Smitte-krisen -fullvaksinerte smittede sprer smitten til andre -hvorfor ikke merke alle fullvaksinerte slik at vi andre kan styre unna?

“Voksne fullvaksinerte som besøker restauranter, kirker, bingohaller, puber og kjøpesentre er nå i ferd med å bli landets superspredere av Coronaviruset. I Bodø er 80 prosent av de smittede voksne som er vaksinert med to eller tre doser. Det er de vaksinerte voksne som i all hovedsak har stått for videre smittespredning. Vi har så langt ikke sett eksempler på smittespredning fra uvaksinerte i Bodø. Koronasertifikat vil ikke hindre at de fullvaksinerte voksne, som alle har sertifikat, sprer smitten videre,” melder Aftenposten. Dette er nok utsagn som også vil være dekkende beskrivelse av andre byer i Norge

Når du får fullvaksinerte gjester på besøk gi de en slik og be dem gå på toalettet og stappe den inn. Den hindrer nemlig Covid-smitte og gjør at gjestene dine ikke kan slippe ei sur bønne

Det at det er fullvaksinerte som sprer rundt seg med smitte på forskjellige arrangement, kjøpesentre, kirker og bingohaller bør ikke komme som noen overraskelse. Søkelys har lenge advart om at dette ville skje, og har derfor anbefalt å holde fysisk avstand til de mennesker som har mottatt “demonjuice”. Dersom du får besøk av gjester som er vaksinert med to doser + boosteren bør du holde minst to meters avstand til dem. Når de kommer bør du sette frem håndsprit og gi dem et munnbind. Dette fordi deres nese og svelg er full av Covid. Som kjent er Corona svært smittsomt og kan trenge ut av alle kroppsåpninger til disse smitteførende fullvaksinerte. Dermed kan analproppen være et viktig hjelpemiddel mot smitte og dårlig luft, fordi den effektivt hindrer dine gjester i å slippe ei stinkende bønne som også kan inneholde Covid-smitte. Gi dem en analpropp i døra og be dem gå på toalettet og stappe den inn. Husk også å sette frem håndsprit på toalettet slik at de kan rense hendene sine som et ledd i tiltak mot smitte.

Fremmede fullvaksinerte du treffer i kirken, på kjøpesentre eller på idrettsarrangement og i bingohallen

Siden omtrent sju av ti nordmenn er fullvaksinerte mot Covid og således i prinsippet er superspredere av Corona kan det være farlig å gå ut og være i lokaler det ikke er mulig å overholde to-meters-regelen. I tillegg kan man jo ikke vite om personene som står foran eller bak deg i kassa på Rema1000 er fullvaksinerte og dermed smitteførende personer. I Skriften møter vi denne forskriften som gjaldt mennesker som var rammet av spedalskhet: “Den som er blitt rammet av spedalskhet, skal gå med sønderrevne klær og med uflidd hår; han skal tildekke sitt skjegg og rope: Uren, uren!” (3 Mos 13,45)  Denne forskriften burde pålegges alle som har tatt vaksinen. De må rive i stykker sine klær, se bustede ut på håret, tildekket sitt skjegg med munnbleie og gå rundt og rope “uren!”, “Uren!” slik at de som er i nærheten kan vite at de her møter en fullvaksinert superspreder av Coronavirus. For å gjøre det litt mindre stigmatiserende kunne alle fullvaksinerte gå rundt med et  stort og tydelig merke i pannen som forteller at de er smitteførende fullvaksinerte, slik at de slipper og rope “uren” “uren”. Når det gjelder smitteførende fullvaksinerte mennesker du kan risikerer å gå bak, bør disse også utstyres med et godt synlig merke i nakken slik at vi alle med det blotte øye kan se at de er vaksinert og dermed holde tilstrekkelig avstand. I tillegg er det jo ikke sikkert at disse bruker analpropp for å hindre at Covid og sure fjerter slippes ut bakfra! He He!

Kategori humor og latter

 

 

 

 

Facebook Comments

12 tanker om “Smitte-krisen -fullvaksinerte smittede sprer smitten til andre -hvorfor ikke merke alle fullvaksinerte slik at vi andre kan styre unna?

 1. He he. Lurer på hvor mange som ville takke ja til å bruke analpropp? Gjestene hadde snudd i døra. he he.
  Dersom FHI og Espen Nakstad hadde gått ut og tilrådt det hadde nok de hjernevaskede sauene løpt og kjøpt.
  Hadde VG, NRK, TV2 og Dagbladet begynt å promotere analpropp som smittevern-tiltak hadde både Qanon og Birgir Hermansen tatt oppfordringen “løp og kjøp” svært alvorlig.

  2
  3
  • Min gamle tante brukte en slik. Hindret effektivt lekkasje og dårlig luft. Hadde nok hold Covid inne også.

   2
   3
 2. “…personene som står foran eller bak deg i kassa på Rema1000 er fullvaksinerte og dermed smitteførende personer”

  Nå skjønner jeg at artikkelen ment å være litt ironisk, eller i allefall inneholder et krampaktig forsøk på å være morsom, men det blir egentlig bare for dumt. Prompehumer passer som regel dårlig inn hos den voksne delen av befolkningen.
  At noen er vaksinert betyr ikke AT de er smitteførende. At noen er uvaksinert betyr ikke at de ikke er smitteførende. Om du er smittet, vaksinert eller ikke, trenger du ikke bli veldig syk.
  Men siden største andelen av befolkningen er vaksinert, og mange oppfører seg uansvarlig, vil det dessverre være naturlig at mer smitte spres av av vaksinerte enn av uvaksinerte. Vi kan like det eller ikke, men det er nå en gang slik.

  Jeg tror at før eller siden blir også du og jeg smittet. Av en vaksinert eller av en uvaksinert. La oss håpe og be om at ingen av oss blir særlig syke.

  6
  1
  • Qanon vart sur. Alltid sur no. Burde ha bleie foran munnen og propp bak for mer sur og gretten gammel gubbe er vanskelig å oppdrive i dette landet.

   1
   4
  • Jada, jeg er muligens en sur, gammel kverulant, men jeg er ikke blant dem som serverer løgner, kaller folk for ufine navn eller snakker stygt om folk på Søkelys.

   7
   1
  • Du skjuler din ondskap og opererer fordekt.
   Du er langt farligere for åndelig umodne barn enn noen annen fordi du opererer i fåreklær.

   1
   4
  • …..men ingen har noen gang påpekt hva det er jeg sier som er feil, hva som evt skulle være løgn, feil bibeltolkninger etc etc.

   Jeg vil gå så langt som å påstå at utskjellinger, ubibelske tolkninger, misbruk av bibelord og å spre usannheter er mye farligere for “åndelig umodne” enn å påpeke løgner, usannheter og stygge karakteristikker.

   Men igjen viser det seg at du ikke finner feil i det jeg har kommentert. Så da går vi heller til personangrep.

   6
   1
  • Du har alltid noen unnskyldninger på hvorfor narresprøyta ikke virker.
   Folk ble jo narret til å ta sprøyta fordi de angivelig skulle kunne leve normalt igjen. Du er så narret at du bruker dine egne ord til å narre deg selv til å holde fast på bedraget.
   FHI: Håndsprit virker
   FHI nylig Håndsprit virker ikke
   FHI Munnbind virker
   FHI snart: Munnbind virker ikke:
   FHI vaksinen er effektiv
   FHI Vaksinen hindrer ikke smitte
   FHI snart: Vaksinen virker ikke, kjør på med booster 5-6-7-8-9-10 osv
   Dette narreriet burde du være voksen nok til å gå i mot fremfor å forsvare

   2
   5
  • Nå er det ikke jeg som har innført eller kommet med forslag til tiltak i Norge, men jeg har ingen problemer med å innrømme at også jeg synes det er frustrerende med tilsynelatende motstridene informasjon og råd.

   Men, som jeg har poengtert flere ganger tidligere:
   Covid19-viruset er et nytt virus. Derfor er det fremdeles mye som helsefagfolkene ikke vet om dette. Det betyr at de må ta avgjørelser i dag som kan vise seg å være feil i morgen. Sånn er det om vi liker det eller ikke.
   Og nei, jeg er ikke enig i alt helsefagfolkene og politikerne foretar seg, men hvordan skal vi hindre ukontrollert spredning og overfylte sykehus dersom ingen tør å ta upopulære avgjørelser (som kan måtte revurderes i morgen)?

   Jeg sjekket litt om de punktene du nevner, og selv om både du og jeg har oppfattet motstridende informasjon, så er faktisk ikke informasjonen fra FHI så motstridende. Hva som presenteres i media derimot, kan nok ha bidratt til at vi blir forvirret.

   FHI: Håndsprit virker
   FHI nylig Håndsprit virker ikke

   Fra FHI sin veiledning 03.04.2020 (https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/befolkningen/hygiene-hostevaner/):
   “Håndhygiene forebygger kontaktsmitte.”
   “Korrekt utført håndhygiene vil redusere både direkte og indirekte kontaktsmitte.”
   “Både håndvask og alkoholbasert hånddesinfeksjon er gode og effektive metoder for håndhygiene.”
   “Det er ikke behov for å utføre både håndvask og hånddesinfeksjon. En av delene holder.”

   “Selv om håndvask og håndsprit ikke er det mest effektive tiltaket mot corona, er det fortsatt viktig, understreker Nakstad og FHI.” https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/47xoOg/nakstad-om-coronasmitte-haandvask-har-veldig-liten-effekt

   Nakstad (som ikke er i FHI) sa akkurat det samme som han sier nå i januar 2021:
   https://www.nettavisen.no/nyheter/viruset-sprer-seg-i-lufta-hvorfor-spriter-vi-fortsatt-hendene-hele-tiden/s/12-95-3424076047

   FHI Munnbind virker
   FHI snart: Munnbind virker ikke

   Fra FHI sin veiledning 29.10.2020 (https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/befolkningen/munnbind-i-befolkningen/):
   “I situasjoner med økt eller høyt smittepress i samfunnet, og hvor det er vanskelig å holde avstand, kan munnbind anbefales som et tiltak for å redusere risikoen for smittespredning. Imidlertid kan ikke munnbind erstatte andre tiltak, men må komme i tillegg. ”
   “Gjenbruk av munnbind kan øke risikoen for at du selv blir smittet, men medfører i begrenset grad økt risiko for at du smitter andre.”

   FHI vaksinen er effektiv
   FHI Vaksinen hindrer ikke smitte
   FHI snart: Vaksinen virker ikke

   Vaksinen(e) ble oppgitt til å ha en beskyttelsesgrader fra ca 70-95% da de ble lansert våren 2021. Det ble samtidig opplyst at det var basert på de studiene man hadde til da. I juni overtok Delta-varianten som den dominerende varianten. Da endret forutsetningene seg noe.

   “Vaksinasjon med bare én dose mRNA-vaksine beskytter noe mindre mot sykdom
   forårsaket av Delta, men meget godt etter to doser. Beskyttelsen mot alvorlig sykdom
   er sannsynligvis høy etter både én og to doser.” Side 4 her https://www.fhi.no/contentassets/c9e459cd7cc24991810a0d28d7803bd0/vedlegg/2021-06-16-notat-om-risiko-ved-variant-b.1.617.2.pdf

   Og ja, selv om vi håper og ber om det ikke skjer, så kan det være at en vaksine ikke lenger er effektiv. Det kan skje ved at at viruset muterer til noe som vaksinene ikke takler. Det er derfor man for eksempel ikke bruker samme influensavaksine fra år til år fordi influensaviruset endrer seg.

