CNNs Don Lemon: Blir du som ikkevaksinert syk, skulle du ikke få lov til å slippe inn på sykehuset

Globalistene, venstresiden og regbuebarna er alle viktige element i kampen for å tvinge gjennom vaksinetvang. CNNs Don Lemon, som i fjor vinter ble saksøkt for å ha antastet en mannlig bartender er en viktig stemme i propaganda-apparatet for å fremme vaksinen. Dersom du ikke er vaksinert og blir syk, bør du holde deg langt vekke fra sykehus,” er beskjeden fra den omstridte homoaktivsten forkledd som journalist. Og hvorfor skulle så ikkevaksinerte holde seg borte fra sykehus når de blir syke? I utgangspunktet er jo de kvaksinerte beskyttet og siden sprøyta er sånn suksess skulle jo ikke smitten true de “beskyttede”.

Svaret er vel at den kvaksinen gir like mye eller lite beskyttelse fra Covid og Coronasmitte som en skuddsikker vest av avispapir gir. Tallenes tale er klar. Å være “beskyttet” mot Covid-19 gjennom å ha tatt de potensielt dødelige Covid-vaksinene er en falsk trygghet. Coronaviruset i de forskjellige varianter ser ikke ut til å bry seg om individet de smitter er vaksinert eller ikke, selv ikke et såkalt vaksinepass ser ut til å skremme viruset fra å hoppe inn i deg. Gamet med vaksine og vaksinepass dreier seg utelukkende om kontroll. Ikke om smitte, ikke om helse. Det dreier seg om kontroll, makt og penger. Og det dreier seg også om hva mennesker setter sin lit til. Det finnes faktisk kristne også i Norge som mener at ikkevaksinerte har en plikt til å ta vaksinen. “Hvis man ønsker å være så egoistisk å ikke bidra til felleskapet, så får man konsekvent bruke munnbind i nærkontakt med mennesker. Det er vår plikt å hindre smittespredning og få bukt med dette viruset slik at hverdagen kan normaliseres,” skriver en person i en kommentar på Facebook.. Til denne personen vil vi si: Det er ikke egoistisk å la være å ta del i dette forsøksprosjektet for legemiddelindustrien. Det er ikke egoistisk å la være å bruke munnbind. Å la være å gå med bleie foran munn og nese er ikke egoistisk. Det er ikke egoistisk å takke nei til å være en prøvekanin for en legemiddelindustri som tjener flere hundre milliarder på dette. Det er ikke egoistisk å takke nei til en gift som fører til blodpropp, hjerneslag, indre blødninger, betennelse i hjertemuskler, fører til anafylaktisk sjokk, hjertestans, nevrologiske anfall og endret personlighet. Vi takker nei til å la myndighetene kontrollere og bestemme hva vi skal besmitte vårt legeme med og vi takker nei til å ta i mot dette urene og skadelige medikamentet. Det som er utrolig i disse tider er at såpass mange kristne lytter til MSM propaganda fra Don Lemon og likesinnede. Vi aner hvor vi er på vei, et kynisk samfunn hvor den som lar seg “merke” av vaksinen har friheter, og vi andre blir diskriminert. Velkommen til MSM og Don Lemons samfunn New World Order.

23 tanker om “CNNs Don Lemon: Blir du som ikkevaksinert syk, skulle du ikke få lov til å slippe inn på sykehuset

 1. Ja, det er rart hvordan kristne velger å låne sine ører til tvers i gjennom ugudelige mediastemmer som blir betalt for å fremme propaganda.
  Vi snakker her om journalister som faktisk fremmer antikrist agenda.
  Ingen Guds barn skulle låne sine ører til sopere og sodomitter som er besatt av homoseksuelle demoner.
  Jeg blir fysisk kvalm av å se hvordan media fremmer alt som Gud kaller en styggedom. Vi ser det samme på NRK, TV2 og VGtv. Igjen og igjen sitter homoseksuelle sodomitter og forteller deg hva du skal tro og mene.
  Det er ikke rent få ganger vi har måttet slå av tv apparatet når forskjellige nyhetsankre spytter ut det deres homoseksuelle demoner vil at de skal si.
  Don Lemon gjør meg fysisk kvalm.
  Vi snakker her om et menneske som Gud har overgitt til sine syndige lyster, og det samme kan sies om hans kollegaer i norske medier.
  Stadig fremmes homoseksualitet og stadig hylles regnbuen.
  Vi som har barn bør være forsiktige hvilke ånder vi slipper til i våre hjem gjennom TV apparatet. Det er langt bedre for ungene at vi har på kristne tv kanaler som kanal 10 og God TV. Vi tok bort Visjon Norge når Hanvold begynte å fremme vaksinen.
  De blir besmittet av vantroens og ugudelighetens ånd både på skolen og i kirken, og hjemmet burde være et fristed hvor disse åndsmakter blir møtt med en lukket dør.

  6
  2
 2. Kære dig der skriver dette indlæg. Jeg er hverken globalist, venstredrejet, regnbuebarn eller fan af Don Lemon. Jeg anser mig heller ikke som prøvekanin fordi jeg er vaksineret. Om du vil lade dig vaksinere eller ikke, er dit valg men lad venligst være med at kritisere dem der vælger anderledes end dig.

  • Du har valgt Ivan , du har valgt og ta livet av deg selv ved å ta vaksinen , du har valgt å gå i lag med dem som vil tvinge alle andre å gjøre det samme som deg…. nei jeg skal ikke la være å kritisere deg for dette valget …..

  • Men du er en del av de som har gjort hva disse ønsker.
   Det faktum at mange mennesker gjør nøyaktig som de ønsker demonsterer bare hvilken makt propaganda har.
   Du er nok neppe de fire første ting du nevner, men du blir nok likevel ansett som en prøvekanin av legemiddelindustrien som tar inn milliarder av dollars på dette medisinske eksperiment.
   Dessverre så er det daglig begravelser av slike prøvekaniner i Norge og resten av verden.
   Vi som ikke tar vaksinen demonstrerer med vår handlig at vi er motstander av hva de er i ferd med å innføre i verden.
   Men jeg er redd vi er et mindretall. Forhåpentligvis vil noen av de som har tatt vaksinen si stopp, Ikke ta flere slik at de ikke skader immunitetsforsvaret mer.
   Gud den allmektige gav oss i skapelsen et unikt immunitetsforsvar som de fleste mennesker ikke stoler på.
   Jeg tror mange kristne uten å tenke har gjort hva de vil, og legg merke til propagandaen. De som ikke tar vaksinen skal ikke få behandling på sykehus siden de ikke er lydige.
   Det er faktisk hva CNN forkynner.
   Når media begynner å signalisere slike holdninger, tar det ikke så lang tid før folket og myndighetene sier seg enig, og begynner å klandre ikkevaksinerte. Men la meg si det slik: Dere som har tatt deres to doser, bør si nei fremover. Ikke flere doser.
   Jeg vet om mange som har tatt vaksinene og som angrer seg og sier nei til flere.

   1
   1
 3. 06/09/2021, kl. 16:23 sa Rune Lye:

  Du har valgt Ivan , du har valgt og ta livet av deg selv ved å ta vaksinen , du har valgt å gå i lag med dem som vil tvinge alle andre å gjøre det samme som deg…. nei jeg skal ikke la være å kritisere deg for dette valget …..

  Har det vippet over for Hr. Lye?

  Vet ikke hva som er mest ekstremt. Enten si, ikke “skal”, men “skulle” ikke slippe inn på sykehus eller å si at man tar livet av seg vet å ta en covid-vaksine. Det første er en mening og det andre en påstand som er svært vanskelig å dokumentere.

  Det farlige med religiøse spekulasjoner er at de er selvforsterkende og kan ende med hva som helst. De som driver frem spekulasjonene er gjerne folk som blir trigget av å påstå ekstreme ting og de som påvirkes er gjerne de som ikke tenker så mye selv. Men det kan skapes et dynamisk moment som drar flere og flere med. Spesiellt via nettet hvor hver eneste raring kan nå folk over hele verden med sine spekulasjoner og påstander.

  • Ja Bill Gates og hans kompanjonger har virkelig lykkes å dra med seg deg gjest…

 4. Satan får mer og mer makt. Vaksinerte ønsker at uvaksinerte skal dø. Hatet mot dem, også kristne øker. Satan tar bolig i flere og flere også kristne. Snart får vi høre om drap på uvaksinerte.

  1
  1
  • Nei, dette var en dramatisk uttalelse. Jeg håper virkelig at vi ikke får høre om drap. Men OK, la gå med drapsforsøk, som ble fiasko for angriperen! Vi må be om at vi bli beskyttet.

  • Jeg har selv hørt fra folk i min omgangskrets at de ønsker uvaksinerte død. Innerst inne ønsker man død over uvaksinerte. Satan har lagt frøet i millioner av mennesker som vil utvikle seg til massedrap i fremtiden. Det står i Bibelen. Satan bereder grunnen for Antikrist. Når han kommer til makten, vil alle som ikke tar merket og tilber dyret bli drept. Spiren til samme ondskap har nå startet. Allerede nå kan man ikke gå inn på en butikk å kjøpe mat uten å være vaksinert. Dette vil nå utvikle seg og det ender med Antikrist.
   Vaksinen er ikke dyrets merke, men de sataniske mekanismene som nå utspiller seg er forberedelsen på hva som skal komme. Og det nærmer seg raskt.
   De fleste sover, også kristne.

  • Halleluja ❤️😃🔥 Åhh du er så fylt av Ånden her. Takk Jesus for at du Z bruker din tid på Guds Herlige og Guds Hellige Ord. Som er gitt til de hellige. Vi er hellige, fordi han er Hellig. Vi er rike i Ham, fordi han er rik. Takk Jesus ❤️😇 Gud velsigner deg, fordi du søker Ham av hele ditt hjerte.❤️🔥 Han gir deg en brann og en ild som ikke kan slukke. Takk Jesus ❤️ Stå på bror og søster i Herren. Bli fylt av Ånden, så du kan bli stående inntil Jesu Kristi dag. Ikke som en taper, men som en Jesu Kristi stridsmann som har overvunnet alt. Ingenting er umulig for Gud.

  • “Jeg har selv hørt fra folk i min omgangskrets at de ønsker uvaksinerte død.”

   Da har du feil omgangskrets!

  • Var på et møte søndag. Når jeg kom ble jeg spurt av møteverten om jeg var vaksinert. Da jeg svarte nei, sa han at jeg ikke kunne sitte hvor jeg ønsket i salen, men måtte sitte helt bakerst i lokalet.
   Jeg prøvde så å fortelle at disse som er vaksinert er jo “beskyttet” og at jeg således ikke kunne utgjøre noen smittefare for dem og at jeg ikke ville sitte bakerst. Da sa han at han håpet jeg ble smittet og sjuk og fikk føle på hvor uansvarlig jeg var.
   Det endte med at jeg forlot møtet før det begynte.
   Jeg har ingenting felles med disse som har tatt merket.
   Sammen med Jesus får vi være utenfor leiren å bære Kristi vanære der. Så får de som samler seg i disse vantroe kirkene fortsette å vise vantro mot Guds løfter.
   Når alt kommer til alt så viser de at de ikke tror eller følger Jesus,
   Jeg setter meg ikke bakerst i en kirke fordi de som har tatt kvaksinen ikke stoler på Jesu ord og løfter.
   Det skal komme en tid der folk skal utøve urett i Guds navn og ønske dem som tror død.

  • Til Geir og Z

   det har ikke slått deg, Geir, at deres egentlige formål muligens kan være å beskytte deg? Nå må jeg innrømme, at dersom fremstillingen din er korrekt, så formidler de hensikt urovekkende dårlig.
   Men dersom du tror på det Søkelys prøver å hamre inn i sine lesere, så skal jo vaksinerte være rene smittebombene. Da er det kanskje best å holde avstand til dem.

   (men jeg skjønner heller ikke hvorfor du eller Z absolutt vil gå i menigheter, med en slik måte å behandle medmennesker på)

 5. Kristne er forberedt på forfølgelser. Det er med på å bevise at vi har sannheten. For oss med himmelsk håp vet vi at vi må dø for å komme hjem. Noen av oss vil rykkes opp for Guds hånd, mens andre vil måtte dø for hedningenes hånd. “For oss er døden en vinning” sier Skriften, så dette er vi forberedte på.

  Men også de med jordisk håp vet at de – om de dør – vil få en oppstandelse til nytt liv som mennesker under det tusenårige riket etter Harmageddon. For en fantastisk Skaper og himmelsk Far vi har! Og for en storebror vi har i sønnen Kristus!

  3
  1
  • Nja, at du blir forfulgt eller spottet beviser ikke at du har sannheten, men på grunn av sannheten kan det være at du blir spottet og forfulgt.

   Det kan også være at noen kristne blir hånet og spottet for at de i varierende grad faktisk er helt koko.

   At folk ler av meg beviser ikke at jeg har rett.

 6. Bare for å oppklare:

  Nå virker det som om noen har fått det for seg at jeg er en inbitt vaksineforkjemper. Og at jeg forsvarer alle merkelige påfunn og negative omtaler av de som ikke ønsker vaksiner. Det gjør jeg ikke.
  Ja, jeg mener det er fornuftig og riktig med vaksiner, men jeg protesterer mot å være ufin og mot tåpelige uttalelser som liksom “skal ta” de som velger å ikke vaksinere seg.

  Når det gjelder det som Don Lemon sier her faller det på sin egen urimelighet. Det er mulig man kan tenke slik i USA – der noen sykehus ikke tar i mot pasienter uten helseforsikring – men i Norge bryter dette helt med våre prinsipper. Alle skal ha lik tilgang på helsetjenester. Uansett!

  -om man driver basehopping, kjører racerbil, hopper i fallskjerm etc
  -om man roter seg bort på skitur/fjelltur
  -om man oppfører seg som en idiot på sjøen
  -om man krasjer med bilen i fylla
  -om man gjør noe som man burde visst ville føre til skade
  -etc etc
  -eller om man lar være å vaksinere seg

  “Den tåpelige tabben (som fører til skade) jeg anklager noen for å ha gjort i dag, kan være mindre enn den idiotiske handlingen jeg selv gjør i morgen”

  Uansett årsak skal alle ha samme rett til legehjelp og god behandling når man blir syk.
  Det er, og skal være, en grunnpillar i vårt helsevesen.

  • Og selv om jeg ikke på noen måte forsvarer uttalelsene til Don Lemon, synes jeg det er forstemmende at et nettsted som profilerer seg som “er et fritt og uavhengig organ for bibeltro kristendom” har omtaler og betegnelser som er så barnslige og dumme at det nesten er flaut.

   Det er helt riktig å påpeke, kritisere og argumentere mot uttalelsene til Don Lemon, men jeg synes ikke det er spesielt voksent å komme med tåpelige personkarakteristikker og harseleringer. Et seriøst nettsted ville holdt seg til saken, ikke dradd inn all mulig grums.

   Karakteristikker som “regbuebarna”, “homoaktivisten forkledd som journalist”, “de kvaksinerte”, “kvaksinen gir like mye eller lite beskyttelse ….som en skuddsikker vest av avispapir” og ” å gå med bleie foran munn og nese” vitner bare om at Søkelys-redaktør2 ikke evner å argumentere en sak.

  • Så hva med dine egne karaktesiker og tulling forklaring på seriøse forskere som taler mot vaksinen .
   Du finner alltid en eller annen form for negativitet på dem , som skal bidra til at deres evne og innsikt blir trikket i tvil , dette er faktisk en klassisk taktikk som rengbue barna bruker .

   Du Qanon du bør se deg slev i speilet !!! Og for endte gang Qanon ditt mål her inne er og forsvare vaksinen for enhver pris.

   Ps. Qanon liker mer folk som er lit direkte og sleivete i ordvalg , en den slange artige argumentasjonen du bruker

   Qanon du er og blir en kverulant !

  • Nå avslørte Rune Lye sutt sanne ansikt igjen. Tom for argumenter. IGJEN. Nå fremstår han som en viss, arbeidsløs bussjåfør.

  • Til Rune Lye
   Hvilke seriøse forskere har jeg takket ned på? Og hva har jeg sagt om dem?

   Kommentaren min var et forsvar for dem som ikke ønsker å ta vaksinen. Derfor lar jeg være å si noe om dine beskyldninger.

  • Skal si vaksinen har gjort mye med deg.
   Det er den vanlige spydige og spottende ånd vi finner hos dem som har tatt denne styggedom.
   Er et menneske så redd for å bli smittet at det er villig til å fylle sine blodårer med griseblod, fosterceller og celler fra apekatter skal vi ikke bli så overrasket over at Birgir nå tilhører dem som håner og spotter Gud og hans folk. Så enkelt er dette.

  • Til Bjørn:
   Dersom Birgir har fyllt sine blodårer med “griseblod, fosterceller og celler fra apekatter” er jeg usikker på hvor han har vært. De vaksinene man får i Norge inneholder ingen av disse ingrediensene.

   (..og dersom du mener jeg tar feil kan du gjerne vise til hvor du henter dokumentasjonen på at det faktisk er “griseblod, fosterceller og celler fra apekatter” i vaksinene.)

   2
   1
 7. Heldigvis er ikke helsepersonell i USA enige med eller like fordømmende som Don Lemon:
  ““There’s no point in being judgmental in that situation. There’s no point in telling them, ‘You should have gotten the vaccine or you wouldn’t be here,’” said Dr. Risa Moriarity, ….“We don’t do that. We try not to preach and lecture them. Some of them are so sick they can barely even speak to us.””
  https://abcnews.go.com/Health/wireStory/hospitals-crisis-vaccinated-state-us-79847361

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.