Steve Bannons “War room” fra klokken 23 i kveld

“Biden can only enter the White House as President if he can prove that his ridiculous “80,000,000 votes” were not fraudulently or illegally obtained. When you see what happened in Detroit, Atlanta, Philadelphia & Milwaukee, massive voter fraud, he’s got a big unsolvable problem!” skriver president Donald Trump på Twitter bare timer før kveldens “War room” med Steve Bannon&co.

Facebook Comments

13 tanker om “Steve Bannons “War room” fra klokken 23 i kveld

 1. Det sataniske Trump hatet renner her inne fra skinnhellige hyklere. Det er de samme som kommer med løgnene. De som stemmer på Biden stemmer for satan. Dette fordi Biden bøyde knær for satan i all offentlighet.

  1
  1
 2. Siste nytt er at Trumps rettsak i Pensylvania ble slaktet av tre konservative dommere hvor den dommeren som skrev dommen var utnevnt av Trump selv. (Third circuit.)

  Ellers viser det seg at det Søkelys løgnaktig kalte en senatshøring ikke var en senatshøring overhode, men et PR stunt fra republikanerne. Ikke holdt i senatet, men på et hotell ????? (med bare inviterte Trump supportere tilstede.)

 3. Hannah.

  Trump er selv den verste mobberen i historien.

  Det vet du.

  Han angriper kritikere og motstandere med stygge kallenavn, han sprer usmakeligheter, usakeligheter og løgner.

  Andre ledere klarer å være et forbilde i folkeskikk og hensynsfullhet. Trump fortsetter som det bortskjemte barnet og den skolegårdsbøllen han alltid har vært. Andre toppolitikere klarer å takle oppmerksomheten, kritikken og beundringen med fatning. Det gjør ikke Trump.

  Han kaller kvinner stygge og feite, han etteraper og håner bevegelseshemmede, han kaller nasjoner for rasshøl, han sier at politiske opponenter er demente, at utlendinger er voldtektsmenn, kolleger er dumme, at sannhet er fake, at journalister og andre som gjør jobben sin, er det verste avskum som finnes og at de er folkets fiender. Og så videre og så videre. Hver dag kommer nye eksempler på Twitter.

  Trump sitter på toppen i den politiske og økoniske pyramiden, han tilhører makteliten, men klarer ikke å formulere trass og bitterhet og vanskelige følekser i annet enn personangrep og mytedannelser. Han har gjort grab-them-by/the-pussy-retorikk og hatprat til et ideal blant sine millioner av forelskede tilhengere.

  Og det er hovedproblemet. Trump legitimerer falskhet, unøyaktighet, uærlighet, erting og trakkasering.

  Mange minoritetsgrupper pustet derfor lettet ut da Trump tapte valget. De har de siste fire år fått merke på kroppen at vanlige folk har slengt mye mer dritt enn før, nettopp fordi presidenten har satt standarden. Det er lov å sparke nedover, latterliggjøre andres utseende eller bakgrunn. Trump har gjort det til en kunst å mobbe, beskylde uten bevis, stemple, stigmatisere og vise hat overfor enkeltpersoner og grupper. Slik har mange barn og voksne blitt utrygge. Rasistene har fått lov til å plage.

  Hvis du ikke ser at Trump selv er den verste bølla, bør du oppsøke lege for å sjekke syn og hørsel. Eller noe annet.

  • Stakkars menneske som ikke kan annet enn servere masse løgner. Trump hatet ditt er latterlig. Skinnhellige hykler der du går.

   1
   1
  • Dere mobber.
   Stygt.
   Vi skal alle betale engang, hvis vi mobber.
   Trump er verdens mest mobbede person.
   Han scorer høyt på å holde ut, og stå oppreist i det.
   Det ser jeg ikke for meg at dere hadde klart 🙂
   Trump-mobberne kommer til å få tilbake.
   Om han har sagt noe dumt en gang før krigen eller løyet en gang har ingenting å si. Det er ingen mobbegrunn.

   3
   3
  • Vi snakker her om mannen som for åpent kamera kalte krigsfanger for tapere han ikke liker fordi de ble tatt til fange og aldri har bedt om unnskyldning for det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *