Snåsamannen spår at Donald Trump blir skutt

Få dager før innsettelsen av Donald Trump som USAs 45. president, spår Snåsamannen hans endelikt. – Trump vil bli skutt, hevder Gjerstad.  – De kommer til å ta ham. Trump blir skutt, sier Gjerstad uten å tidfeste hendelsen noe nærmere. Fra rommet på Snåsa sykeheim tar Joralf Gjerstad et oppgjør med velferdssamfunnet og er klar på at vi i 2017 er på ville veger. 90-åringen er bekymret over utviklinga. I et intervju NA gjorde med Gjerstad i 1991 gikk det også fram at han i god tid på forhånd forutså drapet på John F. Kennedy 22. november 1963. Han fortalte om drapet til noen venner – som ble rimelig bleke om nebbet da det faktisk skjedde,” skriver Namdalsavisa i en artikkel du kan lese her

15 tanker om “Snåsamannen spår at Donald Trump blir skutt

 1. Snåsa mannens spådommer er de samme som andre spådommer. Dette er utsagn som er bestemt ut av et ønske om å se Trump borte og vekk.

  Når det gjelder de såkalte helbredelsene Snåsa mannen har skapt, er også det tull og tøys. Kona hans sier det samme og ler av alt sammen.

  I min bibel står det forresten, at skal noen helbredelser skje, så må det skje i Jesu navn. Alt andre er forbigående følerier, hva er nå det ordet jeg leter etter…

  • Jeg tviler nok på at noe spesielt vil skje rundt Donald Trump, men der har jo vært mange drapstrusler mot ham, og Trump er en kontroversiell person. Nå får vi se hva han leverer på, men jeg stiller meg spørrende til dine utsagn om en gullalder for hvite. I min bibel står det intet om en slik gullalder før Kristus kommer tilbake. Da begynner en virkelig gullalder, for alle mennesker, av alle folkeslag og raser, og med alle mulige hudfarger.

  • Snåsa mannen er dypt forankret i sin tro, slik man kan lese hans forståelse på hvem Gud er. man trenger ikke å si navnet Jesus høyt når man helbreder mennesker. Det er det indre livet som er viktig, og det som da kommer ut fra hjertet, er det som er det oppriktig og varme fra det mennesket som lar kraften, bli brukt igjennom det menneske som har den nåde gaven til å helbrede i ære av Gud. snåsa mannen er ingen ting uten Guds kraft. og æren tilfaller Gud, og det virker slik at Snåsa mannen også tildeler æren på rett plass. Du får granske det åndelige i det menneske så finner du kansje noe mer en bare og anta.

  • Jeg er ikke i tvil om at Snåsamannen er et veldig godt menneske som har hjulpet svært mange i årenes løp. Ikke har han beriket seg på det og uten tvil må det ha vært slitsomt.
   Jeg ønsker ikke å kritisere Snåsamannen, men det jeg lurer litt på er hvorfor han ikke klart sier at det er Jesus Kristus som helbreder gjennom han. Han har hatt en enestående mulighet til å forkynne for tusener av mennesker, men han er svært vag på dette. Det er ikke nok å si at det er en “høyere makt” og at han som menneske ikke har noen kraft i seg selv. Så relativt nylig et program om han, der han la sine varme hender på folk, og noen ble bedre. Ikke et ord om Jesus Kristus og ingen takk til vår Gud fra de som fikk hjelp. Har også lest bøker om Snåsamannen. Ullende vendinger og Ikke et klart ord om hvem som har gitt han de varme hendene.

  • Jeg har selv hørt, for mange år siden, at han ga Gud æren for gaven sin.

  • Hei Marie, jeg syntes også jeg husker at Snåsamannen sa han trodde på Gud og han var en aktiv kirkegjenger og skal ha hatt kjærlighet til gamle kristne salmer og hymner.
   For noen år siden raste Snåsamannen mot eksempelvis Svein Magne Pedersen og kritiserte Pedersen for å ta penger for noe som Jesus og bibelen sier skal være gratis.

   Det blir litt hyklerisk å angripe de andre som tar penger for det de gjør, når vi vet at «Snåsamannen» har hatt full jobb og nå har pensjon i tillegg til at han får penger fra folk, sier Svein-Magne Pedersen til DagenMagazinet.no.

   I Dagbladet slår Gjerstad hardt tilbake mot Pedersens utspill.

   – Når Pedersen sier jeg er hyklersk, må han gå ut å til folk i Norge og spørre om de synes det samme, sier «Snåsamannen» til avisen.

   Ordfører i Snåsa Kommune, Vigdis Hjulstad Belbo mener Svein-Magne Pedersen bare er ute etter egen PR.

   Irriterte på Snåsamannen
   Personer fra det kristne miljøet i Misjonen Jesus Leger og Misjonen Helse for Hele Mennesket irriterer seg over at «Snåsamannen» kritiserer folk som tar seg betalt for alternativ behandling.

   Predikanten i Misjonen Jesus Leger er forarget over at Gjerstad i likhet med flere har vist til Matteus kapittel 10 og vers 8 dere det står: «For intet har dere fått det, og for intet skal dere gi det».

   Ellers skrev jeg litt om den debatten som var her nede om Pedersens krig mot Snåsamannen
   https://www.sokelys.com/illsint%20debatt.htm

   Jeg tror nok at Snåsamannen selv mener at den gaven han har, er fra Bibelens Gud, selv om jeg mener han åpent burde ha brukt Jesu navn høyt og tydelig under sine bønner for syke.

 2. Når det gjelder en framtidig gullalder for den hvite mann og kvinne, så tror jeg så avgjort på det.Vi leser i bibelen:
  “Så sier Herren Gud: Når jeg samler israelittene (de 12 stammer) fra de folkene de er spredt iblant,
  (den hvite befolkning inkl. jødene i Europa, USA, New Zealand, Australia og Sør-Afrika,)
  vil jeg åpenbare min herlighet blant dem for øynene på de andre folkene… De skal bo trygt, mens jeg holder dom over alle grannefolkene (araberne) som forakter dem. Da skal de sanne at jeg er Herren deres Gud. (Esek. 28:25-26)” Sitat slutt.
  Når vi leser Åpenbaringen Og Daniels bok, så står det om det som skal hende og det er ikke lystig lesning. Men dette gjelder hedningene i verden. Det blir etniske konflikter, sier Jesus, og folk skal stå mot folk. Men også land mot land, men framover vil Guds eiendomsfolk, de 12 stammene av Israel bli spesielt velsignet.

  Men etterhvert skal vi ikke bo der vi gjør idag, men vi skal flytte til et stor-Israel. Grensene finner du i Åpenbaringen. Men dette skjer etter den 3. verdenskrig, hvor slaget vil stå i Midt-Østen. Der vil Israel og USA gjøre rent bord, og de andre stammene også, ikke bare jødene, kan ta plass i Israel. Der er du og jeg regnet med, i kraft av vår avstamning…

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Myhren; “…gullalder for den hvite mann og kvinne……
   Det du sier høres ut som et gufs fra 2. verdenskrig, der Tyskland drev en uhyggelige sortering av mennesker.
   Min Gud skiller ikke mellom hvite og fargede, men i fremtiden setter han Israel i en lederrolle. Israel, med både hvite og fargede jøder.

  • Hei Birger Hermansen. (Endelig en som tør bruke sitt eget navn, vi bor jo ikke i nord-Korea!)

   Det er flere steder i Bibelen som beskriver i korte hint at Guds folk var hvite.

   Bibelen beskriver huden og håret til Guds folk. Det kommer an på om man er oppmerksom på hva man leser. Bibelen inneholder mange detaljer, korte ord, som man lett overser når man leser. Men de har også sin betydning og tolkning. Noen plasser står det om rød-farge, når ansiktet skiftet farge. Og det er klart, at det bare er hos hvite mennesker at ansiktet kan skifte farge slik, fra hvitt til rødt.

   Når vi ser på statuer av de gamle grekere, minner de ikke mye om dagens grekere. De var av en utpreget nordisk type. Den gangen var Israels 10 stammer der på gjennomreise…

   I den talmudske litteratur blir Jakobs sønn Josef beskrevet som “hvit” og fager, med et ansikt som blusset som en rose.