   Men for all del: jeg har ikke behov for å forsvare FHI eller politikerene. Jeg prøver å fokusere på å påpeke feilinformasjon, udokumenterte påstander og løgnaktige framstillinger. Det var også innholdet i min kommentar i toppen her.

  • Til Kikki,

   at noen gir meg et råd, basert på den kunnskapen man har, anser jeg som en fin gest.
   Det gjør legen, bilmekanikeren, gartneren og rådgiveren i banken. Dersom deres råd viser seg å ikke stemme betyr ikke det at de prøvde å lure meg. De tok bare feil.

   Jeg opplevde ikke å bli narret til å ta sprøyta. Jeg skal gi deg rett i at vi alle håpet på at vi skulle klare å knekke viruset ved en høy vaksineringsgrad, men ingen har gitt noen garanti for noe som helst. Alt har vært basert på antakelser, kvalifiserte gjetninger og foreløpige forskningsresultater.
   Ingen har gitt noen løfter basert på antall sprøytestikk. Det som evt har blitt oppfattet som løfter har hele tiden vært knyttet til forutsetningen om at viruset i befolkningen, og dermed potensiell sykdom, må reduseres. I den sammenheng har vaksinen blitt trukket fram som en viktig faktor. Men aldri som eneste faktor.

 3. Jeg fikk merke sykehus-problemene forrige torsdag. Da skulle jeg møte til operasjon kl 0645 på Haraldsplass sykehus i Bergen. Etter vanlig sjekk på sykehuset grytidlig denne morgenen ; ble jeg plassert i en god stol. Omsider kom en pleier med et teppe som ble lagt over mine nakne bein. Der satt jeg i over fire timer : Da kom legen som skulle operere meg og fortalte at operasjonen måtte utsettes på ubestemt tid. Årsaken var at de plutselig måtte ta imot akutt-pasienter fra Haukeland sykehus. Men jeg skulle få brødskiver før hjemreisen – jeg hadde jo fastet i nesten ett døgn.
  Jeg tar situasjonen med stor ro : Slikt som jeg ikke kan gjøre noe med ; bryr jeg meg lite om. Om Vår Herre vil holde meg i livet – så sørger Han for det !

  Jeg blir mer og mer klar over at Trengselstiden er i god gjenge. Norge har elendig beredskap på flere felt : Sterke vindkast på Østlandet førte til trefall og mangel på el-strøm. Både telefonsamband og nødsamband falt ut over flere dager – og ambulanser kjørte på måfå rundt i bygdene for å se etter pasienter.
  Som før beskrevet har jeg samband her hjemme om både mobil og fastnett faller ut. Ja , selv om både politi og brannvesen er uten samband – så kommer jeg ” på nett “.
  Kona og jeg lever i tosomhet og handler dagligvarer en gang i uken og lever ellers bra. Jeg tror at Yeshuas tilbakekomst blir på vårparten i 2027 – slik leser jeg profeten Daniel.

  • Synd du gikk glipp av operasjon i denne omgang Ture.
   Selv før Covid ble operasjon avlyst.
   Når jeg skulle opereres i mai 2019, lå jeg klar på operasjonsbordet. De var i ferd med å sette på meg narkosemaska -da strømmen gikk på sykehuset. Hadde fått premedikament før narkosen og ble trillet ut igjen av operasjonssalen og lå litt i en seng før jeg fikk ringt en kompis som kom og hentet meg og kjørte meg hjem fra sykehuset.
   Operasjonen ble utsatt to uker.
   Håper det går bra med deg.
   Det er spesielle tider dette her.
   Jeg tror ikke vi har opplevd maken og du verden hvor sårbart samfunnet er blitt. 20 cm snø og full kaos er det nå.
   Det er spesielt at det er vi som skal oppleve dette som minner om nedtelling til at vårt felles håp blir oppfylt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.