Prest Ludvig Nessa: Høstens valg dreier seg om langt mer enn demokrater versus republikanere

Prest Ludvig Nessa sier at høstens presidentvalg egentlig er et valg mellom satanisme og kristendom

Høstens valg i USA blir av mange omtalt som et skjebnevalg og det viktigste valget noensinne. Abortprest Ludvig Nessa skriver på Facebook at Dette valget handler om så veldig mye mer enn demokrater vs. republikanere. Dette er satanisme vs. kristendom og verdighet.” Thomas Hebdo. Med litt andre ord skal amerikanske velgere den 3 november foreta et valg som står mellom mørke og lys. Mellom dødens vei eller livets vei. Dette er noe evangeliske kristne er smertelig klar over -og derfor oppildnes Guds folk over hele Amerika til å bruke sin stemmerett og støtte den kandidaten som står nærmest de bibelsk/kristne verdier.

Mens Joe Biden og Kamela Harris begge er advokater for retten til å drepe barna i mors liv, har Donald Trump markert seg tydelig som en mann som ønsker å stå opp for det ufødte liv. For amerikanerne er dette egentlig et valg mellom liv og død -og de sanne kristne vil lik profeten Jeremias holde frem sannheten: “Og til dette folk skal du si: Så sier Herren: Se, jeg legger frem for eder livets vei og dødens vei.” (Jer 21,8) Valget for Guds folk har aldri vært tydeligere: Den ene siden ønsker å rive ned den siste rest av kristne verdier -samtidig som de vil drepe barna i mors liv -mens den andre siden ønsker å forsvare barna i mors liv. En del religiøse i Norge, anført av homokirkens lederskap har allerede valgt side og stiller seg sammen med dem som vil drepe barna, mens Guds folk vil gi sine forbønner og støtte til Donald Trump -som helt klart er den presidenten som sterkest har uttrykt støtte til barna i mors liv i nyere tid.

State of the Union – End Late-Term Abortions

All eyes are on Iowa today for the caucuses. But remember: the Democratic Party is the party for abortion extremism.

Slået op af Students for Life of America i Mandag den 3. februar 2020

4 tanker om “Prest Ludvig Nessa: Høstens valg dreier seg om langt mer enn demokrater versus republikanere

 1. Sanne kristne tjenere for Jehovah Gud og Kristus er “ikke en del av denne verden”. Lik Jesus flyktet bort ra menneskemassene da mange av jødene ville ha ham til en jordisk konge, holder vi oss langt vekk fra politisk strid i Djevelens verden. “vennskap med verden er fiendskap med Gud”, sier Bibelen inspirert.

  1
  2
 2. Å stemme på Biden, er å stemme for ytterligere knebling av ytringsfrihet, og trosfrihet. Det er også å stemme for mord på enda flere ufødte barn, og helt fram til fødsel. Til og med etterpå. Det vil også øke muligheten for å stjele organene, og selge dem.
  I Planned parenthood klinikkene jobber noen av de ondeste svinene i verden. De har ikke samvittighet. Selv om de er avslørt for å gjøre sistnevnte, blir de ikke stoppet. Men Gud ser ondskapen deres, og han glemmer ikke en eneste en av disse små.

  4
  2

Det er stengt for kommentarer.