Smitteførende personer på tre religiøse møter i Kristiansand

Religiøse forsamlinger i Kristiansand kan ha hatt besøk av smitteførende personer og bør være OBS melder avisen Fædrelandsvennen. “Smitteførende person” kan være betegnelsen som brukes om uvaksinerte smittede og fullvaksinerte smittede. Tidligere i denne uken rapporterte Fædrelandsvennen at smitteførende personer gikk løs i gatene i Kristiansand og det er kanskje noen av disse som har oppsøkt religiøse møter? Det er også stor sannsynlighet at det går rundt slike smitteførende personer som besøker byens puber, nattklubber og bingohaller.

Flere tar til orde for å innføre Coronapass for å sjekke at uvaksinerte personer ikke får tilgang til kirker, moskeer, puber, nattklubber, bingohaller og idrettsarrangement osv. Et slikt Coronapass vil neppe hindre smitten i å bre seg, men den vil hindre at uvaksinerte mennesker kan ta del i felles tilstelninger, gudstjenester ol. Vi har allerede lenge sett av vaksinerte mennesker smitter hverandre med Covid uten at det syntes å påvirke myndighetenes trang etter å presse på folk stadig flere sprøyter. Smittetallene i Norge har eksplodert etter at vaksinen ble introdusert og samfunnet åpnet opp igjen.

 

Én tanke om “Smitteførende personer på tre religiøse møter i Kristiansand

  1. Er vel samme smitte på et møte og når man vandrer rundt blant klesstativ eller står der i kassakø. Folk på alle kanter. Verre enn på møter. Det er nok av sprit på møtene.

    Selv om det er latterlig hvor mye de er opptatt av å gjøre alt det kristne så negativt så er det jo bare helt greit. For slik skulle det bli. Cant wait…

    Er lei av at ordførere og andre som ikke kan la de uvaksinerte være i fred ved å bable og mase, og nevner dem ved flere anledninger. Det er mange som synes det er tøft å stå imot, og noen er helt alene i familien sin om det mens noen er alene på jobben om å være uvaksinerte. Disse offentlige personene burde vite bedre, de har ansvar for trakasseringen.

Det er stengt for kommentarer.