Tø 
 Søkelys

                                                       


  Tilbake
   

Hissig og ilter "hyklerdebatt" i Fædrelandsvennen

Hykleri utspill fra omstridt helbredelses- forkynnere skaper harme

Temperaturen er høy på Fvn.no når evangelist Svein Magne Pedersens siste utfall mot "snåsa-mannen" diskuteres. Påstandene fra de to omstridte "trosforkynnerne" Tom Roger Edvardsen og Svein Magne Pedersen om at "Snåsa-mannen" er hyklerisk  fordi han ikke tar betalt for forbønn har satt sinnene i kok blant mange lesere:

Sakset fra debatten i FVN.no  Følg hele debatten her

"Svein Magne Pedersen er en skamplett for Vennesla og hele resten av Norges land Nå har han drevet med dette lureriet så lenge,og så åpenlyst,at jeg begriper ikke at ikke påtalemyndighetene klarer å få noe på denne SLIMÅLEN.Det er helt utrolig at en såkalt guds mann kan være så kynisk å utnytte svake mennesker i en vanskelig livssituasjon på denne måten." skriver en innsender. Andre innsendere er minst like kvasse:

telekirke som koster 100 kr bare i inngangsbillett???  -betaler virkelig folk dette? synd det finnes folk som betaler for dette og synd det finnes folk som smp. -snåsa mannen hykler? tror ikke det.... blir sint sint sint!
 

Personen Svein Magne Pedersen burde vel være lett å gjennomskue, bare oppsynet på han gir en utstrålig av at han er glad i penger..se bare på trynet som sier gi meg penger, ikke tvil at han er glad i penger. Skal nok ha betaling for det meste han gjør.

Er Pedersen på rett vei? Han har vel for lengst blitt alt for glad i penger, tipper han tjener godt som predikant - kanskje han står og roper og skriker og lyver for pengene?

Man skal ha respekt for de eldre. La Gjerstad få være i fred, de siste årene av sitt mirakuløse liv her på jorden. Han vil bli husket av i alle fall 50 000 mennesker. Mye mer enn Pedersen vil!

 

Den mannen og det han driver med må stoppes - det er rent bedrageri som burde resultere i anmeldelse og fengsel - økokrim må på banen!! At det er mulig å holde på slik er ufattelig!!

Jeg blir kvalm av deg Svein Magne Pedersen. Slik dobbeltmoral og uærlighet du bedriver er forkastelig og uakseptabelt. Tenk å gå til bakholdsbagrep på denne måten, et angrep som til syvende og sist undergraver din egen posisjon også. En ekkel posisjon.

Ta heller et oppgjør med med det usunne lederskapet i menigheten du tilhører Pedersen. Der er jo løgn, manipulering og baksnakkelse hverdagen. Filadelfia Vennesla er pr idag en stor ulykke for en slik flott bygd som Vennesla. Hvor mange flotte ærlige mennesker skal ligge igjen på "slagmarken" der før lederskapet innser at en menighet ikke kan styres basert på frykt, men på bare basert på kjærlighet til de ledelsen er satt til å lede.

 

Matteus 10,8: Jesus sier:

"Helbred syke, vekk opp døde, gjør spedalske rene, driv ut onde ånder. For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det."

Les dette Svein Magne Pedersen - Ser du hva Jesus sa - han sa - for INTET HAR DU FÅTT DET, og for INTET skal DU gi det VIDERE!

Si meg Svein Magne Pedersen - Hvor mye har DU betalt for dine evner?? Og HVORFOR Tar DU Betalt for å bruke dem?

Nei Svein Magne Pedersen - det er ikke "Snåsamannen" som er en hykler - det er DU, Svein Magne Pedersen!

Jeg har ALLTID visst at du var en hykler, og jeg har ikke sagt noe, men når DU - Svein Magne Pedersen gjør deg til anklager og dommer over denne mannen - da skal jeg ta bladet fra munnen og si deg rett ut - DU ER EN HYKLER - DU HAR ALLTID VÆRT EN HYKLER - OG DU MÅ OMVENDE DEG!

 

 

 

 

|
Sist oppdatert: 28.01.09