   1 Samuelsbok 42 Da filisteren så frem for sig og ble var David, foraktet han ham, fordi han var ung og rødkinnet og fager å se til.

   Joel 2, 6: “Folkeslag skjelver for det; alle ansikter blir blussende røde.”

   Høysangen 5:10 Min elskede er hvit og rød, utmerket fremfor ti tusen.

   Høysangen 5:15: Beina er marmorsøyler, reist på sokler av gull.

   Nahum 2.11 Ødeleggelse, mer ødeleggelse, alt ligger øde! Redde hjerter, vaklende knær, hoftene skjelver, hvert ansikt er blussende rødt.

   Daniel 5:10: 10 Ved kongens og hans stormenns ord kom dronningen[a] inn i gjestebuds-salen. Hun tok til orde og sa: Kongen leve evindelig! La ikke dine tanker forferde deg, og skift ikke farve!

   Daniel 7:28, Jeg, Daniel, ble skrekkslagen av tankene mine, og ansiktet mitt bleknet. Men jeg gjemte alt dette i mitt hjerte.

   Daniel 10:8, Da jeg så dette store synet, svant kreftene, jeg skiftet farge og ble likblek. Redde hjerter, vaklende knær,hoftene skjelver, hvert ansikt blir rødt.

   Nahum 2:11:Redde hjerter, vaklende knær, hoftene skjelver, hvert ansikt blir rødt.

   Jeremias 30:6,Eller hvorfor seg jeg alle menn holde sine hender på hoften, lik en fødende kvinne, og hvorfor har alle ansiktene blitt så dødsbleke?

   Johannes Åpenbaring 1:14: Hans hode og hår (Jesus) var hvitt som hvitt ull, som snø…

   I sitt verk The Passing of the Great Race (1916) påpeker historikeren Madison Grant at sacai (skyterne, israelittene) var blonde, lyse mennesker som antropologisk sett var langskaller. Han nevner også at historikeren Strabo kaller disse menneskene for skytere og sakasener.

  • I likhet med Anders Helge Myhren var også Madison Grant en jødehater og en rasist. I tillegg til Anders Helge Myhren, brukte også Adolf Hitler og Heinrich Himmler denne boken som kilde for sitt rasehat og jødeutryddelser.
   Hverken Adolf Hitler eller Anders Helge Myhren har dekning i bibelen for sine avskyelige meninger.

   Jeg ser at Søkelys mener at de ikke formidler jødehat. Et oppgjør i en egen post med Anders Helge Myhren og hans jødehat. Et jødehat som i Søkelys er ren gift.

 3. Hei Marie.
  Det finnes ikke fargede jøder, de er kun hvite. Er noen av dem fargede, så er de konverterte jøder. Dersom du leser Matteus kapittel 10 og kapittel 15, så finner du ut at Jesus i utgangspunktet bare var kommet for å frelse Israels 12 stammer. Paulus skriver senere, at på grunn av jødene sitt svik mot Jesus, så ble hele verden inkludert i frelsesverket.
  Dersom du leser i det gamle testamentet, så ser vi tydelig at Gud gjør forskjell på folk. Hele bibelen er mer eller mindre en familiebok om de 12 stammene. Så det er ikke jeg som gjør forskjell på etniske grupper, det er det Gud og Jesus som gjør.

  • “Det finnes ikke fargede jøder, de er kun hvite.”
   Og det har du Bibelens ord for?

   1
   1
  • Nei, Gud gjør ikke forskjell på folk. Alle som har tatt imot Jesus som sin herre er podet inn på det jødiske tre. Du har fullstendig misforstått, Myhren.

 4. Jeg har lest i en av bøkene til Snåsamannen at han ser ting som kommer til å skje.Han har helt sikkert sett at Trump blir skutt.Hvis han blir skudd håper jeg virkelig at han overlever. Det trenger vel ikke bety at han blir drept.
  Det blir bra for landet at de får en type president som vil alt for landet sitt.
  Lurer på sist de hadde en president som var avholdsmann.
  Bra for Israel, bra for de fleste. Ikke bra for de homofile.
  Gud velsigne Presidenten.
  Vi må alle be for Trump.

  1
  4

Det er stengt for kommentarer.