Leder på alle målinger men gamle senile Joe Biden tror han “is running for senatet” -Joe Biden bør holde seg i kjelleren

Biden/Harris toget ser ut til å slå knock out på president Trump på alle mulige målinger og selv om det knapt kommer mer enn en håndfull tilhørere når Joe Biden eller Kamela Harris har valgkampmøter fremstiller gammelmedia her hjemme valgkampen som en gigantisk suksess for Biden som inn i mellom våger seg ut av kjelleren for å bable et eller annet nonsens eller komme med mildt sagt oppsiktsvekkende påstander. Biden og Harris har ikke noe politikk å snakke om -og det eneste de har er den samme Trump-hatende retorikken som har vært brukt av demokratene i snart fem år. Ingen egne løsninger, bare tomt hat og forakt -er det som serveres av en senil tulling som ikke har anelse om han running for kongressen, senatet eller for å bli USAs neste president.

Det er med andre ord den ypperste og beste kandidaten det demokratiske partiet klarer å finne for å utfordre Trump. Det er som om man knapt kan tro sine øyne. Alt demokratene klarer å hoste frem som en presidentkandidat er en gammel senil og glemsk mann som knapt aner hvor han er og hvorfor han er der. Kamela Harris som selv er svært upopulær og måtte droppe ut av demokratenes nominasjonskamp med knapt 2 prosent støtte -og lå langt bak de andre på meningsmålingene i hennes hjemstat forteller hvor dårlig det står til i den demokratiske leiren etter at Hillary “Jesabel” Clinton led nederlag i 2016. Etter å ha sett dette innslaget fra Sean Hannity er spørsmålet hvor lenge Joe Bidens valgkampstab tør la mannen snakke fritt. Han aner jo ikke hva han holder på med.

3 tanker om “Leder på alle målinger men gamle senile Joe Biden tror han “is running for senatet” -Joe Biden bør holde seg i kjelleren

 1. Du har blitt en ufyselig løgner, Kjell Andersen. Det finnes ikke fnugg av demens hos den mannen. Han er klar og skarp.
  Og det VET du?

  2
  1
  • Joe Biden er så senil at han knapt aner hvor han er og hva han running for. Han tror han kjemper om en plass i senatet. I følge hans egne ord er han en “stolt demokrat -som is running for senatet”
   Enten lyver han eller er senil/dement.
   Siden han er senil har han selvfølgelig glemt all korrupsjon han er skyldig i med å utnytte sin maktposisjon til å sikre Hunter Biden en godt betalt jobb innenfor en bransje han kunne null om.

 2. Det finnes ikke et fnugg av kristen ånd i det Kjell Andersen skriver. Han er en lystløgner og er tatt i løgn utallige ganger.

  Denne trygdede arbeidsky guttungen bare ler vi av. En riktig mammadalt er han.

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.