Levi Jensen har snudd om vaksinen: “Be Herren om tilgivelse dersom du har tatt vaksinen og bryt forbannelsen i Jesu navn!”

Evangelist Levi Jensen ser ut til å ha snudd nok en gang om vaksinen. Jensen som selv var Covid sjuk tidligere i år sa da han ville ta vaksinen om 2-3 måneder for å bli beskyttet og for å kunne fortsette å reise rundt å forkynne sitt budskap. Nå har Levi Jensen tilsynelatende snudd nok en gang og erklærer nå at man som kristen må be Gud om tilgivelse dersom du har tatt vaksinen. Dersom du har tatt vaksinen så kan du befale denne giften å dø i kroppen din. Ta nattverd, bryt brødet og slik bryter du vaksinens forbannelse.

“Nå er det kristne mennesker som sitter og ser på og som har tatt vaksinen. Du kan befale denne giften å dø i kroppen din. Ta nattverd, bryt brødet, så bryter du forbannelsen over vaksinen. Så befaler du den gifta å dø i Jesu navn! Så ber du “Herre Far, i Jesu navn om tilgivelse for at du tok den sprøyta og så bryter du forbannelsen. Levi Jensen ser ut til å ha kommet seg helt etter å ha vært Corona-syk tidligere i år. Det var i et oppslag den 31 august vi kunne fortelle at Levi Jensen hadde vært skikkelig dårlig etter å ha blitt smittet og syk av Corona, i en video lagt ut da sa Jensen at han ville ta vaksinen om 2-3 måneder for å kunne fortsette å reise rundt og spre sitt budskap. Siden da har Levi Jensen åpenbart snudd igjen, og vendt tilbake til sitt opprinnelige ståsted hvor han var motstander av vaksinen. I en video presentert av Hanvoldkanalen går Levi Jensen lengre enn tidligere og sier at man kan befale giften å dø i kroppen og bryte vaksinens forbannelse i Jesu navn. Dette er hva Levi Jensen nå sier:

23 tanker om “Levi Jensen har snudd om vaksinen: “Be Herren om tilgivelse dersom du har tatt vaksinen og bryt forbannelsen i Jesu navn!”

 1. En forvirret sjel? Men han har kommet til riktig konklusjon! Flere kristenledere burde gjøre det samme.

  7
  5
  • “Ta nattverd, bryt brødet, så bryter du forbannelsen over vaksinen”

   Er ikke dette omtrent det samme som gjerningskristendom?
   Å ta i mot nattverd er en ydmyk og fin handling.
   Å be til Jesus og tro at han kan bryte enhver forbannelse mener jeg er riktig, men dersom det kobles mot at man skal måtte utføre en spesiell handling; er ikke det litt skummelt?
   Slik han framstiller det her er tilgivelsen, eller det å bryte forbannelsen, koblet til at man skal måtte gjøre en handling.

   For min del velger jeg å stole på dette løftet: “For av nåde er dere frelst, ved tro. Og dette er ikke av dere selv, det er Guds gave. Det er IKKE AV GJERNINGER, for at ikke noen skal rose seg.”

   8
   1
  • Fint innlegg og veldig godt poeng Qanon.
   Jeg liker Levi på den måten at han tør å gå utradisjonelle veier for å nå ut til ungdommen med evangeliet, men rent teologisk er han dessverre tidvis på “bærtur”. Slik som her.

   Nattverd eller brødsbrytelsen, er et minnesmåltid, ‘-gjør dette til minne om meg’ sier Jesus. Slike løfter som Levi gir, er ikke hentet fra Skriften.

   5
   1
  • Det er et problem når folk alene holder på å undervise og ikke har studert skriften nok og ikke har nok folk rundt seg til å veilede. Det har blitt sagt og gjort endel som ikke er bra. Slikt foregår også altfor mye her inne.

   Gud ser Levi’s hjerte, han står jo på.
   Kommer mye fra kristen-TV som Ikke er riktig.

   7
   2
  • Levi Jensen virker veldig styrt av følelser og er jo også farget av ideen om kunne løse og binde etter eget forgodtbefinnende.
   Levi Jensen går jo i mot både Hanvold og Jan Åge Torp med det han sier, Jensen sier jo egentlig at disse har tatt en forbannelse i kroppen og må be Gud om tilgivelse for å ha tilført kroppen sin gift.
   Jensen fremstår som åndelig umoden og burde nok ikke ha lov til å forkynne til ungdommen.
   De får jo motstridende budskap fra denne religiøse klovnen

   1
   1
  • Til quanon
   Om man gjør det med tro – så er det ikke noe problem – om du skjønner noe av åndeverdenen. Nattverd så kommer man nær Herren, når man gjør det – man kjenner Hans kraft – da kan man også bekjenne sine synder – om det føles naturlig ut.

   Men om man gjør det som en ytre handling – så blir det heller ingen kraft i det. Og nytteløst.

   Hemmeligheten er å gi hele sitt hjerte – og så vente på Herren.

   Du snakker om nåden – men det finnes en overdreven falsk nåde – du vet det? For nåden har grenser – dessuten, nåden driver deg til å virke for Jesus – fra hjertet. Nåden kan man ikke lage en soveplass på – og så vente på neste steg – at man dør, og så kommer til himmelen. Da har man nok misforstått Skriftene.

   Selv Gudsmannen David ba denne bønnene:

   23 Ransak meg, Gud, og kjenn mitt hjerte! Prøv meg og kjenn mine mangfoldige tanker,
   24 se om jeg er på fortapelsens vei, og led meg på evighetens vei!
   Sal 139:23f

   Og ikke kom og si at det var i GT – nå har vi ett nytt forbund, så kan vi gjøre omtrent hva vi vil? Nei – Gud krever mer i NT – enn i GT – fordi vi har en større frelse.

   1
   3
  • Nick

   Hvordan vet du at han er på bærtur? Det kan hende at han gjør feil , noe jeg tror alle gjør – men kanskje ikke deg? Men husk at teologene hadde store problemer med Smith Wigglesworth – men at Han vandret i Ånden – hjalp utallige med mennesker – og han reiste opp over 20 døde i Jesu navn.

   Jeg vet ikke om noen teologer som bærer Guds kraft og omvender syndere? Bare de Hellige – som tar sin kallelse på alvor – og Gud på alvor.

   2
   3
  • Otis

   Ja, riktig. Men dette er faktisk ikke enkelt. Og jeg tror at evangelist Levi ofte har operert alene i sin tjeneste – og så finnes det jo mange andre som kommer til han og gir råd – og å høre på folk – eks. TV visjon og Hanevold som har gitt han flere midler – så kan man bli forvirret.

   Det er det jeg sier om Kristi Menighet i Norge – det er rene jungelen – hvor man aldri vet hvem man kan stole på – og hvem som vil “stikke kniven i ryggen din” – for min del – så ga jeg den opp. Bruker heller tiden på å søke Gud – og ha en egen blogg – hvor jeg skriver mot vaksiner – og forsøker å opphøye Herren – med det lille jeg har.

   http://www.korsfestet.com

   Bless!

   1
   3
  • Hei Tore,

   “Hvordan vet du at han er på bærtur? Det kan hende at han gjør feil, noe jeg tror alle gjør – men kanskje ikke deg?”

   Hva er dette for slags kommentar? Feilfrie er vi ikke, men er du ikke enig i at det er lurt å bruke Skriften så vi ikke ender opp med å bli altspisende?

   Hva er nattverd/brødsbrytelse? Hvorfor skal vi gjøre det?

   Jeg skal ikke legge meg borti folk jeg ikke kjenner til (Wiggelsworth), men noe har jeg erfart igjennom mine år som kristen, vær veldig forsiktig med å ta imot alt som blir kalt “åndelig” som vi ikke finner dekning for i Skriften.
   Tegn, under, mirakler, opplevelser etc er noe som tiltrekker mennesker, mange er opptatt av det og søker det, og dessverre ser vi at Guds Ord blir satt til side og mister sin autoritet når det er noe som strider imot Ordet. Også satan gjør tegn og under, legg merke til hvordan faraos trollmenn stort sett kopierte alt hva Moses gjorde.

   Jeg har vært et offer for denne type “kristendom” i flere år, hvor nettopp ordet “ånden” eller “åndelig” ble brukt når det direkte stred mot Guds Ord, for kraft var der nemlig. Der var kraft, der var opplevelser, der var det meste. Men så er det noe som heter at “på frukten skal treet kjennes”..
   Disse personene som var så åndelige, de som “kjente ting i ånden”, hvor er de i dag? Eller hvor var de egentlig dengang? Ingen av dem snakker mer om Jesus Kristus, ingen av dem er noen “aktiv kristen” (selv om de allikevel kan være frelst). Men dette var perosner som kom med profetier, drømmer, opplevelser, syn, kunnskapsord osv.

   Fruktene var og er fryktelig dårlige, jeg valgte dengag å se bort fra deres holdninger fordi jeg følte jeg hadde ingen rett til å motsi hva jeg så, de var jo “åndelige”.

   Jeg er evig takknemlig for at Jesus fridde meg ut av denne sammenhengen da jeg i nød ropte på mine knær, ødelagt av falsk lære, ødelagt av det som ble kalt “åndelig” som jeg i dag ser overhodet ikke stemmer med Guds Ord.
   Jeg sitter selvsagt ikke på alle svarene, men jeg har så absolutt erfart viktigheten av disse ordene: De tok imot Ordet med all godvilje, og gransket hver dag i Skriftene om det forholdt seg slik som det ble sagt. (Apg 17:11)

   Nettopp dette er min oppmuntring til de Tore, gransk skriftene, Guds Ord er fantastisk!

  • “Nattverd så kommer man nær Herren, når man gjør det – man kjenner Hans kraft – da kan man også bekjenne sine synder – om det føles naturlig ut.”
   Jeg er enig, men man trenger ikke å gå til nattverd for å bekjenne sine synder. Jeg bekjenner mine synder hver eneste dag.

   “Men om man gjør det som en ytre handling – så blir det heller ingen kraft i det. Og nytteløst.”
   Helt enig, men nattverden for meg er et minnemåltid, ikke en botshandling for synder.

   “Og ikke kom og si at det var i GT – nå har vi ett nytt forbund, så kan vi gjøre omtrent hva vi vil? Nei – Gud krever mer i NT – enn i GT – fordi vi har en større frelse.”

   Sal 139:23 er et flott bibelsted. Og det er mulig vi kan si at Gud krever mer i NT enn i GT, men uansett hvor mye eller lite Gud krever kan ikke jeg “betale” det. Dersom man kommer inn på tankene om at dersom man gjør slik eller slik vil man beholde nåden, eller om man gjør sånn eller sånn så vil Gud tilgi. Da mener jeg at man er på ville veier. Der er ingen gjerninger jeg kan gjøre som kan betale for mine synder. Så enkelt er det for meg.

   Jeg ber til Gud hver dag, ber om at han må lede meg og tilgi mine feiltrinn, prøver å leve slik Jesus har oppfordret til, legger mitt liv i Hans hender og ikke bare tror på, men stoler på at Jesu frelsesverk på Golgata er nok også for meg. Jeg er ikke bedre enn det.

   (Jeg har tidligere sagt at jeg ikke ville gå inn i teologiske diskusjoner, men at jeg bare vil fokusere på å motsi feilinformasjon, halvsannheter og løgn. Derfor avslutter jeg diskusjonen om emnet fra min side her.)

  • Hei Nick.
   Flott innlegg og jeg er så enig med deg. Når vaksinen åndeliggjøres beveger vi oss inn på en farlig vei. Nå satt jeg å hørte på en forkynner i helgen som er vaksinert og forkynte om Jesus og Lammet som vår frelser. Skulle han være besatt eller forført som gjør Jesus stor for meg? Det er vel flere som dør av røyking og trafikkulykker en vaksiner. Kanskje viktigere å advare mot det. Det er 2 utganger av livet og det er det som gjelder. Om en røyker og blir sjuk av det så når en Himmelen om enn har satt sin lit til Jesus som frelser. Om en har tatt vaksinen og blir sjuk av den når en Himmelen om enn har satt sin lit til Jesus som frelser. Vi må bli ordkristne og forholde oss til det som står i skriften og ikke tillegge den allverdens ting. La oss være opptatt av Jesus Kristus og våre medmenneskers evige sanne vel.

  • Vaksinen er åndelig..
   Disse vaksinerte “forkynnerne” har tatt et åndelig valg, et valg der de i vantro forakter Guds løfter.
   Mange religiøse kan ha gode retoriske evner men de er forførere fra helvete.
   Vaksinene har tatt tusenvis av liv på kort tid og ført millioner av bekjennende “kristne” i fortapelsen.”
   Jan Hanvold, Jan Åge Torp, Sten Sørensen og drøssevis med lutheranere har allerede tatt dyrets merke i hjertet.
   Vend deg bort fra slike.
   Hold deg til de som har den sanne Hellige Ånd
   Du skriver: Nå satt jeg å hørte på en forkynner i helgen som er vaksinert og forkynte om Jesus og Lammet som vår frelser. Skulle han være besatt eller forført som gjør Jesus stor for meg?”

   Dette gjør de fordi de kan det. De er trent til det.
   Jeg har hørt de flotteste predikener av prester som maler Kristi død på korset slik at folk sitter tilbake med at dette var en god preken.
   Deretter løp presten og viet et likekjønnet par.
   Det er sterke religiøse åndsmakter i mange av dem som forkynner, Spesielt de lutherske forkynnerne.
   Disse er så forherdet av religiøse åndsmakter at de kan herme etter dem som forkynner Guds Ord rett og verdig.
   Å ta vaksinen er et åndelig valg. Man velger enten Jesus Kristus og hans vei, eller Antikrist og dyrets og hans vei.
   Vi står utenfor leiren av disse vantro som ikke skjønner at vaksinen dreier seg om åndelig kontroll.
   Kontroll over ditt sinn.
   Levi Jensen har valgt den gode del -og den skal ikke bli tatt i fra ham.

   2
   8
 2. Levi Jensen har begynt å se at vaksinen er en åndsmakt og at man som troende må gå i mot vaksinedemonene og fryktdemonene som spres blant folk.
  Vi trenger flere pastorer og predikanter som kaster ut vaksinedemonene av folk.
  Friheten fra vaksinen ligger i å gå i mot disse demonene i Jesu navn og befri kristne som har tatt vaksinen i Jesu navn.
  Troende mennesker som har tatt vaksinen må ha hjelp og det er kun Guds kraft som kan befri disse stakkars menneskene for vaksine-demonen.
  En vaksinedemon gjør blodet urent, tar kontroll over menneskets viljeliv og gjør at dem som har åpnet seg for disse demonene forandrer personlighet.
  Som kristne har vi autoritet over disse åndsmaktene og kan kaste dem ut av mennesker i Jesu navn.
  Levi Jensen er inne på et viktig spor her. Nattverd kan sammen med å ta autoritet over demonene føre til at folk kan komme ut i frihet.
  Vi ser nå at flere menigheter har begynt å kaste ut demoner av kristne vaksinerte og når demonen er kastet ut kan Herren begynne å lege de skader giften har påført deg.

  6
  5
  • Det er noe åndelig over det – helt riktig – og du skader kroppen alvorlig. Men alt må først begynne med en dyp omvendelse – så får man søke Gud – og så er det sikkert ikke dumt å ringe til Svein M. Pedersen.

   Jeg har selv blitt befridd fra over 30 ånder – og jeg vet hvordan disse åndsmaktene virker. Men dette med vaksiner er noe nytt for meg – jeg vet virkelig ikke hvordan det åndelige nettverket fungerer. Men det kan hende man trenger å kaste ut urene ånder – eller mer spesifikt sykdomsånder. Her kan du lese mitt vitnesbyrd (det var ca. halvveis inn i befrielsen – som i første omgang varte i 7 år):

   https://www.korsfestet.com/446349111

   Så er det spørsmålet om hvordan vi skal forholde oss til skadene som er gjort inne i selve DNA`et – jeg er sikkert på at det finnes måte å opprette det på. Men jeg vet ikke etter 3 dose – spørsmålet er når man går fra å være ett menneske – til å bli en Nephilim – hvor nåden ikke lengre gjelder?

   Men det vil man vite – om man er i Ånden – for hver enkelt man møter. Derfor trenger vi å be Herren om en riktig åndsutgytelse – som blåser bort all form for religiøsitet – som plager dette landet voldsomt.

   2
   4
  • Tore, for å bruke din egen belærende tone, om du hadde skjønt rekkevidden av Jesu frelsesverk så hadde du skrevet på en annen måte enn du gjør.

   For det første, ingen av vaksinene gjør endringer i noe DNA. Du og SMP kan gjerne påstå det, men det betyr ikke at det stemmer. Jeg vil påstå at du ikke har noen som helst faglig dekning for en slik påstand.
   For det andre, og det som ingen vil begrunne, er hva er fellesnevneren for de forskjellige vaksinene som gjør at man mister nåden? Det kan ikke være rMNA, for alle vaksiner har ikke denne komponenten.

   Og et par fundamentale spørsmål som du implisitt legger opp til:
   -Når slutter Jesu frelsesverk å gjelde?
   -Hvilke synder og syndere er det Jesus ikke døde for?
   -Er det bare å ta en spesiell vaksine som Jesu frelsesverk på Golgata ikke kan gjenopprette eller er det andre groteske og hårreisende synder som offeret på korset heller ikke kan betale for?

   “spørsmålet er når man går fra å være ett menneske – til å bli en Nephilim – hvor nåden ikke lengre gjelder?”

   Mener du for alvor at Jesu frelsesverk, og offer på Golgata, så vidt kan betale for mine “vaksinesynder” dersom jeg bare har tatt to doser, men at dersom jeg tar tredje dose så var ikke offeret godt nok?

   9
   1
  • Til Tore,

   Jeg viser til mitt innlegg lenger oppe her og vil gi deg et veldig praktisk eksempel til mine påstander og viktigheten av Guds Ord:

   Du sier at vaksinen kan koste deg frelsen, mens Jesus sier at “Det er ikke noe utenfor mennesket som kan gjøre ham uren når det kommer inn i ham”.
   Din lære strider direkte med Jesu Ord, jeg synes du er farlig modig i å si det stikk motsatte av hva Jesus gjør. Ser du det ikke selv? Er du ikke villig til å ydmykt ta imot hva Jesus sier og innrømme at Han, vår Herre og Frelser faktisk vet bedre?
   Du vet veldig godt at du ikke klarer å underbygge dine påstander uten å vri og vende på Guds Ord + legge til konspirasjonsteorier for å få din lære til å stemme, men er du villig til å innrømme det? Eller vil du si at Jesus ikke var klar over at vaksinen ville komme da han sa dette, og derfor et “smutthull” for dine påstander?

   Jeg håper Tore at du er villig til å ydmyke deg, villig til å omvende deg fra din falske lære. Den strider direkte med hva Jesus sier. Jeg håper Kjell er våken nok til å se dette og ikke gi deg spalteplass før du har omvendt deg.
   Du kan få lov til å kalle meg hva du vil; verdslig, kjødelig, frafallen, besatt etc, men jeg kjenner Jesus Kristus, min Herre og Frelser, jeg kjenner også Hans Ord, det er derfor jeg velger å skrive denne meldingen til deg, jeg bryr meg såpass mye at jeg gjør dette – til tross for hva som måtte komme i retur.

   Og bare for å nevne det – At en person gjør store tegn og under i Jesu navn, trenger absolutt ikke å bety at han er frelst. Vi kjenner veldig godt til advarselen fra Jesus i Matt 7:23, og legg merke til disse ordene: “-Jeg har aldri kjent dere”.
   Aldri kjent dere – vedkommende var aldri frelst.
   Derfor er Bibelen – Guds Ord så mye viktigere enn profetier, helbredelser, tegn og under.

   5
   1
  • Hei Nick.
   Fikk lagt denne inn feil plass så flytter den ned hit.

   Flott innlegg og jeg er så enig med deg. Når vaksinen åndeliggjøres beveger vi oss inn på en farlig vei. Nå satt jeg å hørte på en forkynner i helgen som er vaksinert og forkynte om Jesus og Lammet som vår frelser. Skulle han være besatt eller forført som gjør Jesus stor for meg? Det er vel flere som dør av røyking og trafikkulykker en vaksiner. Kanskje viktigere å advare mot det. Det er 2 utganger av livet og det er det som gjelder. Om en røyker og blir sjuk av det så når en Himmelen om enn har satt sin lit til Jesus som frelser. Om en har tatt vaksinen og blir sjuk av den når en Himmelen om enn har satt sin lit til Jesus som frelser. Vi må bli ordkristne og forholde oss til det som står i skriften og ikke tillegge den allverdens ting. La oss være opptatt av Jesus Kristus og våre medmenneskers evige sanne vel.

  • Hei Rolf,

   Tusen takk for fine ord, jeg er så enig med deg i alt du sier!
   “Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldri forgå.”
   Derfor er det så utrolig viktig å holde seg til det skrevne Guds Ord og ikke la seg rive med i alle slags åndelige teorier som strider i mot Jesu’ lære.

   Jeg kom til å tenke på Hans-Erik Dyvik Husby som døde forrige helg, kroppen tålte rett og slett ikke mer etter et hardt liv med rus og mye elendighet blir det sagt.
   Han hadde en fortid som hardrock-vokalist, og etter hva jeg har forstått ble han aldri fri fra rusen som til slutt tok knekken på ham.
   En forferdelig trist historie.
   Men så kom jeg over en artikkel hvor det viste seg at han har spilt inn en sang som heter “Jesus”, og Ludvig Nessa spurte Hans-Erik om tillatelse til å dele denne sangen på Facebook. Her er svaret fra Hans-Erik til Ludvig:

   “Spill den gjerne. Den er viktig. Særlig for slike pirater og utskudd som meg. Den viser at uansett hvor mye stygt vi har opplevd og vært med på. Uansett hvor utstøtte vi kan bli – så trenger vi Jesus. Og han er til slutt det siste vi har.
   Den eneste som aldri støter oss bort. Så la alle høre den hjelpeløse bønn til Jesus.”

   Jeg har lite kjennskap til han og hans musikk, men disse ord varmer mitt hjerte, han har fått møte Jesus.
   Til tross for hans problemer og svakheter, til tross for et liv i rus og elendighet, så har jeg den tro at jeg en dag skal få møte ham hjemme hos Jesus – vår Frelser som aldri vendte ham ryggen, som hørte den hjelpeløses bønn.
   Han vil fortelle hvilken stor Frelser vi har!

  • Hei Nick.
   Takk til deg også.
   Jeg så den sangen og teksten Ludvig la ut.
   Det er jo som et ekko av tolleren som ber om nåde.
   Tror det vil bli en overraskelse i himmelen over hvem som er der og hvem som ikke er der. Ja, takk at vi frelses ved en fullkommen frelser og hans rettferdighet og hellighet. Så får vi lov å takke ja og bli borgere i nåderike helt uavhengig hva vi får til. Hvilken herlig budskap. Simul justus et Peccator, samtidig rettferdig og synder på samme tid. Frelst ved Jesu rettferdighet. Det er vårt salige håp.

  • Hei Rolf,
   Jeg tenkte akkurat på disse ordene selv – at det vil bli en overraskelse hvem som er der, og hvem som ikke er der.
   “For av nåde er dere frelst, ved tro. Og dette er ikke av dere selv, det er Guds gave. Det er ikke av gjerninger, for at ikke noen skal rose seg.”

   Dette er fine og trygge ord å vandre i. Ikke en eneste ting eller gjerning kan vi legge til, eller ha ære for i frelsen, ingen skal kunne rose seg. Det er en gave ingen kan gjøre seg fortjent til – alt av nåde.
   Takk for dine oppmuntrende ord, Rolf. Det er godt å lese hva du skriver!

  • Her var det mye religiøst føleri og fjolleri.
   En mann skriver noen ord om Jesus og enkelte religiøse går i spinn.
   Mange ugudelige artister har skrevet noen ord om Jesus.
   Selv Bob Dylan “trippet” jo med Jesus i et par album.
   Dette ble vel mye sjelisk føleri for min del.

   1
   8
  • Hei Nick.
   Takk igjen til deg også.
   Holder vi fast ved:
   Jesus alene
   Nåden alene
   Troen alene
   Skriften alene
   Så blir vi bevart og berget gjennom denne tiden som nå er krevende.

Det er stengt for kommentarer.