Største børsfall på en black friday på 70 år -Aksjemarkedet falt på frykt for Omicron-mutasjonen og kraftig fall i oljeprisene

Oljeprisene falt mer enn 11 prosent fredag og sammen med frykt for ny global lockdown på grunn av den nye Corona-mutasjonen var dette nok til å sende det amerikanske aksjemarkedet kraftig ned fredag. Den nye virus-versjonen har fått navnet Omicron og vil være det neste befolkningen skal skremmes til lydighet med. Alle de tre indeksene var ned over to prosent, og dagens nedtur er det største børsfallet på en “black friday” på 70 år. Frykt er igjen på vei tilbake i markedet. Også kryptovalutaer måtte tåle en bred og kraftig nedgang fredag. Dagens nedgang på det amerikanske aksjemarkedet kom etter et bredt børsfall i Europa og Asia. Et viktig element i dagens nedgang i aksjemarkedet er den fallende oljeprisen, -og det er derfor grunn til å forvente at et eller annet vil skje som presser opp oljeprisen igjen.

“Et terrorangrep som rammer oljeforsyningen eller rakettangrep mot oljeinstallasjoner er noe vi må forvente som vil bli tatt i bruk for å proppe opp oljeprisene og dermed dra med seg opp aksjemarkedet,” sier Gregory Mannarino i Traders Choice. Mannarino forteller i videoen at han planlegger å ha en intensivlege som vil fortelle sannheten om Covid-bløffen som gjest på sin kanal. Gregory Mannarino er som regel på høyden med hva som rører seg når det gjelder økonomi og børsen.

Facebook Comments

25 tanker om “Største børsfall på en black friday på 70 år -Aksjemarkedet falt på frykt for Omicron-mutasjonen og kraftig fall i oljeprisene

 1. Snart, veldig snart starter 3 verdens krig og Baylon skal bli lagt i ruiner og det hellige skal glede seg over hennes fall !

  Les Valdres profetien !

  Russland/Ukraina konflikten er den lille ubetydelige konflikten som kommer til og utvikle seg til 3 verdens krig, vesten, med New York som hovedsete som er Babylon by , kommer til å falle og de hellige skal glede seg..

  Emanuel Minos fikk se det , akkurat som forutsagt av damen som fremførte Valdres profetien..

  Den som har Jesus er trygg !

  2
  6
  • Er du en av de som vil glede deg over at mennesker blir drept? Både troende og ikke troende.

   3
   2
  • Hvor finner du dette om USA I Guds Ord?

   Har du funnet det i noen bøker fra Livets Ord i Sverige/Levende Ord Bergen eller amerikanske «profeter»?

   7
   2
  • Rune har nok hørt de profetiske budskap om dette fra David Wilkerson. En rekke forkynnere har sagt og trodd at New York er den store by som skal bli ødelagt.
   Dette er velkjent for oss som har fulgt og lest David Wilkersons profetier om USAs undergang og fall.
   Siden det er få referansen i apokalypsen om Amerika er det godt mulig at nasjonen er tilintetgjort da apokalypsen oppfylles.
   Et ganske stort antall kristne forkynnere har forkynt det samme budskapet og selv Jonathan Cahn har mer enn antydet av Wilkersons profeti vil få sin oppfyllelse.
   Det er klare paralleller mellom Israels undergang i 587 og det som en rekke kristne forkynnere har fått fra Herren.
   Og disse visjonene, profetiene kommer ikke fra Livets Ord eller Levende Ord.
   For der ble det forkynt velstand og gode dager for den troende.

   2
   1
  • Jeg er en av dem som gleder meg over at Guds vilje skjer !

   Til deg Hannah , jeg finner det , med og følge med på hvordan denne verden utvikler seg og hva som står skrevet i Guds ord !

   2
   7
  • Amerika er helst bare “fjerne kyster” i bibelsk sammenheng. Det er området vi kaller Midt-Østen som burde ha størst interesse.

   6
   1
  • Takk jeptah.

   Tror ikke det hadde hjulpet om jeg skrev det til Rune. Han har nå «profetert» at denne starten i Russland nå vil føre til 3 verdenskrig…. (ja, jeg kan Valdres-profetien, og vet hva den sier) Han kan ikke vite. Han gjetter og tror. Og prøver å profetere. Forstår bare ikke vitsen

   Det samme angående pratet her inne om Trump som antikrist. Hvordan GÅR det i det hele tatt an å LURE på det? Antikrist skal nok bli likt bedre enn det Trump blir😊 Den eneste lille muligheten måtte være Obama. Uten at det bryr meg. Vi skal ikke være her.

   6
   2
  • I Johannes åpenbaring står det at mye ikke skal være mulig og forstå før tiden det skjer i dvs den generasjon som lever i tiden det skjer i .

   New York City er Babylon, hvordan kan jeg vite det ?
   Jeg har ikke fått ett syn fra Gud om det , men jeg har fått visdom fra Gud til å regne det ut , utifra hvordan verden ser ut i dag og hva som skjer i verden i dag og utfra holdepunkter i forhold til de beskrivelser bibelen gir og nyere profetier , som Valdres profetien , David Wilkerson og Vilna Gaon.
   Jeg gleder meg over Babylons fall , for hun har ført mye vondt over verden.

   1
   6
  • Amerika eller de fjerne kyster eksisterer ikke når Israel angrepes under Hamageddon,Babylon og delerav USA vil være jevnet med jorden og har tapt all innflytelse i verden.
   USA vender seg ikke til Herren deres Gud i deres stolthet og synder og vil bli dømt med ild.
   Når de endelige antikristelige slag står er USA redusert og satt 200 år tilbake.
   Gud har gitt USA Biden for å dømme Amerika.
   Trump var bare en som utsatte den store trengsel fra 2021 til 2027. Det er Guds menighet nå som skal lide og vi er svake fordi vi er splittet i tusener av sekter og tusener av feilaktige forestillinger. Jesus henter ikke sin brud før etter den store trengsel. Dersom du venter at Jesus henter deg ut før Antikrist kommer vil du bli skuffet, Når Gud tilsynelatende ikke griper inn i din trensel og nød, og ikke redder deg fra fengsel eller halvshugging. Stå likevel fat på troen og ta ikke dyrets merke og vaksinen.

   3
   7
  • Hannah.
   Det vil ikke komme noen bortrykkelse før etter trengselstiden.
   Sju år med prøvelser er hva Guds folk skal gjennom.
   Spenn beltet om livet, bryt med falsk forkynnelse.
   Dersom du har tenkt å dra til himmelen før Kristus kommer og henter sin lille rest, omtalt av Jesus som “du lille hjord” må du ta kontakt med Elon Musk å spørre om du kan få plass neste gang han sender en rakett opp i himmelrommet.
   Du bør slå deg sammen med Renee Moses eller denne karen her
   https://www.youtube.com/watch?v=To-G9Y8Z2Z8
   Han trodde også at noe skulle dra til himmels.
   Rune Lye er realist

 2. «Visdom fra Gud til å regne det ut»

  Kjære min tid sier jeg… Håper du roer deg litt snart med det du ikke vet.

  Rune, du kommer aldri til å si « Hva var det jeg sa?» om dette. Beklager.

  6
  2
  • Hannah.
   Det vil ikke komme noen bortrykkelse før etter trengselstiden.
   Sju år med prøvelser er hva Guds folk skal gjennom.
   Spenn beltet om livet, bryt med falsk forkynnelse.
   Dersom du har tenkt å dra til himmelen før Kristus kommer og henter sin lille rest, omtalt av Jesus som “du lille hjord” må du ta kontakt med Elon Musk å spørre om du kan få plass neste gang han sender en rakett opp i himmelrommet.
   Du bør slå deg sammen med Renee Moses eller denne karen her
   https://www.youtube.com/watch?v=To-G9Y8Z2Z8
   Han trodde også at noe skulle dra til himmels.
   Rune Lye er realist

  • Gud har åpnet mine øyne like mye som dine men du forstår ikke at jeg forstår fordi du setter deg selv så høyt, så høyt, over Hannah, over de fleste, så pass deg så du ikke snart faller. Hva vet vel du om meg og hva jeg vet… det er mellom meg og Gud. Jeg vil ha svar fra deg på EN ting: Du vet alt jeg har bekjent her inne 50 ganger. Så; ER jeg et Guds barn?

   7
   2
  • Hannah , du sier fred, fred og ingen fare , du inviterer en forfører inn blant de hellige og du spoter alle som advarer og prøver å våkne opp folk , ved og vise tiden vi lever i …

   Jeg hverken kan eller har rett til å felle noen som over andre , det er det kun Gud som kan gjøre , men jeg er forpliktet på og advare om hva som kommer for dem som ikke vender om.

   2
   6
  • «Jeg hverken kan eller har rett til å felle noen dom over andre… bla bla»

   Dårlig forsøk på å skulle fremstå som ydmyk.

   Dette blir bare dumt. Du HAR allerede DØMT en som bekjenner seg tydelig kristen -OG også oppfører seg som en. Når du NÅ nettopp kalte ham FORFØRER.

   Og du VET virkelig ikke hva Bibelen sier angående om jeg er frelst eller ikke?

   6
   2
  • Du feighet ut ja😊 Tenkte meg det.
   Veldig svakt, lye.

   Det finnes MANGE av dere. Og i kommentarfeltene avslutter kristne stadig feigt med «Ha en velsignet dag videre» eller «Gonatt» o.l. Det kommer selvfølgelig ikke fra hjertet. Det var disse Åndens frukter da… som ikke er så nøye….

   Du skrev: «men jeg er forpliktet på og advare om hva som kommer for dem som ikke vender om»
   Du kan ikke advare noen før du vender om selv.

   ————————

   Du feiget også ut tidligere. (Artikkelen om «2970 nye smittetilfeller» )
   Fortsatt intet svar fra deg. Jeg skrev:

   «Du svarte ikke Lye
   Hva mener Jesus om at du kaller en bror satan?»

   Du ønsker folk en god natt… (?)

   5
   1
  • Når det gjelder oppfyllelse av profeti, så vil noen se, andre kan ikke se.
   Tredje verdenskrig kommer. Den blir grusom. Mange vil rope til Gud: Hvorfor hentet du oss ikke hjem før dette skjer?
   Profetene hadde jo spådd fred og ingen fare og forsikret oss om at vi var tatt opp til himmelen før trengselstiden kom.
   Mange av disse vil bittert ta farvel med troen og Jesus.
   De bygde sine liv på sand.
   De som bygger sitt liv og tro på Ordet,vet at de vil måtte lide trengsel og dø for Kristus i trengselstiden.
   Så lett du Hannah tar på advarsler om trengsler og endetiden, håper jeg at du ikke blir blant de millioner som vil vende Jesus ryggen når trengselstiden blir verre.
   Mange vil føle seg forlatt fordi de forventer å bli bortrykket før disse tidene kom.
   Det er en farlig lære som lover bortrykkelse før trengselstiden.
   Den læren er den farligste som noensinne er plantet i kristenheten og har fått millioner av troende til å bygge troen på eventyr og drømmer og ikke på Ordet.

   2
   1
  • Skremsel-Siri, Gud har aldri lovet oss noe om at vi ikke skal oppleve en 3.verdenskrig. Men jeg tror ikke vi får opplevd den.

   Det er ikke noen her inne som trenger advare meg om noe som helst. Alt står i Bibelen😊

   Har du ellers noe fantastisk å komme med?

   Jeg har masse😊Si bare ifra eventuelt.
   Få her tar i mot gledelige nyheter så jeg ser ikke vitsen med å ta meg bryet.

   Ja Siri, snart blir vi bortrykket😊 Du får binde deg fast så godt du kan så du blir heldig å bli igjen og skal endelig starte å vitne for hele verden. ( det er ikke da du skal gjøre det, men nå)

  • Og Rune sover visst ennå😊
   Men kommer nok snart med noen gledelige fredfulle setninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *