Innføringen av forløperen til dyrets merke splitter israelere

Israelske politikk står i full frys og det ser ikke ut som om dette fjerde nyvalget på to år har gitt noen som helst politisk avklaring. Verken Netanyahu blokken eller anti-Netanyahu blokken som består av det politiske venstre er i stand til å danne en styringsdyktig koalisjon. Samtidig som Israel ikke kommer videre, er israelerne splittet over innføringen av forløperen til dyrets merke som er her i form av vaksinepass. Dette “grønne passet” vil gi vaksinerte adgang til samfunnets bekvemmeligheter, mens dem som ikke har det grønne pass, vil bli nektet adgang til samfunnets goder og jobb.

Mens enkelte kristne hevder at Covid-19 vaksinen er dyrets merke omtalt i Johannes Åpenbaring, er det vel mer sannsynlig at vaksinen og vaksinepasset er et forvarsel, et omen om hva som vil bli innført i tiden før Jesu gjenkomst, Det er ulike meninger blant troens folk om vi vil være her under den store trengsel og innføringen av endetidens merkesystem. Det finnes flere scenarier i Skriften og det faktum at hele Johannes Åpenbaring er adressert til menighetene indikerer at det er nettopp Guds menighet som advares mot å ta dyrets merke. Noe som ligger tydelig i tekstene fra åpenbaringsboken er at noen kommer til å nekte å ta dyrets merke og dermed bli avskåret fra å kunne kjøpe og selge.

Dette er nøyaktig det endel israelere opplever med innføringen av “The green passport” som er nødvendig for å kunne leve et normalt liv. De som nekter å ta vaksinen og dermed ikke har det grønne passet, vil selv måtte bære konsekvensene i form av tapte rettigheter. Så mye tettere opp mot dyrets merke har vi aldri tidligere hvert, og det er ikke tvil om at vi nå testes for det kommende antikristelige verdensriket som skal råde grunnen i tiden før Jesu gjenkomst. På et eller annet tidspunkt vil det komme krav om at det vil være et must å ha et charagma i høyre hånd eller i pannen for å kunne kjøpe og selge. Dette er noe som vil måtte komme, og dagens situasjon med almenn panikk for smitten, løfte om frelse i form av en vaksine og et vaksinepass som beviser at du lydig følger systemet -er ingen dårlig forløper til det merkesystemet Skriften forteller om. Tegningen er klar -og de vet nøyaktig hvordan de skal skremme folk til lydighet og underkastelse.

Han tror Covid-19 vaksinen er dyrets merke i åpenbaringen og har selvfølgelig sine grunner til å tro det. En av grunnene kan være at termen “A Covid Vaccine” har tallverdi 666 i følge engelsk gematria. (https://www.gematrix.org/?word=A+Covid+vaccine) Uansett står vi i hvert fall overfor det faktum at Covid vaksinen og det etterhvert medfølgende vaksinepasset er en tydelig forløper til det Joseph mener allerede er her i form av vaksinen. Og Joseph er ikke alene. Mange troende er begynt å våkne opp for det faktum at våre myndigheter svært raskt og ved hjelp av mediafremkalt frykt faktisk kan tvinge store deler av verdens befolkning til å godta tyranni og opphevelse av tidligere rettigheter i navn av smittevern.

 

3 tanker om “Innføringen av forløperen til dyrets merke splitter israelere

 1. Er enig i at dette vaksineregimet med påfølgende vaksinepass er forløperen til dyrets merke. Det er samme mekanismene som tar form. Men å ta vaksine i seg selv har ingenting med frelsen å gjøre. Kristne tar andre vaksiner og medisiner hele tiden. Vaksinepass kan også ende med at man får en chip under huden istedenfor en barcode på telefonen eller et dokument. Det har heller ingenting med troen og frelsen å gjøre. Men i det øyeblikket man er tvunget å ta dette merket og samtidig frasi seg Jesus og frelsen er noe helt annet. Det vil skje under et totalitært antikristelig samfunn, der dyret og antikrist regjerer. Men man ser tydelig konturene om hva som stiger frem nå, og det skjer raskt.

  5
  2
  • Ja, ved et ja til dyrets merke vil de ikke være i tvil om at de fornekter Jesus.

   2
   1
 2. Vaksiner blir tatt fra vi barn og også når alderen siger på. Når det gjelder Corona vaksinen florerer det med konspirasjonsteorier av alle slag. Det kan umulig være dyrets merke. Det blir en liten «dubbeditt» under huden med alle opplysninger om vedkommende, en må også først fornekte Kristus. Men mange ting tyder på at enden er nær og bortrykkelsen nærmer seg hastig. Maranata!!!

Det er stengt for kommentarer.