Høyre-ekstreme Trump tilhengere og konspirasjonsteoretikere demonstrerte mot Covid-pass i Oslo

“En mindre gruppe høyreekstreme konspirasjonsteoretikere og tilhengere av Donald Trump demonstrerte i Oslo i dag mot innføringen av Corona-pass.” Dersom MSM i det hele tatt hadde tatt seg bryet med å omtale saken hadde det nok blitt omtalt omtrent slik. Verken NRK, TV2, VG eller Dagbladet har ofret demonstrasjonen synlig plass på sine nettsider, og i NRK Dagsrevyen ble demonstrasjonen møtt med overdøvende taushet.. I stedet valgte de å fokusere på en oppfordring fra rikshospitalet der gravide kvinner ble oppfordret til å ta sprøyta fordi fødeavdelingen er fylt av Corona-smittede gravide. De hevdet at alle som er innlagt er “uvaksinerte” men fant likevel en full-vaksinert nybakt mor som skal ha vært sjuk med Corona da hun fødte.

Fra sykehuset hevdet de at “alle var uvaksinerte” selv om eksemplet som ble brukt var en Covid-syk “fullvaksinert” kvinne. NRK dekket imidlertid demonstrasjonene mot Corona-nedstengning i Østerriket og Nederland. Imidlertid omtalte de at 200 var samlet i Tromsø, men demonstrasjonen i Oslo ble ikke omtalt

Det var kanskje flere “høyreekstreme konspirasjonsteoretikere og Trump tilhengere” i Oslo enn NRK ønsket å fortelle sine seere. Video fra eventen lagt ut på Facebook viser at antallet protestanter som demonstrerte mot innføring av Corona-pass kan ha vært langt flere enn MSM og statskanalen ønsker å formidle

5 tanker om “Høyre-ekstreme Trump tilhengere og konspirasjonsteoretikere demonstrerte mot Covid-pass i Oslo

 1. Var i demonstrasjonstoget i kveld. Flere tusen deltok. Klart fake news media ikke omtaler dette stort. Passer ikke deres agenda.
  Det er som overalt i Europa. MSM og myndighetene kjemper mot folket.
  Alt dreier seg om kontroll og overvåking av mennesker.
  Den frihet du trodde du hadde er snart borte.

  8
  1
 2. I Norge vil folket gjøre alt myndighetene sier. Viss de ber dem å ta livet sitt for å berge kloden fra smitte eller klimakrise, tror jeg noen ville gjort dette. Nordmenn er så konforme, naive og dumsnille at det finnes ingen grenser for hva myndighetene kunne be dem om. De fleste synes vaksinepass er OK. Det viser stor kunnskapsløshet om historien og det vil føre til at historien vil gjenta seg. Det endte med død og fordervelse.

  7
  1
 3. Tja svært mange av de du ser (uten fakler) er jo bare helt vanlig gående på Karl Johann.

Det er stengt for kommentarer.