Panikk blant Jehovas Vitner i Nord Carolina etter skyteepisode utenfor lokal Rikets Sal forsamling

En skyteepisode på parkeringsplassen utenfor et Rikets Sal forsamling i Nord Carolina har traumatisert en rekke medlemmer av forsamlingen. Foto: You Tube

En North Carolina forsamling av Jehovas Vitner er fremdeles rystet og traumatisert etter at et medlem av Jehovas Vitner ble skutt onsdag. Skytingen som fikk forskremte vitner til å søke dekning utspant seg på parkeringsplassen til den lokale “Rikets Sal forsamlingen i Gastonia i Nord Carolina. Det kvinnelige medlemmet av forsamlingen ble skutt i sin egen bil på parkeringsplassen utenfor menighetslokalet, forteller en av forsamlingens eldste til avisen The Charlotte Observer.

Flere andre medlemmer som stod på utsiden av lokalet under skytingen måtte søke dekning inne i menighetslokalet,” sier John Wray som er eldste i den lokale “Kingdom Hall” i Gastonia. Wray som var inne i bygningen da skytingen inntraff forteller selv at han ikke hadde hørt skuddene på utsiden av bygningen. I følge det lokale politiet kom en mann opp til bilen hvor kvinnen satt og avfyrte skudd mot henne. Kvinnen skal ha blitt skadd i skytingen. I etterkant av hendelsen pågår det nå en omfattende politietterforskning og politiet leter etter mannen som avfyrte flere skudd mot det kvinnelige Jehovas Vitne som satt i sin egen bil.