Han vet mer om den globale elites plan om å ta over verden enn det kristne forkynnere gjør

George Gammon vet tydeligvis mer om hva som er i ferd med å skje i verden enn det Guds folk syntes å vite. Den globale elite har en drøm om å ta over verden, og de har en plan de følger til punkt og prikke. Vi befinner oss nå midt i deres planer, og veien de har staket ut heter “The Great Reset og Agenda2030”. Selv om få snakker om det, er det dit vi er på vei. Den nye globale verdensorden der du ikke eier noe, men er lykkelig. En verdensorden der du har gitt opp din gudgitte individualisme til fordel for et felles gode. En verden hvor du gjør dugnad -til vårt felles beste. En verden hvor det store “DYRET” kontrollerer og er alt, og hvor du selv er redusert til å bli en lydig sau. Systemet har sine metoder og vi befinner oss nå i en omforming eller omstillingsprosess der gamle tanker og individualisme blir byttet ut av de nye.

Det er derfor vi har fått propaganda, sensur, gruppepress og et samfunn der det er viktig at du følger strømmen. Det er derfor verdens myndigheter bedriver en splitt og hersk politikk. De skaper motsetninger mellom folk og folk, og dem som snakker eller advarer om hva globalistene egentlig har i tankene, blir av bedrevitere stemplet som “konspirasjonsteoretikere”. Den globale elite har mange talsmenn, virkemidler og kanaler de nå bruker, og de vil være seierike og ha fremgang. Men som kristne vet vi at det til syvende og sist er Gud den allmektige som får det siste ordet. Gud skal engang binde disse maktene, styrte dem i ildsjøen og opprette sitt evige rike. Men i mellomtiden vil DYRET få herske, regjere og ta kontroll over mennesket. De fleste vil bøye seg, men noen vil kjempe mot. En tankevekkende video fra George Gammon som gjennomgår det vi opplever i dag.

Myndighetene verden over er i ferd med å rive ned det eksisterende og har allerede introdusert deres planer om en stor reset og uttrykket de bruker for å promotere sin politikk er “buildt back better”

3 tanker om “Han vet mer om den globale elites plan om å ta over verden enn det kristne forkynnere gjør

 1. KJEMPEFLOTT..

  ..at vi derfor nå nærmer oss enden for denne tingenes ordning. Dette er jo nettopp hva sanne kristne har ventet på i to tusen år og vel så det.

  Juble! Hopp av glede, for alt dette betyr at Dyret, denne verdens nasjoner gjør seg klare til å gi makt til Dyrets bilde – FN – en kort tid for å “kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild” – altså tilintetgjøre all offentlig utøvelse av religion.

  Da skal den falske skjøgeliknende kristenheten også tas av deres tidligere elskere, nemlig Dyret. Deretter vil Gud knuse og avlive både religiøse og det meste av kristenheten forteller Bibelen:

  “Det blir bare få mennesker tilbake”.

  Derfor sammenlikner Jesus det som snart skal skje med Noas dager og vannflommen. Da overlevde bare åtte – 8 – mennesker. ENDELIG!

  3
  2
  • Jo, kristnes lengsel etter endetid og Jesu gjenkomst, i sitt hat mot virkelighetens verden, minner om erotisk svermeri. Dødsromantikken sees i kirkekunsten såvel som hos moder Teresa. Det samme gjelder gretne, gamle gubber som savner fordums privilegier og jamrer seg over samtiden.

   2
   3
 2. Mataforene fra oldtidens patriarkale ørlenkultur og trollmannfantasier blir komiske karikaturer i moderne kristendom. Vi ler!

Det er stengt for kommentarer.