2970 nye smittetilfeller torsdag og ny virusmutasjon oppdaget i Sør-Afrika B.11.529 mer smittsom en Delta

Smittetallene i Norge ser ut til å vokse og vokse. Hele  2970 nye smittetilfeller er status etter denne torsdagen. Nyheten om det økende norske smittetrykket kommer samtidig som det er oppdaget en ny mutasjon av Kinaviruset. Den nye versjonen som er gitt betegnelsen B.11.529 er påvist i Sør-Afrika, Botswana og Hong Kong. Den nye mutasjonen skal være mer smittsom en Delta-utgaven av Kinaviruset og kan bli den neste bølge av smitte som rammer verden. Det er usikkert hvorvidt vaksinene har effekt på den nye utgaven. Dermed kan det bli nødvendig på sikt og utvikle en fjerde booster-dose som man må ta for å beholde grønn status i Corona-passet. Det er grunn til å forvente at det utvikles og slippes stadig nye mutasjoner, slik at de kan holde liv i Corona-frykten i noen år til.

Dagens smittetall er et av de høyeste som har vært noensinne under Corona-pandemien. Samtidig har også dødstallene for Corona økt i Norge. I følge Corona-worldmeter har 47 nordmenn dødd av eller med Corona den siste uken.  Det er ventet at dødstallene for den forlengst avsluttede “plandemien” vil fortsette å øke, Regjeringen varsler nå en ny Coronastrategi og flere kommuner krever no lokalere politiere at det innføres nasjonale regningslinjer. Vaksinene har så langt ikke ført til annet enn høyere smitte over hele landet. I utganspunktet ble vaksinen fremstilt som er mirakelmiddel som skulle slå tilbake viruset og frelse oss fra pandemien. Dette har ikke skjedd og realiteten er at stadig flere fullvaksinerte rammes av Covid samtidig som vi ikke kan stikke under en stol det  faktum at også uvaksinerte dør av smitten

Facebook Comments

12 tanker om “2970 nye smittetilfeller torsdag og ny virusmutasjon oppdaget i Sør-Afrika B.11.529 mer smittsom en Delta

 1. “Vaksinene har så langt ikke ført til annet enn høyere smitte over hele landet.”

  Selv om vi hadde delt ut ullgensere til alle i høst vil sannsynligvis mange likevel fått influensa. Det betyr ikke at det er ullgenseren som fører til influensaen.
  På samme måte kan man ikke si at fordi smitten stiger så må det skyldes vaksinen.

  At ting sammenfaller i tid betyr ikke at der nødvendigvis er en årsakssammenheng. Her er Søkelys ute og konstruerer forklaringer som kan passe inn i sin egen versjon av sannheten.

  ” I utganspunktet ble vaksinen fremstilt som er mirakelmiddel som skulle slå tilbakr virsuet og frelse oss fra pandemien.”
  Jeg skal ikke underslå at deler av msm hauset opp den misforståelsen, men myndighetene har hele tiden sagt at vaksinen vil være med å bekjempe pandemien, men at der er mange andre faktorer som også spiller inn. Avstand og hygiene er to faktorer. Vaksineringsgraden er en tredje faktor. Som kjent vil ingen av faktorene alene kunne bekjempe en pandemi. For å klare å holde R-tallet under 1 må alle, vaksinerte og uvaksinerte, gjøre sitt til at viruset ikke spres. Da hjelper det ikke at nettsteder som Søkelys ser ut til å ha som mål å motarbeide alle tiltak som helsemyndighetene foreslår eller innfører.

  “Dette har ikke skjedd og realiteten er at stadig flere fullvaksinerte rammes av Covid”
  Det stemmer at antallet fullvaksinerte som smittes er større enn antallet uvaksinerte. Men andelen fullvaksinerte som smittes er mye lavere enn for uvaksinerte.
  (Ref meldingen fra Kristiansand :
  88% er fullvaksinert og bare 12% er uvaksinert. Likevel er halvparten (88 av 177) av de som er innlagt på sykehuset er uvaksinerte. Det betyr 7 ganger smitteandel blant uvaksinerte i Kr.sand i denne perioden.
  https://www.sokelys.com/faedrelandsvennen-halvparten-av-alle-smittede-i-kristiansand-siste-uke-er-fullvaksinert/#comment-2012708)

  5
  2
  • Qanon, hvor mange ganger skal jeg gjenta det i 2020 var det under dødelighet i Norge , det var ikke overdødlighet i USA
   I 2020 var knapt noen vaksinert,.
   I 2020 ble det forspeilet flok immunitet mye annet når mange nok hadde tatt 1 doser vaksine
   Det er i tillegg bevist over enhver tvil at det er jukset storstilt med statesiker for å blåse opp covid dødsfall, en har også en test som egentlig ikke viser noen ting, vi har ett media bilde som kverker alle motforestillinger til det narativet myndighetene presenterer. og sånn kan jeg holde på i nær sagt det uendelige…

   Men du Qanon som den djevelen du er kommer aldri til å ta dette inn over deg , for du tjener satan.

   Du kommer aldri til å stoppe og finne på nye mot argumenter osv , men nye argumenter er ikke ett poeng i seg selv , når de løsrive seg fra sannheten og argumentene som jeg har skrevet ovenfor er sannheten om covid pandemien , det er att helle pandemien er eneste stor bløff og at det er en agenda bak , som går ut på befolknings reduksjon og innføring av dyrets merke.

   2
   6
  • Lye, så stakkarslig…

   Aldri hørt verre fra noen kristen, Du har ingen kristen rundt deg som kan hjelpe deg på rett spor? Venn? Kone? Pastor? De må da lese hva du skriver.

   Hva mener Jesus om at du kaller en bror satan?

   Skal du til himmelen så husk han sitter ved samme bord.

   8
   4
  • Dersom Qanon er en kristen bror som du Hannah påstår, da bør han slutte og gå satans ærend , som han gjør når han forsvare vaksinen og denne verdens makter og myndigheter og du Hannah bør slutte og inviterer djevelen Qanon inn blant de hellige.

   Hva skjedde med kirken i Norge etter den startet med kvinnelige prester ?

  • Rune,
   hvor mange ganger skal jeg si at jeg er enig med deg i at det var underdødelighet i Norge i 2020?
   Og hvor mange ganger skal jeg si til deg at dersom du vil at jeg skal tro at der ikke var overdødelighet i USA i 2020 så må du komme med troverdige kilder?

   Nå måtte riktignok jeg lete opp artikkelen du baserer din påstand på selv, men dersom du ikke kan vise til noen annet enn en enslig artikkel fra et nyhetsbrev (som er trukket tilbake) så må du slutte å mase om dette.

 2. Rune vennligst ta i mot et godt råd:

  Kommenter gjerne mine påstander, fortell hva du mener er feil og rettled meg dersom du mener jeg er ufin med noen, men du bør slutte å skjemme deg ut med å komme med slike kommentarer.
  Dersom du ikke har noe fornuftig å komme med er det bedre å la være.

  8
  4
  • Det kan Rune umulig gjøre, for da vil han tape ansikt. Og DET synes han er verre enn å tape sjelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *