Har Jan Hanvold fått ny gud? Lovpriser helsemyndigheter, gud og Pfizer for livet

TV Visjon Norge grunder Jan Hanvold har åpenbart skapt en ny treenighet. Nemlig helsemyndigheter, gud og Pfizer. Tidligere stod Hanvold for at han var beskyttet av Jesus Kristus og sa at han stod på salme 91, som angivelig var Hanvolds egen salme. Men slik er det ikke lenger med Hanvold. Fader, Sønn og Hellig Ånd er byttet ut med “gud”, helsemyndighetene og Pfizer. “Hine priser vogner, hine hester, men vi priser Herrens, vår Guds navn,” skrev David i Salme 20,8. Omskrevet til i dag vil vi si: “Hine priser vaksiner, hine priser Pfizer -og Jan Hanvold er tydeligvis blitt en av disse “hine” som priser Pfizer og vaksinen. Når man hører Hanvold i dag, så er det som om Hanvold har byttet religion. Ut med troen på Guds løfter og Guds ord og inn med troen på vaksinen og helsemyndighetene. Og Navnet Jesus er byttet ut med navnet Pfizer.

Hanvold gleder seg nå til å ta vaksine nr 3, en booster fra sin nye herre og livgiver, slår han fast til sitt publikum. Hanvold har med dette neppe nådd bunnen og det å lovprise navnet Pfizer og en vaksine som har tatt livet av tusener er en skam. Man får en flau smak i munnen av og se en mann som til de grader forlater troens vei, sier i mot det han selv har hevdet og proklamert i mange tiår. Hanvold som nå gleder seg til dose tre har gått hardt ut mot troende som sier nei til vaksinen. Indirekte har Hanvold fordømt både Ludvig Nessa, Svein Magne Pedersen, David Auke og Levi Jensen. Levi Jensen har snudd om vaksinen og gikk nylig ut og sa at kristne som har tatt vaksinen må be Gud om tilgivelse. Man får nesten en flau smak i munnen når man hører hvordan Jan Hanvold nå lovpriser vaksinen, “for det er i Pfizer vi lever og rører oss og er til,” ser ut til å være Hanvolds nye strofe og trosproklamasjon.

Facebook Comments

7 tanker om “Har Jan Hanvold fått ny gud? Lovpriser helsemyndigheter, gud og Pfizer for livet

 1. Så videoen tidligere på Hanvoldkanalen. De hyller Hanvold for at han har snudd, men spotter ham fordi de skjønner at Hanvolds liv og lære ikke stemmer overens.

 2. Hanvold fikk coronaen tett innpå seg da kona og barna ble smittet av corona. Og flere i TV-staben.
  Da ble Hanvold tydeligvis redd, og gikk avsted og tok vaksine. Hadde han bare gjort det i stillhet. Men nei. Det ble høyt utbasunert, og
  uvaksinerte folk som er skeptisk til vaksinen får sitt pass påskrevet i til dels harde ordelag. “Hvor dum kan en vaksinemotstander bli og fremdeles puste!”
  Jeg tror dette er begynnelsen på slutten for Jan Hanvolds storhetstid i TV-kanalen.

  • Hanvold forkynner jo mer vaksine enn han forkynner Guds ord.
   Hanvolds tid er over. Han går for tredje dose av giften.
   Han må snart ha dose fire, fem og seks.
   Hvor lang tid tar det før han stryker med?
   Han demonstrerer jo helt åpent at han forakter menn som Nessa, Svein Magne og David Auke.
   Det var patetisk å se og høre Hanvold lovprise vaksinen og Pfizer for at han lever. Det høres ut som om han fullstendig har avsatt Gud.
   Han som ikke lar en spurv falle til jorden og som har tellet hvert eneste hårstrå på hans hode.
   Hanvold forkynte friskt helbredelse ved bønn da han var frisk og selv ikke fryktet. Men nå, som han frykter for viruset løper han vekk fra det han har proklamert og tyr til en gift som har tatt mange liv.
   Utrolig og se et slikt fall

   4
   1
 3. Hanvold og co stolte på Gud, men det tok i koronaen hensyn til. Den tok livet av flere medarbeidere. Så nå har han skjønt at det er bedre å stole på mennesker som kan noe om sykdommer og vaksiner.
  Velkommen etter…………….

  2
  3
 4. Noen som kan bidra med en oversikt over norske kristenledere som har tatt coronavaksinen og de som ikke har? Kan vel regne med at de fleste har tatt sprøyta.
  – Inge Røysland (Himmelpartner) har tatt sprøyta, har han uttalt. Men utover det, har han sagt at det må være opp til hver enkelt om man vil eller ikke. Om man føler fred for det eller ei.

 5. Jeg har aldri hatt tro for at Korona skulle skade meg – så har verken jeg eller noen i familien blitt smittet. Men det virker som troen til Hanevold, da han ble konfrontert med Korona ånden – bøyde kne med en gang. Det er når man blir presset og prøvd – man får vite hvilken karakter man har. Og det store frafallet har startet – og vi ser det ganske så tydelig – selv blant “tjenester” som ber for syke og forkynner – pastorer og ledere.

  Men derimot – så virker det som om man blir smittet av de vaksinerte – som også dr. Cherri Tenpenny sier – de vet ikke hva det er, men muligens smitter Piggprotinene som vaksinene skaper – det ska de undersøke nærmere.

  Og jeg var aldri syk under Korona – men jeg har vært syk flere ganger i år av andre ting – som er uvanlig for meg, jeg tror jeg faktisk har blitt smittet av disse vaksinerte – og på jobben er mange av de vaksinerte ofte syke – det har vært ekstremt mye fravær – også på min kones jobb – mens vi uvaksinerte har stort sett aldri vært borte fra jobben – også når vi var syk, så trasket vi på jobb – unntatt en eller 2 ganger. Her om at de vaksinerte smitter:

  https://viktigviten.no/covid-bedrag-2-de-vaksinerte-sprer-sykdom/

  • Det var sikkert utilsiktet, men faktisk en ganske beskrivende overskrift over filmen du linket til:
   “Covid bedrag 2: De vaksinerte sprer sykdom.”

   Jeg er vaksinert. Alle rundt meg på jobb, unntatt tre, er vaksinert.
   I løpet av det siste året har vi kun hatt to fravær. Vi pleier å ligge på fra 2,5% til 4%.
   Det ene fraværet var en uvaksinert – som fikk matforgiftning etter et kundebesøk – og det andre var en vaksinert som slo kneet under en fjelltur. Ingen av disse fraværene tilskriver jeg vaksinen.

   Hos oss er det ikke slik at de vaksinerte har lavere arbeidsmoral enn de som er uvaksinerte. Alle mine kollegaer har høy arbeidsmoral. Og vi er litt stolte av at der har vært null fravær som skyldes sykdom siste året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *