SKANDALE I AGDER KRF! – Først Grøvan, og nå Robstad med personlig økonomiske disposisjoner i gråsonen.

“Hans Fredrik Grøvan vil bruke sitt politiske nettverk til å øke bompengene på Agder. Det hele i strid/gråsonen av Stortingets regelverk. Motivet han er økonomisk personlig gevinst som han vil opparbeide seg med bakgrunn i den rolle han har blitt gitt på tillit fra tusenvis av barnefamilier som trodde han ville jobbe for dem.
For Kjell Ingolf Robstads del skurrer saken enda mer . Han har også utnyttet sin posisjon i regjeringen og på Stortinget til å gribbe til seg ekstra fordeler gjennom 11 år,” skriver nyhetssiden Sørlandsnyhetene om den siste skandalen som rammer KrF kun kort tid før valget.

Og Sørlandsnyhetene fortsetter:

Han har:
Fått gratis bolig for seg selv, kone og barn gjennom Stortinget.
Sluppet å betale skatt av fordelen ved fri bolig.
Hatt muligheten til gratis reise til foreldrene i Agder én gang i uken.
Ikke hatt utgifter til egen bolig på hjemstedet.
488.000 kroner i leieinntekter (før skatt) fra tomannsboligen i Lillestrøm kommune.
300.000 kroner i avkastning etter salget av tomannsboligen.
Bare for å nevne noe av den regninga han sender til skattebetalerne og småbarnsfamiliene.
Forholdet til Mammon synes større enn forholdet til Bibelen i KrF, skriver Sørlandsnyhetene videre. Saken om hvordan Kjell Ingolf Robstad har grabbet til seg selv avslører en politiker som er opptatt av å grabbe til seg selv. Landet er fullt av minstepensjonister, arbeidsledige og uføre som såvidt har til mat og klær etter at husleie og skyhøy strømregning er betalt -og så sitter en KrF topp og statsråd og utnytter systemet slik til egen vinning.

Nyheten om Kjell Ingolf Robstads snedige metode å utnytte systemet på har skapt debatt blant Sørlandsnyhetenes følgere og vi siterer et knippe reaksjoner

Solfrid Heggeblom
Ja, dette var jo en bombe, men Ropstad er garantert ikke den eneste på Stortinget som benytter seg av fordelene de har bevilga seg selv 🙂

Oddvar Knutsen
Hva KRF stor for på ditt beste🤬🤬 dette må få etterspill !!!

Irene Buch Vidringstad
Og disse skal vi ha tillit til??

Sveinar Ånes
Begrepet “legalisert korrupsjon” er vel på sin plass her?

Torill Hansen
Korrupsjon? Ingenting forundrer meg når det gjelder politikere. Nevn en ærlig politiker (om det fins) De ber om folkets tillit gang på gang. Og gang på gang viser det seg at de er ikke til å stole på.

Nils-Arne Bjørnvoll
Korrupt KRF ikke til å tro

Bjørg Irene Stokkeland
Det er merkelig hvordan disse politiske representantene som inntar første benk i kirken har problemer med å innrette økonomien som vi andre må være nøyaktige med.

Willy Lund
Og han skal liksom ha omsorg for de fattige i Norge og resten av verden, håper virkelig KRF kommer under sperregrensa.

Siste Spiker
Alle på tinget har det jo sånn . Er vel hakke over oss vanlige dødelige 🤮🤮🤮🤮

Ropstad er ikke bare en udugelig leder som ikke bryr seg om barn men om ansatte i byråkratiet for å klargjøre for sin egen karriere….han trikser og mikser for egen fordeler. Det lukter ikke bare vondt fra en “kristen”, det er åpenbart i klasse med å trikse med reiseregninger på stortinget. Ropstad må politietterforskes som andre. Ikke barnets beste men sitt eget beste.
STEM PDK SÅ VI FÅR INN NYE FOLK!, skriver Rune Fardal.

Facebook Comments

6 tanker om “SKANDALE I AGDER KRF! – Først Grøvan, og nå Robstad med personlig økonomiske disposisjoner i gråsonen.

  1. “HELE VERDEN er i den ondes vold”, forteller Bibelen. Og denne verdens ledere er politikerne. Dersom du stemmer er også du en del av denne onde verden.

  2. Lurte faktisk på å stemme KrF, pga noen få gode kristne kandidater jeg vet om, men nå blir det PDK for alle penga! En korrupt leder tjener verken kristenfolkets sak eller landet som sådan. Trist!

  3. En kvinnelig Stortings-representant ringte spåkone med sin tjenestetelefon og belastet det offentlige med 150.000 kroner. Flere slike representanter har skrevet falske reiseregninger for store beløp. Jeg får håpe at de som hadde tenkt å stemme Krf ved valget om en uke ; tenker seg om to ganger – det er partilederen dette gjelder. Ellers får jeg si som en gammel stril : – Hadde da vore eg som hadde gjort datta ; so hadde eg vorte så flau at eg sprang på skogen og gøymde meg attom den største brakjebuska eg fann !

  4. Korrupt regjering, korrupte politikere, Erna Solberg forsvarer denne grådigheten.
    På tide å sende KrF under sperregrensa, Erna ut av regeringskontorene og velkommen til Støre og Vedum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *