Steve Cioccolanti åpner for Trump nederlag -tross “unfinished business”

Pastor Steve Cioccolanti som blant annet har forfattet boken “Trumps Unfinished business og som er pastor for Discover Church har vært blant dem som har profetert at Donald Trump ville vinne gjenvalg og tjene to perioder som president. Også profetrøster som Kim Clement og Mark Taylor har vært tydelig på at deres profetiske ord er fra Herren. Etter det pågående valgdramaet og Donald Trumps tilsynelatende nederlag, ser Cioccolanti ut til å åpne opp for at Joe Biden og demokratene likevel kan komme til å stikke av med seieren. I en tweet lagt ut fredag twitrer den australske pastoren at han har to nyheter, den ene god og den andre dårlig.

“Den dårlige først og det er at Demokratene eventuellt vil vinne fordi de er Antikrists parti. Alt det Gud hater vil vil komme til å øke i jordklodens siste timer. Den gode nyhet er at deres seier vil bli den mest kostbare i historien -og svært kortvarig,” skriver pastoren som har skapt usikkerhet med sitt siste tweets blant sine følgere. “It’s not time for the Lord to show up yet. God has revealed the hourglass of his coming in Revelations to me and there are a few things that still need to happen before he intervenes. But i tell you this. He is AT THE DOOR. Rejoice…,” skriver BBB. “You need to clarify this Tweet.” svarer Richard Luff. “Explain “eventually” skriver Shannonemj. “This bummed me out. I still believe #Trump will pull this out,” håper “Just Observing”  “Oh please stop to send contradiction message. We need now to focus on this election battle. The words of God is 2terms we need to see it in reality on this earth. Confusion is to much now,” svarer Medy lord. “The Democrats have time and time again proven themselves to be the party of evil and they are setting themselves up for destruction. “Something seen is a world that shall not be pleasing to me … joy in evil, a cry against traditions.” This is where we are today,” skriver Donald Dingerson. “BUT FOR NOW, honestly, you need to insert before or after God/Trump/His Church/Lost WIN for now till we reach time of their eventual “pyrrhic” win. Must return to His prophetic word watering hope/faith His word will come to pass!” twitrer Deborah G. Breckinridge.

Mark Taylor vakler ikke

Som kjent har både brannmannen Mark Taylor og den avdøde sangeren Kim Clement presentert identiske budskap om Trumps valgseier i 2016 og andre hans andre periode. Kim Clement som selv er død, kan av naturlige årsaker ikke kommentere det faktum at det ser ut som om Joe Biden har slått ut Trump, men Mark Taylor som har skrevet boken “The Trump Prophecies” er fremdeles fast overbevist om at dette bare er et midlertidig tilbakeslag -og at Gud skal gjøre dette om til en seier for Donald Trump. Andre profetiske røster har antydet at det vi nå ser er at “Jesabel ånden slår tilbake,” og åpner dermed for at Kamala Harris og Joe Biden vil vinne seier i 2020 og at Trump vil slå tilbake i 2024. Andre profetiske røster mener at en Joe Biden/Kamala Harris seier vil fremskynde Guds endelige dom over Amerika. Donald Trump selv tydde fredag til Twitter og skriver dette: “..Why won’t they do it, and why are they so fast to certify a meaningless tally?” og “The Governor of Georgia, and Secretary of State, refuse to let us look at signatures which would expose hundreds of thousands of illegal ballots, and give the Republican Party and me, David Perdue, and perhaps Kelly Loeffler, a BIG VICTORY…”

 

Facebook Comments

6 tanker om “Steve Cioccolanti åpner for Trump nederlag -tross “unfinished business”

 1. Det er ikke noe “dersom” Biden blir President lenger.
  Teoriene om løgn er avslørt. Trump har ikke klart å bevise juks. Han har tapt!
  Mange falske profeter, bør gå i seg selv nå.
  Det er selvsagt en ørliten mulighet i 2024, men det vil nok i så fall bli som uavhengig. Men, det er langt større sannsynlighet for at han er i fengsel i 2025, enn at han er tilbake i det hvite hus.
  Det er forøvrig tull at demokratene er antikrist. Trump har stått for grusomme handlinger, og feks å skille barn fra foreldre på grensen til Mexico, og internere dem i kummerlige leire, er ikke akkurat kristen nestekjærlighet. Ultraliberal våpenlovgivning, dødsstraff, skattelette til de rikeste på bekostning av de svakeste. Det er mye med republikansk politikk, som krasjer med Guds Ord. Det er ikke uten grunn at 80 % av kristne mørkhudede stemmer demokratisk. Mens rike hvite stemmer republikansk.
  Under Obama/Biden gikk aborttallene ned med 30 %. Det er grunn til å tro at det samme vil skje nå.

 2. Norsk tipping. Amerikansk tipping. Kristen tipping. Hatefull tipping. Trist tipping. Gjetting. Spekulering. Og alltid med seg selv i sentrum. Joseph Smith, paven, Benni Hinn og Jan Hanvold har oppnådd heltedyrkelse og jordisk gods på grunnlag av egen profet-virksomhet. Så hvorfor kan ikke jeg bli kjendis-pastor med makt og kvinner og dyre ting? Slik tenker en ekte Kristi kriger på YouTube

  Det gjelder bare å dundre på med påstander og se hva som skjer. Våge, satse. Bruke floskler som menigheten vil høre.

  Er du en skamløs apologet kan du velge og vrake påstander og forsvare hva som helst. Tar du feil, kan du snakke deg ut av situasjonen. Være dommedagsprofet og tåkefyrste. Bortforklare og ro og vri seg unna. Eller du kan bare glemme alt, feilsteg og forsnakkelser og hva det skal være, og kjøre på med nye gjetninger, ny ønsketenkning, nye løgner pakket inn i stammespråk og populisme, det tilhengerne elsker å høre. Og tviholde på egen fortreffelighet. Eller på egen ufeilbarligligjet.

  Og du må finne en motstander, en syndebukk, noen og noe å hate. For angrep et det beste forsvar. Det vet i hvert fall Trump.

  4
  1
 3. Bare vent, så rasjonaliserer snart alle sine budskap bort med at Trumps andre periode blir i 2024 ?????

  Merk mine ord! Ikke det at det Er umulig, men det viser hvordan disse sleipe folka alltid vil endre budskapet sitt til at de hade rett alikevel, uansett hvor feil de tar.

 4. Bibelen er krystallklar! Dersom noen profeterer i mitt Navn og det ikke inntreffer, er han en falsk profet. Vend deg bort fra ham.

  Vi vet ennå ikke sikkert hvem som blir endelig stående som vinner i amerikanernes valg. Gud vet det om Han vil. Men alle disse motstridende “profetene” Søkelys omtaler er høyst sannsynlig bare falske spåmenn som til slutt sitter tilbake med flaks eller uflaks.

  Skulle en kristen nettside ha en misjon måtte det være å presentere Guds hensikter og Hans prinsipper og leveregler. Det gjør IKKE Søkelys. Derfor er Kjell Andersen som Bibelen sier bare “en klingende bjelle” uten verdi.

  Desto viktigere er det for ekte evangelister å skrive her inne slik at søkende sjeler bringes reellt håp og ikke verdslige spekulasjoner.

  6
  3
  • Dersom Biden blir neste president, beviser det at alle profetiene om Trump seier kommer fra falske profeter. Eller som det heter, Bull shit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *