Sju døde med Covid-19 juleaften -Erna truer med flere tiltak og politiet løste opp muslimsk fredagsbønn i moske

På tross av sosial avstand, økt bruk av munnbind og dypt inngripende smittevern regler ser ikke smittetallet ut til å gå ned i Norge. Juleaften skal syv personer som var smittet av Corona ha dødd ved Oslo universitetssykehus, Drammen sykehus, Bærum sykehus og Kongsberg sykehus. Samtidig viser smittetallene en økende trend og 476 nordmenn fikk påvist smitte i går. Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie har varslet at det kan komme ytterligere tilstramminger rett over jul. Slike innstramminger kan legge en demper på feiringen av inngangen til 2021. Det beryktede Kina viruset har ikke bare sitt preg på 2020 og julefeiringen, men også 2021 kommer til å være kontrollert av frykten for Covid-19 og Coronapandemien.

Nyttårsaften 2020 vil etter alt å dømme komme til å være sterkt preget av Covid-19. Store arrangement er allerede avlyst og kirker og menigheter som hadde planlagt å feire inngangen til det nye året med nyttårsfest i lokalet, har allerede avlyst. Dersom regjeringen strammer til ytterligere kan vi risikere at møter og gudstjenester kan bli avlyst. Etter at det ble kjent at flere forsamlinger som fulgte regjeringens råd om maks 50 møtebesøkende, har vært rammet av smitteutbrudd, er det grunn til å frykte at kristne arrangement med inntil 50 tilstedeværende kan bli det neste som må stenges ned. Både menigheten Bless i Sarpsborg og Norge for Kristus arrangerte møter i tråd med myndighetenes smittevern-regler å ble likevel rammet av smitteutbrudd. Dette viser at smitten ikke lar seg stoppe av de nåværende regler, og flere tar til orde for at maks 20 skal kunne være samlet til møter og gudstjenester. Andre igjen tar til orde for at kirker og bedehus må være totalt nedstengt slik det ble i fjor vinter. En tredje bølge av Corona vil ramme oss i februar og mars og en ny nedstengning av samfunnet kan være nødvendig for at vi kan åpne for turister i sommer -og få en ny runde neste høst.

Politiet grep inn mot fredagsbønn

Fredag ettermiddag melder media at politiet i Sarpsborg grep inn mot en religiøs forsamling som avholdt et arrangement med over tjue deltakere. I følge Dagbladet var det snakk om en muslimsk forsamling som avholdt sin tradisjonelle fredagsbønn. I kommentarfeltet på Sarpsborgs arbeiderblads Facebook side raser leserne mot religiøse som sprer smitte ved å komme sammen. I følge Dabladet ble det registrert sju Covid-19 relaterte dødsfall i Norge juleaften og dette har kastet ild på bålet til dem som nå tyr til Facebook for å rase mot religiøse som avholder møter. “Va (banneord slettet) er det døm driver med. Nå MÅ disse religiøse gruppene forstå alvoret. Gi dem en klekkelig bot. ALLE SOM EN: Det må da gå an å be hjemme hos seg selv. (Banneord) heller.🤬” skriver Berit Hammerstrøm som sikkert selv har vært i matbutikken før jul hvor det har vært flere enn tjue i lokalet. “Helt vanvittig at dette skjer her i Sarpsborg nå IGJEN… hva er det som er så vanskelig å forstå for religiøse forsamlinger?? (uavhengig av hvilken religion det gjelder, her i Sarpsborg har jo dette skjedd i flere kristne menigheter også). Problemet er jo at dette kan gå ut over alle oss andre også hvis smitten blir for høy, med ytterligere “tiltak” og restriksjoner på mange andre områder… steng alt som er av religiøse forsamlinger når dette tydeligvis er så vanskelig å forstå, det er vel det som skal til… samt bøter på femsifrede beløp til de som har deltatt. 😩,” skriver Runar Karlson. “Nå må det bli slutt på dette, steng ned alt av religiøse sammenkomster.😡,” skriver en sint Torun Irene Andresen.

Hans Jørgen Steg: Eneste som virker er å gi bøter – som svir!

“F….altså…. selv om de religiøse tror at de er sikret og vernet av sin gud, er jo f…. ikke vi andre det (egentlig ikke de heller da…) 🤬Nå må huet snart begynne å virke hos enkelte!,” skriver Mette Dickinson som ikke kjenner på mye juleglede i år. “Herregud, kan dere ikke prise Herren og alt som er i deres eget hjem med max 5 stk! Bruk facetime, Skype eller en vanlig tlf samtale for å samles og prate sammen.. teknologien er fantastisk sånn,” skriver Lene Therese Råna-Sandsengen. “Det viser jo at de gir blanke fa…. Gang på gang😡,” skriver Anne Grete Nilsen. “Så banneord tragisk, hvis de må ha guds ord så kan de vel bare ta frem bibelen 🤔😠,” skriver Laila Johannesen som er full av forakt for religionsfriheten.

Religionsfriheten trues av regjeringen og drepes av korrektheten

2020 ble året da Kari og Ola Nordmann ble hjernevasket så til de grader at de mener at religionsfriheten -som også innebærer forsamlingsfrihet -skal være underordnet vekslende Covid-19 forskrifter fra regjeringen. Covid-19 har avslørt for oss alle hva som bor i det norske folkedypet -og det vi ser er ikke akkurat et pent syn. Ikke en enste en av de som valgte å bruke litt av første juledag til å spre sitt religionshat mot troende som kom sammen til bønn, tok de troende i forsvar. Ikke en eneste en av dem evner å se dobbeltheten i de ukloke og grunnlovsstridige forskriftene regjeringen har innført. I stedet skriker de ut sitt forstemmende indre mørke -mot religion enten det er islam eller kristendom. Norske myndigheters Covid-19 håndtering har vært absurd, ufornuftig og preget av tilfeldigheter og tiltak -som er lite gjennomtenkte. På den ene side er det greit at store menneskemengder er samlet i kjøpesentre og i dagligvarebutikker, mens religiøs virksomhet mer eller mindre er stengt ned. Denne Covid-19 galskapen må ta slutt. Dette er et virus hvor man har 99,98 prosent sjanse til å overleve dersom man ikke er sykehjemspasient eller med en spesiell utsatt bakenforliggende helsetilstand. I flere land reiser nå folk seg mot meningsløse Corona-regler fordi disse gjør langt mer skade på folk enn selve viruset.

 

Facebook Comments

4 tanker om “Sju døde med Covid-19 juleaften -Erna truer med flere tiltak og politiet løste opp muslimsk fredagsbønn i moske

 1. Norge er blitt en diktaturstat p.g.a corona. Er denne angsten for smitten ikke litt overdrevet ? Så vidt jeg har kjennskap til er det registrert litt over 400 dødsfall fra mars til des. som knyttes til corona, mens det i 2019 var registrert over 6000 døde av vanlig Influensa? Av en befolkning på 5-6millioner ser det ut til at influensaen er farligere eller ? Hva er forklaringen ? Vi skal testes og isoleres og fratas mulighet til å feire jul med familie og venner. Vi er dødstrøtte av dette her.

  • Trett allerede? Den som er i dårlig form anbefales gjerne å trene suksessivt. For det er jo nettopp all den tiltagende elendigheten som skal få sanne kristne til å løfte sine hoder og reise seg fortrøstningsfullt opp. Når vi ser alt dette skje stunder jo vår forløsning til.

   Men for at tiltagende elendighet skal oppmuntre må vi ikke bare kjenne skriftene, men få hellig ånd av Jehovah til å forstå trosvirkeligheten. Og for å få noe må vi be om det. Og da må vi som Jesus be til vår Pappa. Jesus ba nemlig ikke til seg selv. Han var til tider også nedtrykt.

   Gjør derfor det Bibelen oppfordrer alle søkende mennesker til. ”Hver den som påkaller Jehovahs navn SKAL bli frelst”. Ordet her – påkalle – innebærer mer enn bare å si det høyt. Det betyr også å bestrebe seg på å leve i samsvar med de lover og prinsipper Han holder frem. Det er det ENESTE håpet gitt menneskene. Lykke til med DITT valg.

  • Vi er utsatt for en gigantisk svindel. Ingen døde av Covid-19 i 2020. De døde av lungebetennelse, vanlig influensa, kreft, hjertestans og slag.
   De aller fleste som døde var folk som lå for døden på et sykehjem, og ville ha dødd uansett. Denne svindelen er den største vi har sett.

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *