Smitten til værs i fullvaksinerte Israel -nær en nødsituasjon

I Israel er minst ett tilfelle av den nye B.1.1.529-varianten fra sørlige Afrika oppdaget hos en reisende fra regionen. Statsminister Naftali Bennett har sendt ut en kunngjøring der han uttaler at «vi er nær en nødssituasjon … vi må handle kraftig og raskt». Den dramatiske kunngjøringen kommer etter at Bennett hadde et møte med regjeringen og helsetopper i Israel for å bli oppdatert på coronasituasjonen i landet, skriver VG

– Når vi har et klarere bilde av situasjonen, vil vi treffe bestlutninger i tråd med det, la statsministeren til, ifølge The Guardian.

Israel var tidlig blant landene med høyest vaksinedekning i verden, men har i likhet med mange andre land sett smittetallene gå til værs den siste tida. Vaksine-suksessen ser med andre ord ut til å fortsette og det er bare å kjøre på med boostere. Og dem som trodde Coronaen var over når bare de fikk to doser Pfizer i kroppen. I stedet ser vi nå at smitten faller i Afrika som er en verdensdel hvor få er blitt vaksinert.

https://www.dagbladet.no/nyheter/mystisk-smittetrend—har-ikke-ressursene/74725114

Én tanke om “Smitten til værs i fullvaksinerte Israel -nær en nødsituasjon

 1. Det er tydeleg at me entrar dei siste åra før Herren sjølv grip inn.
  Krisene står i kø. Etter Guds timetabel er me inne i dei siste 7 åra av 6000 års-perioden.Dei 120 jubileum er snart ute.

  “Da skal Herren min Gud komme, og alle de hellige med ham.
  6 Den dagen skal det ikke være lys, bare kulde og frost. 7 Det skal være én lang dag – Herren kjenner den – ikke dag og natt, ved kveldstid skal det være lyst. 8 Den dagen skal det renne levende vann ut fra Jerusalem, halvparten til havet i øst og halvparten til havet i vest. Slik skal det være både sommer og vinter.
  9 Da skal Herren være konge over hele jorden. Den dagen skal Herren være én og hans navn ett.” Sakarja 14

  Det står dagen Herren kjem skal det vera kaldt . Det vert ein lang dag.
  Fyrst om kvelden kjem lyset. Det store jordskjelvet kjem og resulterer i at levande vatn renn ut frå tempelhøgda. Som teksten viser vil dette verta det vanlege framover.

  “Da skal de som er igjen av alle folkeslagene som kom mot Jerusalem, år etter år dra opp for å tilbe kongen, Herren over hærskarene, og for å feire lLØVHYTTEFESTEN. Hvis noen av slektene på jorden ikke drar opp til Jerusalem for å tilbe kongen, Herren over hærskarene, skal regnet ikke falle over dem.”

  Gud har kontrollen. Dette kan vera eit ord til desse fanatiske klimaforkjemparane.
  Det står at om folkeslaga ikkje vil halda LØVHYTTEFESTEN, så skal det ikkje koma regn over landet.

  “For slik den nye himmel
  og den nye jord som jeg skaper,
  alltid skal bestå for mitt ansikt, sier Herren,
  slik skal deres ætt og navn bestå.

  23 Og det skal skje:
  Fra nymånedag til nymånedag,
  fra sabbat til sabbat,
  skal alle mennesker komme
  og tilbe for mitt ansikt,
  sier Herren.” Esaias 66

Det er stengt for kommentarer.