Steve Cioccolanti: Covid-19 tyranniet -et misbruk av Romerbrevet 13 -Myten med å underordne seg onde tyranner

Politi mot kristne i Australia

Som mange har påpekt, Covid-19 pandemien har mange steder utviklet seg til å bli et verktøy ugudelige myndigheter bruker til å undertrykke Guds folk. I Australia er den venstrevridde regjeringen i ferd med å innføre et undertrykkende tyranni hvor man i smittens navn undertrykker mennesker med bøter, politimakt og vold. I Amerika har kristenfolket begynt å reise seg mot tyranniet som blir praktisert av lokale demokrater som sitter med makten i flere delstater.  I Australia blir nå pastorer, kristne og vanlige folk truet av et nytt lovforslag som i realiteten har kristne pastorer og predikanter som mål. Mange kristne underordner seg blindt myndighetenes regler ut fra teksten i Romerbrevet 13.

I videoen under retter pastor Steve Cioccolanti et advarende budskap om det som er i ferd med å skje.

Facebook Comments

6 tanker om “Steve Cioccolanti: Covid-19 tyranniet -et misbruk av Romerbrevet 13 -Myten med å underordne seg onde tyranner

 1. Dette skriftstedet blir tatt ut av sammenheng, og misbrukt ja. Sannheten er at vi ikke alltid skal lyde landets ledere. Vi må lyde Gud mer enn myndighetene. Hvis å lyde myndighetene resulterer i ulydighet mot Gud, kan vi ikke lyde myndighetene.

 2. Dette beskriver rytteren på den hvite hesten fra Johanes åpenbaring kapitel 6 , det står at han skal ri ut med seier for å seire , for at noen skal seire må noen tape i bibelen står det at de hellige skal tape .

  Alt peker mot Jesus snarlige hjemkomst og 3 verdens krig og jeg tror selv vi kun snaker om dager ,uker og måneder ikke helle år , men jeg vet ingenting sikkert .

  • Jeg tror også vi kan stå foran dramatiske hendelser. Kanskje Trump blir myrdet og det blir borgerkrig i USA? Og kanskje dette vil få mange land til å tenke at det er fritt frem for å starte krig? Da kan vi plutselig få en verdenskrig.

   Når Jesus kommer skal han gjøre ende på antikrist og da står vi antagelig ved innledningen til tusenårsriket? At de hellige skal tape passer jo med at martyrene som blir drept av antikrist skal få del i den første oppstandelse fra de døde også, som Johannes skrev.

  • Ingen av oss vet tiden, men det viktigste er å være klar alltid.

   1
   1
 3. Bibelen er krystallklar. Du skal underordne deg keiserens lover, MEN bare dersom disse lovene ikke er i strid med Jehovah Guds lov. Gi keiseren det som hans er, og Gud det som Guds er. Du skal altså som det står lyde Gud mer enn mennesker.

  Keiseren kan altså ikke forlange av en kristen at han eller hun skal slutte å tjene Gud. Da må den kristne, som de i Rom, stå Djevelen imot. Om det betyr rettssaker, dom, bøter eller fengsel endrer ikke den sanne kristnes trofasthet og lydighet mot Guds ord.

  Akkurat som i Guds lov om å avholde seg fra å innta blod. Om du drikker blodet med munnen, eller kjører det inn i kroppen via en kanyle er ett og samme.

  1
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *