Israelsk mutasjon av Coronaviruset sprer seg i Israel

En lokal israelsk mutasjon av Coronaviruset har smittet hundrevis av israelere på tross av omfattende vaksinasjon av den israelske befolkning. Det er foreløpig for tidlig å si om den israelske mutasjonen er mer smittsom eller farlige enn de andre mutasjoner vi er kjent med. I følge de israelske helsemyndighetene er det lite trolig at denne mutasjonen ikke er dekket av vaksinene. Nyheten om den israelske mutasjonen av Coronaviruset kommer samtidig som det blir kjent at Joe Biden regimet har endret en beslutning av tidligere president Donald Trump som går på hvordan USA formelt omtaler de omstridte områdene som Vestbredden, Øst-Jerusalem, Golan og Gaza-stripen.

Under Trump administrasjonen ble disse områdene omtalt med stedsbetegnelsen, men under Biden regimet vil disse områdene heretter bli omtalt som “områder okkupert av Israel”, melder Times Of Israel.  Det radikale Joe Biden regimet er dermed igjen på linje med den anti-israelske politikken som føres av EU og de nordiske land. Joe Biden regimet har med dette gjort om på nærmere 80 prosent av president Trumps pro-kristne og pro-israelske politikk. Nå mangler det bare at Joe Biden og Kamala Harris legger ned den amerikanske ambassaden i Jerusalem og undergraver president Trumps anerkjennelse av Jerusalem. Joe Biden har så langt ikke tatt til orde for å oppheve USAs anerkjennelse av Jerusalem, men sett på bakgrunn av hans radikale politiske kursendring, kan dette i utelukkes. Både det nye muterte israelske utgaven av viruset har i dag blitt omtalt i israelske medier og Joe Bidens policyskifte ved å gjenoppta den amerikanske finansieringen av palestinerne, burde ikke overraske da demokratene lenge har hatt en mer Israelkritisk politikk enn hva Donald Trump representerte.  Dersom det går som noen frykter vil Joe Biden og Kamala Harris risikere å komme i den posisjon at de forløfter seg på løftesten som er omtalt hos profeten Sakarias.

Facebook Comments

9 tanker om “Israelsk mutasjon av Coronaviruset sprer seg i Israel

 1. Dette viser jo at vaksinen ikke virker. Eller kanskje er det nettopp det den gjør, bare motsatt av hva den som mottar dritten ønsker? 🤔

  Si nei til rottegift fra helvete.

  • Selvfølgelig virker vaksinen helt som planlagt. Det er bare spørsmål om hva som er planen.

   Det er i alle fall ikke som en vaksine mot en virussykdom. Se nå på disse ingrediensene denne samtalen avslører. (Og etterpå gå til fakta nettsiden).

   Hedde det vært det, så hadde det ikke vært nødvendig med disse ingrediensene

   Jeg kopierte noe fra en nettside.
   (Her er jeg/meg som uttaler seg – Iris Figueroa)

   “Jeg samlet alle vaksineingrediensene på en liste og kontaktet Giftkontroll. Etter introduksjoner og slikt, og ber om å snakke med noen som er fast og kunnskapsrik, er dette kjernen i samtalen.

   Meg: Spørsmålet mitt til deg er hvordan disse ingrediensene kategoriseres? Som godartet eller gift? (Jeg kjørte noen få ingredienser, formaldehyd, Tween 80, kvikksølv, aluminium, fenoksyetanol, kaliumfosfat, natriumfosfat, sorbitol, etc.)

   Han: Vel, det er litt av en liste … Men jeg må lett si at de alle er giftige for mennesker … Brukes i gjødsel … Pesticider … For å stoppe hjertet … For å bevare en død kropp … De er registrert hos oss i forskjellige kategorier, men ganske mye gift. Hvorfor?

   Meg: Hvis jeg bevisst skulle mate eller injisere barnet mitt med disse ingrediensene, som en tidsplan, ville jeg åpenbart satt datteren min i skade … Men hva ville lovlig skjedd med meg?

   Han: Merkelig spørsmål … Men du vil sannsynligvis bli siktet for kriminell uaktsomhet … kanskje med vilje til å drepe … og selvfølgelig barnemishandling … Barnet ditt vil bli tatt fra deg … Vet du om noen som gjør dette mot barnet sitt? Dette er kriminelt …

   Meg: En industri … Dette er ingrediensene som brukes i vaksiner … Med bindemidler for å sikre at kroppen ikke skyller ut disse … For å holde antistoffnivået oppe i det uendelige …

   Han: HVA ?!

   Min konklusjon?
   Mannen var utenfor seg selv. Han spurte om jeg ville sende ham all denne informasjonen på e-post. Han ønsket å dele det med sine voksne barn som er foreldre.
   Han ble forferdet og følte seg forferdelig, han visste ikke … barna hans er vaksinert og de har helseproblemer … ”

   ~ Av Iris Figueroa ♥ ️

   INGREDIENSER TIL VAKSINER – Du KAN IKKE ta en utdannet beslutning uten å være utdannet.
   Her er bare NOE vaksineingredienser.
   Disse injiseres i barna dine;

   Formaldehyd / Formalin – Meget giftig systematisk gift og kreftfremkallende.

   Betapropiolactone – Giftig kjemikalie og kreftfremkallende. Kan forårsake død / permanent skade etter svært kort eksponering for små mengder. Etsende kjemikalier.

   Heksadecyltrimetylammoniumbromid – Kan forårsake skade på leveren, kardiovaskulærsystemet og sentralnervesystemet. Kan forårsake reproduksjonseffekter og fødselsskader.

   Aluminiumhydroksid, aluminiumfosfat og aluminiumsalter – Neurotoksin. Medfører risiko for langvarig hjerneinflammasjon / hevelse, nevrologiske lidelser, autoimmun sykdom, Alzheimers, demens og autisme. Den trenger inn i hjernen der den vedvarer på ubestemt tid.

   Thimerosal (kvikksølv) – Nevrotoksin. Induserer celleskade, reduserer oksidasjonsreduksjonsaktivitet, cellulær degenerasjon og celledød. Knyttet til nevrologiske lidelser, Alzheimers, demens og autisme.

   Polysorbate 80 & 20 – Overtrer blod-hjerne-barrieren og bærer med seg aluminium, timerosal og virus; slik at den kan komme inn i hjernen.

   Glutaraldehyd – Giftig kjemikalie brukt som desinfeksjonsmiddel for varmefølsomt medisinsk utstyr.

   Fosterets storfe Serum – Høstes fra storfe (ku) fostre hentet fra drægtige kyr før slakting.

   Humane diploide fibroblastceller – aborterte fosterceller. Fremmed DNA har evnen til å samhandle med vårt eget.

   African Green Monkey Kidney Cells – Kan bære SV-40 kreftfremkallende virus som allerede har smittet rundt 30 millioner amerikanere.

   Aceton – Kan forårsake nyre-, lever- og nerveskader.

   E.Coli – Ja, du leste riktig.

   DNA fra svin (gris) Circovirus type-1

   Humane embryonale lungecellekulturer (fra aborterte fostre)

   Du kan se alle disse ingrediensene på CDCs nettsted. Jeg oppfordrer alle til å gjøre sine egne undersøkelser. Slå opp MSDS på disse kjemikaliene. Les tusenvis av fagfellevurderte studier som har evaluert de biologiske konsekvensene disse kjemikaliene kan ha på kroppen, spesielt når de injiseres.

   Faktasjekk vaksineingredienser her:
   https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

   Mvh Rolf
   RJ

 2. Dette viruset går ikke over før politikerne bestemmer seg for det. Den er nå kun pushet politisk. Alle virus muterer tusenvis av ganger og er normalt. Men politikerne stempler dem som farligere uten medisinsk og vitenskapelig forankring. Dermed kan de sette navn på alle, Brasiliansk, Britisk, Sør Afrikansk, Israelsk, Norsk, Svensk, Dansk, Japansk, Kinesisk, Canadisk osv, osv, osv. Det er mange land i verden og skal de bruke opp alle verdens land på disse muterte virusene kan vi legge oss til ro med at denne pandemien ikke er over de neste 20 årene. Det blir en permanent tilstand der verden blir liggende i lockdown til hele økonomien er knust og alle mennesker er slaver av den nye verdensordenen.

  5
  2
 3. Det jeg ofte savner fra Kjell i søkelys er kildehenvisninger til artiklene han skriver.

  Er det mulig for Kjell og ordne dette?

  Mvh RJ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *