Steve Cioccolanti tror at krig mellom Tyrkia og Iran er den neste krigen som er profetert

Daniels bok kapittel 8 tegner et bilde av at den neste profetiske krigen vil bli mellom Iran og Tyrkia, hevder profetigransker

Steve Cioccolanti i Discover Ministries er blant dem som har hatt et våkent øye på de siste dagers begivenheter i Midtøsten. Skal vi tro Cioccolanti profetiske teorier vil en krig mellom Tyrkia og Iran kunne være den neste profetiske krigen som vil skje og at denne vil finne sted før Gog-krigen omtalt hos profeten Esekiel kapittel 38 og 39. En krig mellom Tyrkia og Iran er i følge den australske pastoren omtalt i Daniel-bokens åttende kapittel som beskriver en krig mellom to riker symbolisert med dyrene væren (Iran) og geitebukken som i følge Cioccolanti er Tyrkia. I følge Cioccolanti vil det sunni-muslimske Tyrkia og Shia-muslimske Iran være to makter som vil kjempe om makten og dominansen i regionen.

I følge Cioccolanti`s forståelse vil Iran en periode gå vinnende ut av konflikten, sier pastoren som mener at “Daniel 8 krigen” er den neste bibelprofetiske krigen som vil komme og ikke Gog krigen eller tredje verdenskrig som enkelte tror vil komme. I følge Ciccolanti vil Tyrkia etterhvert slå tilbake. Har Steve Cioccolanti rett i en krig mellom Iran og Tyrkia er omtalt i Daniels bok kapittel 8 eller? Se videoen og si gjerne hva du mener

8 tanker om “Steve Cioccolanti tror at krig mellom Tyrkia og Iran er den neste krigen som er profetert

 1. Et poeng du har der. Nå har jo en gal, religiøs mullah skutt ned et sivilt passasjerfly med en rekke andre lands innbyggere om bord. Så verden kan neppe som EU/EØS-tantene sitte og bortforklare hva som vil skje dersom disse gærningene får fatt i en hydrogenbombe eller to. Dette må stoppes opp en gang for alle.

  4
  1
 2. Kanskje, kanskje ikke. Uansett vet vi vel at spekulasjoner rundt profetiene i Bibelen har florert gjenom århundrer. Det står veldig mye om Jesus i det gamle testamentet men veldig få kjente ham igjen når han kom. Kanskje ingen borsett fra de som hadde fått direkte åpenbaringer fra Gud. Hvis alt om Jesus hadde vært alminnelig kjent og forstått så hadde antagelig både Jesus og foreldrene hans blitt forfulgt ganske intenst og forsøkt drept helt fra første stund. Betlehem hadde blitt omringet. Det kan vel kanskje være noen slike sammenhenger i dag også. Noe skal være skjult. Det er f. eks åpenbart at de som vender Gud ryggen skal overgis til sin egen uforstand for å felle dommen over seg selv.

  en “ambassadør” skrev:
  ” Har DU et ønsske om å få overleve og komme inn på en ny jord renset for voldsmenn, krigshissere, sult, sykdom og nød så vent ikke et øyeblikk med å nærme deg Skaperen Jehovah og Hans odelsønn Kristus. ”

  Det er visst mange forskjellige Bibeler men den jeg har lest sier ikke noe om at man skal “nærme seg jehovah eller hans odelsønn”. Man skal rett og slett omvende seg fra synd og tro på det som står i Bibelen. Og jesus sier at man skal bli døpt i vann, født på ny og døpt i Den Hellige Ånd. Jeg kan ikke se at det å overleve i endetiden holdes frem som noe mål heller. Tvert i mot. Står det ikke noe om at de som prøver å redde sitt liv skal miste det?

  Det største spørsmålstegnet setter jeg ved det som står i Bibelen om viktigheten av menigheter. De er ganske godt beskrevet i siste del av Bibelen. Men jeg har aldri sett at det finnes slike menigheter idag. Cioccolanti sier at de har en menighet i cyberspace men jeg er veldig usikker på hvordan den virker. Sannsynligvis vil svært få “nyfrelste” overleve særlig lenge på egen hånd. Mange må forsake det meste fra det verdslige livet og blir gjerne sittende igjen ganske ensom.

  • Kommentator, jeg har fulgt med på Cioccilanti i lang tid og mener han har pratet en del om viktigheten av å ha en menighet å gå i, og ikke minst om hvor viktig det er at nå må folk lese sin Bibel for at man skal klare seg. Jeg tror han ser slik på det: de må gjerne følge meg på nett og “være” i min menighet så lenge de ikke har noen annen, men det er svært viktig at de finner seg en der de bor. Dette er slik jeg har forstått det, men kan være jeg tar feil. Har allerede sett videoen, men husker ikke han sa noe om dette. forresten; er det noen her som har lest boken hans Devine Code? Kjell? Richard?

  • Hei Hannah.

   Har ikke lest boken. Synes ellers at Cioccolanti er interresant å høre på. Jeg liker veldig godt å høre/se på Prophecy Watchers og der har han vært gjest en del ganger.

   Mvh Richard

  • Tusen takk for tilbakemld 🙂 Har sett en del på Gary Stearman men ikke fått med meg Cioccolanti her, takk for du sa fra! Gleder meg, fant dem 🙂 Anbefaler begge 2 til andre her også.

 3. Hei JEHOVAHS AMBASSADØR:

  Du skriver ……….”Skaperen Jehovah og Hans odelsønn Kristus”

  Men i Apostlenes gjerninger 4:12
  Det finnes ikke frelse i noen annen, for under himmelen er det ikke gitt menneskene noe annet navn som vi kan bli frelst ved.»

  Det er ikke frelse i noe annet navn enn Jesus,her er guds ord klinkene klar!

  Jeg har vist deg en mengde skriftsteder som viser at Jesus er Gud.

  Her kommer ett til: Johannes’ første brev 5:20

  …………….vi som er i hans Sønn, Jesus Kristus. Han er den sanne Gud og det evige liv.

 4. Jehovas Ambassadør Du har blitt etterlyst på Søkelys. Her:
  https://www.sokelys.com/?p=27267
  Det er fortsatt noen spørsmål som står ubesvarte, både fra “bare meg” 07/01/2020, kl. 09:34
  Og
  “gjesten” 09/01/2020, kl. 09:57
  Men kjenner jeg det rett vil du IKKE svare på de spørsmålene. Grunnet at du ble kledd splitter naken, og gjort til skamme for både Gud og mennesker.
  Klarer du å gjøre ordene mine til skamme? Eller vil du bare fortsette i samme ugudelige stil?

 5. Vilna Gaon profetien lyder : Når du hører Russerne har tatt Krim, da har tiden til Messias startet og hans fot steg blir hørt . Og når du hører Russerne har nåd Konstantinopel ( Dagens Istanbul ) da må du ta på deg sabbat klærne og ikke ta dem av, for det betyr at Messias kan komme hvert minutt .

  I forbindelse med denne profetien , så anbefaler jeg dere å google ” Stevne møte i Istanbul får vesten til å svette ” For i Vilna Gaon profetien står det ikke at Russerne tar Istanbul, men at Russerne når Istanbul , til forskjell står det at Russerne tar Krim.
  Det ville vart totalt taktisk uklokt for Russerne å gå løs på Natos 2 største hær, da er det mye bedre å få dem over på sin side og det har Putin klart i så måtte har Russerne alt nådd Istanbul.

  Utdrag fra Valdres profetien : Folk fra fattige land kommer til og strømme til Europa. De kommer også til Skandinavia og Norge, det kommer så mange av dem at folk kommer til og være harde mot dem . De vil bli behandlet som jødene før krigen. Da er målet for våre synder nådd . Da plutselig kommer Jesus igjen..

  I dag blir du straffet med bøter eller fengsel dersom du hjelper en ureturnerbare utvist flyktning eller ” lykke jegere som mange velger å kalle dem ” det har nettopp vart to rettsaker på dette temaet den en mot Arne Viste og den andre mot Gunnar Stålsett , som er en liberal prest jeg tar avstand fra i lære spørsmål.
  Papirløse flyktninger og ureturnerbare har så gått som fratatt alle rettigheter til og med det å hjelpe dem er blitt mer eller mindre ulovlig . mange kan undskylde seg og si att sånn er det ikke, men det er sånn, jødene ble behandlet likt før andre verdens krig.

  Både Vilna Gaon profetien og Valdres profetien beskriver Jesus komme og kriteriene for det er oppfylt i begge profetiene .

  Videre vil jeg si : Noen mener at Russland er landet Magog hvor Gog er leder, andre mener at det er Tyrkia. En ting er helt sikkert og alle er enige om, Iran ( Persia ) er et av Gogs allierte land det kommer klart og tydelig frem i Åpenbaringsboken i bibelen , det betyr att Iran kan ikke bli slått ut og knust av Tyrkia eller USA , USA og vesten kommer til og falle , så samler Gog ( som jeg tror er Putin) sine allierte ( Blant dem tror jeg Tyrkia er med ) og går mot Israel .

  For denne verden er ikke utsiktene lyse, og alle profetier bør prøves opp mot Guds ord i bibelen , selv om de har ett snev av sannhet i seg , men til slutt går på tvers av bibelen , så følg ikke disse .

Det er stengt for kommentarer.