Skandalisert guvernør gjenåpner New York men kun for vaksinerte med vaksinepass

Innbyggere i New York vil bli avkrevd å vise et vaksinepass -som beviser at de har tatt Covid-19 vaksinen for å kunne ta del i den planlagte gjenåpningen av New York. I følge avisen New York Post vil et såkalt “Excelsior Pass” bli lansert 2 april etter ordre fra den skandaliserte guvernør Andrew Cuomo (D)  Et slikt pass vil enten kunne printes ut eller være lagret i smarttelefonen gjennom en app i telefonen. Hvert enkelt pass vil ha en hemmelig QR kode hvor næringsdrivende kan sjekke om du er vaksinert eller har en nylig tatt negativ PCR test før du får adgang til butikk, kino, teater, kollektivtransport eller restauranter. Også kirker vurderer å avkreve folk for et vaksinebevis før du kan ta del i gudstjenester

Slike vaksinepass i form av et tradisjonelt papirbevis eller en app på smarttelefon vil bli introdusert som adgangskort i hele den vestlige verden. Også i Norge vurderer regjeringen å innføre slike ordninger, da i tett samarbeid med EU som Norge langt på vei er en del av, selv om befolkningen i to folkeavsteminger har sagt nei til EU. Et av de utrykk som ble brukt av mange kristne under EU debattene i Norge var “Ja til Jesus, Nei til EU, og under den første folkeavstemningen om EU var dyrets i åpenbaringsboken et av argumentene som ble brukt. Nå, i 2021 følger Norge blindt de anvisninger som kommer fra EU og selv om folket klart og tydelig har sagt nei til EU, har vekslende regjeringer gjennom EØS avtalen langt på vei tvunget befolkningen til å ta ordre og følge lovverket fra Brussel.

Derfor bør ingen bli overrasket over at Norge vil komme til å kopiere alt EU bestemmer seg for når det gjelder vaksinepass og innføring av et sentralisert kontrollert tyranni. Gjennom Coronapandemien har verdens befolkning blitt satt på skolebenken for å lære blind lydighet mot systemet. Etter et år med vekslende nedstengninger, massive skremmekampanjer i massemedia og tilnærmet blind lydighet i befolkningen kan den globale maktelite, World Economic Forum og WHO tilfredsstilt fortsette med inplanteringen av Agenda2030, the great reset og innføringen av “The Fourth Reich” som vil bringe den personifiserte antikrist inn på arenaen. Vi går nå inn i en påske med tilnærmet full religiøs lockdown av samfunnet -og hva er da bedre enn å hente frem Larry Normans gamle “I Wish We’d All Been Ready” sang fra 1969.

Facebook Comments

7 tanker om “Skandalisert guvernør gjenåpner New York men kun for vaksinerte med vaksinepass

 1. Vaksinen er dyrets merke. De som tar den blir brennmerket i sin samvittighet og vitner om sin vantro på Guds løfter.
  Det er ei dose av vantro som forteller Gud dette budskapet: Jeg tror ikke at du kan beskytte og hjelpe. Jeg tviler på dine helbredende evner. Jeg tror ikke på dine løfter.
  Disse som tar den er lik Asa i Bibelen. Asa ble syk og skriften sier: “Endog i sin sykdom søkte han ikke Herren, men bare lægene.”
  Kristne som tar denne rottegift er som Asa, stoler ikke på Herrens løfter og ord.
  Det er en vantro ånd som driver deg til å søke hjelp i en vaksine som gjør at du går fortapt. Dersom du velger å ta denne vaksinen har du forkastet Jesus som frelser og læge og vil bli fordømt av Gud vår Fader.
  Bibelen advarer mot bivirkningene av å ta denne vaksinen som er dyrets merke. ” Det vil komme en ond og farlig byll på dere som tar dyrets merke.
  Les Åpenbaringen 16,2.
  La dere advare.
  Ta ikke dyrets merke i form av en vaksine. Selve stoffet de pumper inn i deg er celler fra myrdede ufødte barn. Dersom du tar denne vaksinen er du brennemerket slik tyskerne var under holocaust da hud fra myrdede jøder ble brukt i produksjon av lampeskjermer.
  Satan har forført mange av dere, blant annet Henrik Røraasen som er en apostel for Antikrist.
  Er du et sant og ekte Guds barn tar du ikke dyrets merke. Det som er det åndelige dyrets merke er det valg du foretar. Du tar valget med hodet, (har merket i panna) og du utfører gjerningen (lar den gi deg denne dødelige vaksinen og din gjerning viser at du har dyrets merke i høyre hånd.

  Enhver som tar denne vaksinen går fortapt og regnes ikke med i Guds menighet. Herren kjenner sine.
  Ta ikke dyrets merke. Lytt ikke til verdens barn, for gjør du det er du dødsens.
  Flykt fra dette og røm til Jesus!

  2
  3
  • Her er du på villspor. Viss denne vaksinen er dyrets merkes er alle andre vaksiner og medisiner dyrets merke. Går du til legen og får medisin. Er du da vantro til Gud.
   Jag kommer mest sannsynlig ikke til å ta vaksinen,. Men av helt andre grunner. Derimot er mekansimen med vaksine og vaksinepass forløperen til dyrets merkes.

  • Vaksinen i seg selv er ikke dyrets merke. Men systemet som er på plass rundt disse vaksinene er helt åpenbart noe som kan brukes når dyrets merke innføres.
   Det er mange grunner til ikke å ta denne vaksinen, bivirkninger og død, og vi kan ennå si nei, selv om det gjør at vi stiller bakerst i køen når det gjelder utenlandsreiser osv.
   Nå er det jo også mange eldre og reduserte personer på sykehjem og slikt som er gitt vaksinen, mer eller mindre frivillig.
   Disse går selvfølgelig ikke fortapt bare fordi de ble gitt dette skuddet av vaksinen. Men som sagt, det er andre grunner til å la være å ta vaksinen. Gode og vektige grunner.

 2. Selvsagt er dette det rette å gjøre, er det noen her som frivillig går inn i en
  flokk mennesker som hoster og harker og spytter virus på deg?
  Da er det stor sjanse for å bli dausjuk.
  Hør på fagfolk!

  1
  2
  • Stakkars mann. Kan ikke være lett å gå rundt å ha dødsangst hele tiden pga. en influensavirus. Du kan dø av mange andre ting. Det er en influensa eller luftveisinfeksjon på linje med alle andre sesongvariasjoner tidligere. Du har slukt fryktløgnene til myndigheter og msm. Det er tusentalls eksperter rundt om i verden som er langt dyktigere enn de ekspertene som er kjøpt og betalt av myndigheter. De frie leger og epidemiologer sier at denne såkalte corona pandemien ikke er verre enn andre influensapandemier som dukker opp ofte.

  • Du høres helt hysterisk ut, de har klart å lure deg også. Folk må gjerne ta vaksinen for meg. Men ta den og ti stille om hva vi andre bør og skal gjøre. Vi smitter dere ikke, dere er jo vaksinert. Ingen er mer hysteriske enn dere, hjelpe meg…

   Ser ingen grunn til å vaksinere meg for noe jeg har mer enn 99 % sjanse til å overleve. Ifølge deg så vasset jeg i virus og hostedråper på rema igår siden mange var uten munnbind, det gjør meg ingenting. De må bare hoste for meg. Jeg hostet mye selv. Er ikke det normalt avogtil?

  • (kommentaren var til Henrik, meg og Z skrev samtidig, fikk trykt liker på min egen kommentar istedet for til Z sin, jeg må le…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *