Frifunnet Kenosha-skyter Kyle Rittenhouse besøkte tidligere president Trump

Kyle Rittenhouse (18) som forrige fredag ble frifunnet på alle punkter etter at han i selvforsvar måtte skyte tre personer under Black Lives Matter opptøyene i Kenosha i 2020, fikk for to dager siden æren av å møte selveste Donald Trump. Mens den nåværende “presidenten” tidlig gikk ut med sin forhåndsdom over Rittenhouse, var president Trump mer nøktern og sa at det så ut som selvforsvar. Onsdag møtte den frifunnede 18 åringen tidligere president Donald Trump. Fake-news media har ennå ikke kommet over at deres propaganda ikke syntes å ha bitt på juryen som enstemming frifant Rittenhouse. Mange amerikanere anser Kyle Rittenhouse som en patriot og helt.

Facebook Comments

6 tanker om “Frifunnet Kenosha-skyter Kyle Rittenhouse besøkte tidligere president Trump

 1. Jeg har lest (også her på dette nettstedet) at noen har utnevnt Trump til Antikrist…”Han skal komme tilbake til makten på en forbausende måte…”

  • Jeg vet at noen vurderer Trump som Antikrist.
   Andre igjen vurderer Obama som Antikrist og regner med at han dukker opp igjen.
   Jeg ser en av de YouTube kanalene som pleier å snakke om bortrykkelse før trengselstiden har lagt ut denne videoen om at Antikrists navn kan være avslørt
   https://www.youtube.com/watch?v=WU_q5SJfc9I&t=36s
   Den videoen er åpenbart en spekulasjon om Barack Obama som Antikrist.

  • Antikrist er de som er anti Kristus. Slike som dere, som står frem med løgn om Bibelen og står Kristi sannhet imot. Dere er ikke ÅNDELIGE skapninger, men i høyeste grad opptatte av det kjødelige.

   Dere skriver om husmurer i Oslo, vaksiner, forkjølelser og allskens åpenbart demoniske “predikanter”s forsøk på å berike seg selv. “For intet har dere fått det og for intet skal dere gi det”, sier Bibelen. Like fullt tigger demonbloggen Søkelys om penger. Det betyr at Gud IKKE velsigner deres arbeid.

   Deres håp hadde vært som mennesker på den nye, rensede jord etter krigen på Gud den Allmektiges store dag. Men fordi dere tiltar dere falskelig håp om å være kalt til himmelen, så må dere alle dø for evig for Guds hånd i Harmageddon.

   Det er synd dere ikke skjønner at det jeg forteller dere er sannhet. Men som Bibelen sier: “Det blir bare FÅ tilbake”. Og det kan dere takke dere selv for. Dere har gjort dere til Guds fiender! Men det forstår dere ikke før Dagen kommer.

   1
   3
  • Merkelig så tar du deg tid til å skrive på demonbloggen.
   Det må jo bety at du også er en del av demonbloggen og ansvarlig for å bidra.
   Det du forteller oss er de tradisjonelle tesene som Jehovas Vitner har rotet med siden forvirrelsen oppstod.
   Hvis det er en ting vi vet, så er det at fortolkningene til Jehovas vitner og mennesker som er infisert av den læren aldri stemmer

   2
   1
 2. sikkert en spekulasjon, Bush var nevnt for 18-20 år siden, Obama har vært nevnt og nå Trump. Tiden framover vil vise hvem det er

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *