Satser på bortrykkelse onsdag 25 november 2020

Den kvinnelige YouTube profeten og forfatteren av den stadig mer reviderte boken “Rapture Puzzle” går nå for en bortrykkelse førstkommende onsdag. 25 november er i følge Renee Moses dagen da Gud skal evakuere sine utvalgte og noe som ble kalt Evacuation Day for å minnes når de siste briter ble evakuert fra New York  den 25 november 1783 blir nå brukt for å underbygge Renee Moses profetiske teori at menigheten skal bli bortrykket onsdag 25 november 2020- Renee Moses har siden 2012 vært heftig med å finne datoer for bortrykkelsen, og var mest populær i forbindelse med sine spådommer om bortrykkelse under den jødiske Shemitah i 2015.

På tross av å ha feilet med flere dusin feilaktige datoer, fortsetter nærmere 70 000 mennesker å følge hennes på de to YouTube kanalene hun besitter.  Flere av hennes følgere virker så desperate på å bli hentet ut fra denne verdens jammerdal -at de klamrer seg til håpet om at Renee Moses 34 spådom skal slå til. Har du planer for påfølgende torsdag, fredag og lørdag -kan det kanskje være lurt å sette disse på vent, i tilfelle Renee Moses omsider skulle treffe på en spådom. ”
Hey you!!! Sure hope I meet you Wednesday!!!!! Love to all!!!!” skriver den eneste som forløpig har kommentert hennes siste video..

Facebook Comments

2 tanker om “Satser på bortrykkelse onsdag 25 november 2020

  1. Nå må folk slutte å si så sier Herren, når Herren ikke har sagt. Bibelen er klar på at dagen og timen kjenner ingen. Denne såkalte profetien går imot hva bibelen sier, og er derfor blank løgn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *