Fremtredende verdensledere oppfordrer til en ny verdensorden i etterkant av pandemien

Great Seal of the United States (reverse)Mer enn tjue verdensledere oppfordrer nå alle verdens nasjoner til å forene seg under en ny global ordning og hevder at dette er den eneste måten som finnes for å unngå en ny pandemi og kjøre nasjonalismen inn på et sidespor. De kom med sin appell tirsdag i et åpent brev publisert i den britiske avisen the Daily Telegraph og publikasjonen som det franske Le Monde og det spanske El Pais, melder Worthy Christian News. De 24 statslederne som inkluderer den franske president  Emmanuel Macron, den britiske statsministeren Boris Johnson og Tysklands Angela Merkel vil ha en grenseoverskridende traktat lik den som ble inngått etter andre verdenskrig. “På den tiden, etter ødeleggelsen av to verdenskriger, kom politiske ledere sammen for å smi det multilaterale systemet sammen og skape en ny verdensorden. Det samme må skje nå, mener de globale politiske ledere som mener at tiden for endring er nå

Blant de som har signert oppropet finner vi lederen for verdens helseorganisasjon (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus, som legger til dette: “Målet er klart. Vi må bringe nasjonene sammen, motstå fristelsen av isolasjon og nasjonalisme og vi må adressere de utfordringer som kun kan bli overvinnes i sammen i en ånd av solidaritet og samarbeid, for å oppnå fred, velstand, helse og sikkerhet. Et samarbeid i den “ånden” vil hjelpe verden til å “være bedre forberedt på å forutsi, forebygge, oppdage, vurdere og effektivt svare på pandemier på en effektiv og koordinert måte,” skrev de og fortsetter: “Covid-19-pandemien har vært en sterk og smertefull påminnelse om at ingen er trygge før alle er trygge. I en tid da Covid-19 har utnyttet våre svakheter og splittelser, må vi gripe denne muligheten og komme sammen som et globalt samfunn for fredelig samarbeid som strekker seg utover denne krisen,” gjengir Worthy Christian News.

Finnes kritiske røster

I Europa finnes det enkelte kritiske røster til ideene som nå blir lansert av den politiske eliten.  En av dem. de frittalende hollandske kommentatoren, Robert Jensen, mener at denne planen vil lede til en ny verdensregjering. Så langt har verken de amerikanske ledere, Kina eller Russland undertegnet det åpne brevet, men sjefen for verdens helseorganisasjon, Tedros Adhanom Ghebreyesus er optimistisk og tror at disse vil bli involvert i samtalene videre. I følge Tedros skal både Kina og USA har sendt positive signaler, mens Russland er langt mer tilbakeholden. “Imidlertid vil alle medlemsstater være representert når samtalene om dette starter. Søkelys kommenterer: “I etterkant av det omfattende stemmejukset som førte til at Donald Trump ble kastet ut av Det Hvite Hus, er USA igjen blitt en lojal medspiller for den nye verdensorden som er i ferd med å inplanteres. Den tidligere presidenten var et av de største hinder med sitt “America first budskap” og blant verdens politiske ledere finnes det nå få røster som tar til motmæle mot de krefter som forsøker å opprettholde de ordninger om nasjonalstaten Bibelens Gud har innført. Dette vi nå ser er hvordan regjeringer og makter og myndigheter konspirerer mot Guds ordninger for å innføre det siste verdenssystemet åpenbaringsboken forteller om.” Tedros og de andre verdenslederne stresser at en ny traktat vil komme til å etablere et bedre system for å varsle folk om potensielle pandemier. Det vil også forbedre datadeling og distrubisjon av vaksiner og personlig beskyttelsesutstyr. Det vil komme andre pandemier og andre store helsekriser. Ingen enkeltstående nasjon eller multinasjonale organisasjoner kan fikse dette alene. Spørsmålet er ikke om, men når dette nye er på plass,” fastslår Worthy Christian News. -Og Guds menighet og pastorene burde ane hvor dette bærer hen. Hvor vi er på vei -og hva som ligger foran oss. Kanhende også pastorene og menighetene burde begynne å forberede seg og sine tilhengere for det som skal og må komme.

I videoen under som er produsert av menigheten Pillar of Truth Christian Church berøres det verdenseliten nå jobber for ut fra et bibelsk perspektiv. Menigheten ser ut til å holde fast på det klassiske og eldste kristne synet på hvordan de siste dager vil utarte seg for den kristne kirke.

Facebook Comments

14 tanker om “Fremtredende verdensledere oppfordrer til en ny verdensorden i etterkant av pandemien

 1. Takk for informativ artikkel og til RJ for gode innspill.
  Selv JVen er her på inne på kontruktive tanker selv om konklusjonen blir feil.
  Nå vil det være enkelte som henger seg opp i at videoen ser ut til å fremme et synspunkt på når bortrykkelsen vil finne sted.
  Dette er et spørsmål det er delte meninger om blant brødre og søstre -men det er Gud som sitter med fasiten og ikke oss.
  Vi kan selvfølgelig tro og håpe at bortrykkelsen finner sted på et annet tidspunkt i endetidsbildet, men vil må likevel bare ta tingene som de kommer, fordi det er Gud som bestemmer. Ellers vil jeg oppfordre alle til å sette av litt tid til det videoen presenterer av teologisk tanke om endetiden og det som skal skje.

  • Nå finnes det en rekke andre tekster som ikke er tatt med i Bibelen, eks. Adamsbøkene, Enoks bøker, Esra bøkene, Ester osv. Jeg husker ikke hvilken bok jeg leste det i, men der får vi glimt av denne ide organisasjonen som er så gode til å skjule seg.

   Der nevnes opphavet til den kunnskapen de bygde siner tanker på, blant annet nevnes at på Noas tid så viste de at verden skulle gå under enten gjennom ild eller vann. Men de viste ikke hvilke av delene.

   Så når de ville bevare sin kunnskap for ettertiden, så skrev de det ned både på leirtavler og brente leirtavler. For hvis verden gikk under ved vann, så ville leirtavlene løse seg opp, mens de brente leirtavlene ville bestå. Hvis verden gikk under ved ild, så ville leirtavlene bli brent og bevart, og de som allerede var brent ville også kanskje bli bevart.

   Derfor har vi disse tekstene i dag.
   Nå viser det seg at disse som Bibelen kaller kjempene på jorden (nefilimene) de var ikke bare kjemper men også smarte. Så de skrev også ned sin kunnskap, men gjorde det på fjell. Så den type kunnskap ble også bevart for menneskene, denne kunnskapen ble starten på astrologien, og stjernedyrkelsen, som ennå folk i dag holder på med.

   Jeg nevner dette for å vise at denne organisasjonen har sine røtter fra begynnelsen av og vi han også følge dem i Bibelen, da som stjernetydere, spåmenn, og de såkalte vise menn fra Østen.

   Ellers er sporene av dem synlig i verdenshistorien.

   Mvh RJ

  • Denne videoen så jeg en gang, ville aldri vært den foruten. Anbefaler den på det Varmeste til alle. Handler også om BARN.

  • 2 Pet 3,3 idet I først og fremst vet dette at i de siste dager skal det komme spottere med spott, som farer frem efter sine egne lyster
   Passer utmerket på spottere som Henrik Røraasen og Birgir Hermansen.
   Men
   Salig er den mann som ikke vandrer i ugudeliges råd og ikke står på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin lyst i Herrens lov og grunder på hans lov dag og natt. Sal 1,1-2

 2. TIL MENNESKEHETEN!

  DYRET..

  ..er de samlede politiske makter og nasjoner worldwide. DYRETS BILDE er FN. Bibelen sier at dette Dyret vil gis makt “i en time” – en kort tid – ved at Jehovah Gud ved Kristus legger nasjonene i hjertet å “kle Skjøgen naken og brenne henne opp med ild”.

  “Skjøgen” er det samme som “Babylon den store” – nemlig all falsk religions verdensrike. Hele verdens nasjoner vil altså på Gud Jehovahs tilskyndelse vende seg mot og forby religion. Dette er Guds hevn over de falske religiøse.

  Når dette er gjort vil bare sanne kristne tjenere for Jehovah klare å stå imot. Men når verden da går inn for å knuse oss kommer Harmageddon der Jehovah Gud lar Kristus i spissen for englene avlive ALLE som ikke står på Hans side. “Det blir ikke mange mennesker tilbake”, sier Skriften.

  Søk Jehovah Gud NÅ!. For når det hele starter vil Han ikke høre nyes bønner. Akkurat som i vannflommen.

  • Jeg ble litt paff nå, ser at JV har også skrevet noe om dette på sin måte.

   Dette var et interessant innlegg og veldig opplysende video. Her er den nevn noen få ledere og organisasjoner, som bygger opp til en ny verdens orden, men det er mange flere.

   Dette er noe av det jeg pekte på til Hannah litt lenger ned i en annen artikkel. Hannah har sett ar Erna får sine instrukser fra noen, og i denne artikkelen nevnes noen av dem, men først og fremst får Erna sine instrukser fra Bilderberg gruppen. Det ser vi her:

   https://resett.no/2019/05/29/fem-norske-deltakere-pa-arets-bilderberg-mote/

   Søk ellers på nett om Bilderberg gruppen for å se hvem som er med og har vært med.

   Men det er også noen som gir denne gruppen og
   de som er nevnt i artikkelen instrukser.

   Hva og hvem er dette?

   Disse er ekstremt gode til å skjule seg, og har hatt mange navn og ansikter igjennom årtusener. Da sier det seg selv at det er ikke bare enkelt mennesker, men organisasjoner.

   Det hele starter selvfølgelig i Edens hage, for djevelen pusher alltid mennesker foran seg for å gjøre sitt verk. Men det starter for alvor med Nimrod, som bygde opp en ide og organisasjon som i deg utfolder seg i samme tanke som han hadde, en ny verdens orden. Altså «En verden»

   Det jeg er på jakt etter er hvilken organisasjon er det som har overlevd så lenge, som sakt har de hatt mange navn, ansikter, strukturer, og har alltid tilpasset seg tidene, med nye former, taktikker, militært, politisk, religiøst, og alt annet du kan tenke deg.

   Jeg vet ikke hvor dypt i dette jeg orker å grave eller skrive, jeg hadde da måtte bruke mye tid og skrive side opp og ned, for å vise dette. Men det kan hende at noen ser og skjønner.

   Det er alltid noen som er god på å grave etter ting, og det er journalister. Vi har jo i alle fall en har inne som er pensjonert sådan, han er en JV-er, men er sikkert god på å finne ut av ting.

   Bibelen avslører hva dette er, men gir ingen detaljer. I Bibelen kalles dette for «Falt, falt er Babylon den store, hun som med sitt horeliv har skjenket vin til alle folkeslag, en vredens vin.»

   Nå er det ikke min mening å opptre som en bedreviter, jeg har bare lest litt om temaet og blitt sjokkert over hvor dypt dette stikker. Og hvis jeg sa noe om det så ville ingen tro det, derfor litt kryptisk.

   Mvh RJ

  • For en gangs skyld her jeg nå lest det JV-en skriver, men han kommer til feil konklusjon, for EU, FN, Bilderberg gruppen, WHO, frimurere, og alle andre slike organisasjoner er bare brikker i spillet, sammen med alle verdens politikere.

   Mvh RJ

 3. Det er jo dette som har vært planen hele tiden. Covid 19 er en oppkonstruert falsk smittepandemi som egentlig er influensa. Sammensvergelsen er global og dødstall har blitt manipulert. Sykehuset har blitt lovet store pengeoverføringer viss de skriver at covid var dødsårsaken. Vår Erna er med på svindelen, en global sammensvergelse og kriminalitet mot menneskeheten. Målet er NWO som de nå åpenlyst ønsker. Dette er satans plan for å forberede grunnen for dyret antikrist og den falske profet.

  8
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *