Paul Joseph Watson: MEET THE NEW BOSS!

En tilbakevending til den feilslåtte Obama politikken vil bli resultatet dersom Donald Trump ikke lykkes med sin strategi. Joe Biden, Kamala Harris og deres valg av Anthony Blinken til å bli utenriksminster, bærer bud om at fire år med relativ fred i Midtøsten er over. Den eneste gang i løpet av fire år hvor Trump er blitt lovprist av mainstream media var da han skjøt noen raketter mot en syrisk flyplass. Tre ganger i løpet av et kort innslag lovpriste MSNBCs Brian Williams omtalte MSNBCs nyhetsanker bildene av ildkulene som ble avfyrt mot Syria. Dette var det eneste prisverdige Trump skal ha gjort i løpet av fire år, skal vi tro de venstreliberale medier.

Veien tilbake til Obamas drapspolitikk med utrustning av islamsk stat og andre terrorgrupper i Midtøsten vil neppe bli lang med Biden som boss. Fire år med relativ fred i Midtøsten er over og i løpet av 12 måneder med Biden vil Midtøsten igjen være et blodbad av krig og terror, forutsier Paul Joseph Watson. Men dette er selvfølgelig noe mainstream media og demokratene vil hylle. Velkommen tilbake til Obamas feilslåtte krigspolitikk

4 tanker om “Paul Joseph Watson: MEET THE NEW BOSS!

 1. Du mener at Obama sin politikk var feilslått fordi det ble så mye mindre aborter under hans politikk ?
  Her skriver Søkelys og Kjell Andersen med tilhengere at kampen mot abort er det viktigste. Det mens de støtter Trump sitt personlige livsførsel har medført til mellom 5 og 10 aborter samt at hans 4 år har gitt oss langt høyere abort tall enn under Obama.

  På tross av fakta og statistikk sier altså Søkelys og Trump hirden at de støtter Trump fordi det blir så mindre aborter med Trump som president.
  Søkelys og denne Trump hirden med Hannah og andre regelrett lyver. Noe som faktisk er uhederlig gjort og en dødssynd. Man kan ikke stole på et eneste ord av det Søkelys og Trump hirden sier da de er løgnere og ikke noe annet enn løgnere.

  Eier dere virkelig ikke skam i livet ?

  3
  3
  • Alt det jeg skrev kan bevises gjennom bibelen, Trump sine egne utsagn eller offentlig statistikk.

   Birgir Hermansen mener altså at bibelen er løgn og at Trump er en løgner. Dette i tillegg til at offentlig statistikk er løgn.

 2. PLANEN:

  New World Orders viktigste fiende er den nasjonalsinnede kristenheten. På sikt er all religion en trussel mot globalt verdensherredømme. Det beste for Demokratene er derfor full krig i Midtøsten. Da håper de på at alle de tre mektigste verdensreligionene – kristenheten, jødedommen og islam – utrydder hverandre og alle de hellige stedene deres. Og da satser NWO’ene på at troen endelig blir borte blant de mest ihuga religiøse når deres gud ikke kommer dem til unnsetning, og at hele menneskeheten etter hvert derfor ser hen til en ny global verdensregjering som eneste alternativ. Først lager de kaos. Dernest kommer de for å redde oss fra kaoset de selv lagde. En gammel strategi.

Det er stengt for kommentarer.