilfeller kan tilskrives kjipe boforhold og frustrasjon, vil man vanskelig kunne si det samme om den volden og trakasseringen som kristne migranter er til del. Die Welt kan fortelle om rettede angrep mot kristne migranter som ene og alene skyldes manglende aksept for den religionsfriheten Europa en gang var kjent for.

Den tyske avisen har intervjuet Said fra Iran, som har vandret opp gjennom Europa til Tyskland som så mange andre. Men i kontrast til flertallet, er han kristen. Det tør han imidlertid ikke si til de andre på asylmottaket.

“I Iran ble broren min arrestert i huskirken vår av Revolusjonsgarden. Jeg rømte fra den iranske etterretningstjenesten til Tyskland fordi jeg trodde jeg kunne leve ut min religion her. Men det kan jeg ikke på asylmottaket. Da blir jeg truet.”

Han forteller at han blir vekket av de andre beboerne for å utføre “sine religiøse plikter”. Når han naturlig nok ikke deltar på islamske ritualer, blir han kalt “kuffar” (vantro) og opplever å bli spyttet på. “De behandler meg som et dyr, og truer med å drepe meg”, sier Said.
Det er ikke mye hjelp og forståelse å få fra de som skal sørge for sikkerheten på mottaket. Men i den lokale menigheten får Said støtte fra presten, Gottfried Martens, som sier han har nærmere 600 kristne iranere og afghanere i sitt gjeld. Martens har skrevet til ledere av flere av mottakene i området for å få dem til å være oppmerksomme på problemet. “Noen ganger forsøker mottakslederen å hjelpe, andre ganger får jeg ikke noe svar”, sier han.

Presten har selv døpt mange av migrantene, og han sier at de fleste (!) har store problemer i mottakene. “Strengt troende muslimer setter tonen: Hvor vi er, råder sharia, råder våre lover”, rapporterer Gottfried Martens. De kristne utestenges fra felleskjøkken og trakasseres når de ikke deltar i fellesbønn fem ganger om dagen. Martens spør retorisk hva som vil skje når disse muslimene ikke lenger bor i mottakene, men får egne hjem rundt i sognet. “Må vi som er kristne i dette landet gjemme oss?”

Ikke enkelttilfeller
Det finnes flere historier fra Tyskland som ligner den til iranske Said. I den lille byen Hemer i Nordrhein-Westfalen ble et eritreisk ektepar angrepet med glassflaske fordi de gikk med kors rundt halsen.

I Gießen i Hessen rapporterer en ung syrer om trusler fra de andre i mottaket. Han forteller om det han antar er IS-tilhengere som roper koranvers etter ham, de samme versene de etter sigende siterer før de halshugger.

I Freising i Bayern gikk det riktig ille for seg. En kristen familiefar fra Irak fortalte bayersk fjernsyn om trusler fra muslimer på mottaket, og at hans kone og barn ble utsatt for tilrop og slag. Familien våget ikke gå ut av rommet. Til slutt bestemte de seg for at hjembyen Mosul i Irak tross alt var tryggere, og dro tilbake. Der ble de dog ikke lenge, og de har nå flyttet til Erbil i Nord-Irak, ifølge advokaten deres i Tyskland.

“Ikke alle migranter er menneskerettighetsaktivister”
I Tyskland finnes det fortsatt eksperter og forskere som tør å si ting mer direkte enn vi ofte hører her hjemme. Og de får til og med nøytral omtale i media. En av dem er Max Klingberg som har jobbet med flyktningespørsmål i 15 år, og som i dag er tilknyttet International Society for Human Rights. “Ofte kommer aggresjonen fra afghanere og pakistanere”, sier Klingberg.

“De er ofte mer islamistisk orientert enn syrere og irakere. Vi må fri oss fra den illusjonen at alle som kommer hit er menneskerettighetsaktivister. En ikke så rent liten andel av de som kommer er minst like intense i sin religiøsitet som Det muslimske brorskap”,

sier Klingberg. Og han fortsetter:

“Frivillige forteller om aggresjon og sogar trusler om halshugging fra sunnimuslimer overfor sjiamuslimer, men det er de kristne og jesidiene som får unngjelde hardest. Og for kristne konvertitter som er åpne om sin tro, er sannsynligheten for å bli offer for mobbing og overgrep nær 100 %”,

sier Max Klingberg til Die Welt.

Etnisk delte mottak
Det er foreløbig kun én delstat som forsøker så godt det lar seg gjøre å dele beboerne på asylmottak etter bakgrunn. I Thüringen ble avgjørelsen om en slik deling tatt etter et voldelig sammenstøt i byen Suhl i august. Men det er ikke enkelt.

“Vi forsøker å deler mennesker inn etter herkomst, enten i ulike etasjer eller på ulike mottak. Det er i den nåværende krisesituasjonen bare i enkelte tilfeller mulig, men vi ønsker å bygge ut ordningen så snart tilstrømmingen igjen foregår i ordnede former”,

sier justis- og migrasjonsminister i Thüringen, Dieter Lauinger.

Hvorvidt han selv faktisk tror på en slik normalisering av situasjonen, vites ikke.

Hentet fra https://www.document.no/

22 tanker om “Rystende advarsel om det som kommer: Krig vil komme til Europa

  • Dessverre er våre politikere og den venstrevridde pressen ikke klar over hva den uhyggelige religionen islam står for. De ønsker heller ikke å vite det. Håper at grasrota våkner opp og ser at tilstrømmingen av muslimske unge menn må stoppes.

 1. Ja islam er en hatets religion men vi må ikke miste gangsynet for det. I Syria er hele 33% av befolkningen kristne, og det er også mange av de som flykter Is sitt terrorvelde. Mange kristne flykninger fra både Irak og Libanon. Husk Jesu egne ord om at de vi gjør mot han minste.

  • Siden du siterer bibelen, skal du få et ord som passer på dette.

   Falske lærere
   7 For det er gått mange forførere ut i verden, slike som ikke bekjenner at Jesus Kristus er kommet i kjøtt og blod. Det er forføreren, det er Antikrist! 8 Vær på vakt, så dere ikke mister det dere har vunnet med arbeidet deres, men får full lønn.
   9 Den som ikke holder seg til Kristi lære, men går ut over den, har ikke samfunn med Gud. Den som holder seg til læren, han har samfunn med Faderen og Sønnen. 10 Om noen kommer til dere og ikke fører denne lære, så ta ikke imot ham i deres hjem, og hils ham ikke vel møtt. 11 For den som hilser ham, blir medskyldig i det onde han gjør.

  • Ja, ifølge bibelen skal vi elske vår neste. Vi har allerede tatt imot mange flyktninger, og strømmen fortsetter. Det snakkes om at millioner av mennesker strømmer inn over Eiuropa, og politikere sier at Norge skal gå foran som et godt eksempel. Majoriteten av flyktninger er unge muslimske menn. Dersom det skulle finnes kristne blant dem så vil de trenge beskyttelse på mottakene.
   Har du noe forslag til hvordan vi skal huse alle, Stian? Hvordan vi skal skaffe jobber, helsetilbud, norskopplæring, barnehager, utdanning, for å nevne noe.
   Det er så lett å si at vi bare må ta imot alle som vil komme, men vi må ta en seriøs vurdering av hva det vil medføre for vårt lille land.

 2. Hva i all verden har det skriftstedet med strømmen av mennesker som sliter og flykter. Elsk din neste som deg selv, hvem viser seg som din neste?

 3. Selvsagt kan vi ikke huse alle. Men å tro at alle syrere etc er radikale muslimer er feil. Mange av de vet jo ikke bedre da de er født til å Være muslimer. De flykter jo fra et regime som utøver radikal Islam.

 4. Hordene banker ikke på, de presser seg inn i de europeiske landene uten å være hverken invitert eller ønsker. Men de er likegyldige til hva etniske europeere måtte mene, akkurat som de er likegyldige til deres skjebne. Alt de tenker på er seg selv og velferden de mener de har gjort seg fortjent til.

  • Vi skal kanskje huske på at det er MENNESKER vi snakker om? Og de er på FLUKT, fra krig, undertrykkelse og terror.
   Ikke kom her og snakk om at det bare tenker på seg på seg selv, INGEN er så selvopptatte/egoistiske og navlebeskuende som nordmenn er!

  • Vi skal hjelpe mennesker i nød så godt vi kan og vise Kristi sinnelag. Jeg er ikke for at vi skal stenge grensene for noen, men vi må se farene som kan følge med, og ikke være naive. Blant alle disse som kommer til landene i Europa kan det være noen terrorister forkledd som flyktninger, og det er viktig å ikke ta inn flere enn at vi klarer å ha en viss kontroll på hvem som kommer inn. Samtidig står vi overfor det faktum at våre myndigheter ikke er villige til å ta utgiftene som strømmen av immigranter og flyktninger fører med seg, og dersom utgiftene til disse blir tatt fra andre svake grupper i Norge. Pensjonister, arbeidsledige, uføre og folk på attføring (slik Venstre har foreslått i sitt alternative budsjett) -hvor de ville kutte tiden syke skal kunne gå på AAP eller attføring fra 4 til 3 år, vil vi uten tvil skape mange nordmenn som vil bli litt fattigere og dermed bitre -og vi risikerer økt rasisme, fremmedhat og vold mot dem som søker beskyttelse i Norge.
   I den situasjonen vi er nå hvor det kommer mange tusen i uka, mener jeg de må bruke mer av oljefondet for å finansiere det.
   Vi må ha to tanker i hodet samtidig. Være smarte så vi ikke for en oppblomstring av bitter og (økonomisk fremkalt) rasisme og fremmedhat, -men også kunne strekke ut en hånd til dem i nød. Jeg mener Norge og Europa har et stort ansvar for det som skjer, gjennom at vi naivt forsøkte å skape endringer i Midtøsten enten gjennom bombingen i Libya, unnfallenhet i Syria og tåpelige krav om regimeforandringer i relativt stabile land i regionen. Vi var med på å hause opp en stemning og gav varm støtte til den arabiske våren, uten at vi helt forstod konsekvensene dette ville få i form av krig og elendighet. I Syria skulle Vesten ha oppfordret til småskritts endringer og ikke oppstandelse og regimeforandring slik vestlige politikere gjorde, og kanhende det da kunne ha kommet langsomme forandringer til det bedre. Nå får vi egentlig som fortjent og derfor har vi et ansvar vi ikke kan løpe fra. Men vi må være realistiske og ha god kontroll.

  • Birger: Ja, dette er bare MENNESKER, egoister som deg og meg. Om de ville noe med sitt eget land kunne disse krigsføre menn gjøre noe selv. Vi kan ta imot kvinner og barn midlertidig, men menn fra 18-45, burde returneres til nabolandet direkte og utstyres med våpen. Men som du sier.. de er bare MENNESKER, som har forlatt familien i hjemlandet, og bare tenker på egen vinning..

 5. Dessverre så er det jo sånn at i skandinavia så er man så naiv og dum, mener ikke at man ikke skal hjelpe men hallo det er jo bare å se på utviklingen av denne snillismen vi tar dem imot og gir dem alt de trenger i gjengeld så settes det krav til oss at slik å sånn skal det være gode tradisjoner må vike for at islam ikke godtar dette og vi dumme som vi er godtar dette regjeringene i skandinavia er så tette og redde at jada kom igjen flytt til oss og ta over makta nå blir det snart så vi selv må søke asyl i andre land er jo ikke rart det blir rasehat

  • Det tror jeg faktisk er den lengste setningen jeg noensinne har sett?!
   Forøvrig var det usedvanlig lite modent skrevet, og fortjener egentlig ingen kommentar…

  • Hilde, jeg forstår at du er bekymret. Jeg tror vi er mange som føler oss maktesløse i denne situasjonen. Det viser seg at mange som ikke er i fare prøver å utnytte vårt velferdssystem, og vi har politikere som åpner for innvandring uten tanke på hvordan fremtiden vil bli for etniske nordmenn. Små samfunn overstrømmes av flyktninger, og over natten er samfunnet forandret og flyktningene er i flertall.
   Naturlig at mange søker en ny fremtid i Norge, men det er bare et begrenset antall vi er i stand til å ta imot. Håper snart at Venstres Trine Grande og Kr.f’s Hareide kan se dette, for begge har en utrolig naiv og ødeleggende oppfatning om vår evne til å ta imot enorme mengder med flyktninger.
   Vi skal absolutt vise barmhjertighet og ta imot en rimelig andel personer i nød, men det viser seg at over halvparten ikke er flyktninger i ordets forstand og bør raskt returneres. Forstår ikke hvorfor de ikke kan få midlertidig oppholdstillatelse og returnere til sitt land når situasjonen er endret.

  • Bra skrevet, Hilde. Viktig å se hele perspektivet. De som er negative til denne artikkelen vil nok endre tankegangen sin radikalt den dagen muslimene står på dørterskelen og vil inn.

 6. Avskaff all form for religion. Den står og har stått for så mye
  krig og elendighet. En ting har de alle til felles. Kan på norsk sammenlignes med eventyra til Asbjørnsen og Moe…

  • Helge Strand. Veldig naivt utsagn. Det løser ingen ting å avskaffe all religion så lenge ondskapen bor i hvert menneske. Det hadde blitt krig uten religion også. Det er nok av grunner til å slåss i hjemmene, på arbeidsplassene, med naboene og med andre land. Den dagen all ondskap forsvinner blir det slutt med alle kriger, og det er bare noe Jesus kan ordne. Les bibelen så vil du bli overrasket.

  • hallå en figur som aldrig funnits ska fixa det?…typiskt kristna o dom som har tro pånått sånt.hade det funnits en gud eller nått annat hade det inte varit så mycket skit i världen.

  • this is so stupid and not true, bad written and unprofessional + wrong facts. Asswholes

Det er stengt for kommentarer.