Flere leger advarer mot Covid-19 vaksinen og avviser at vi er i en pandemi

Flere leger advarer nå sine pasienter mot å ta den kontroversielle og potensielt livsfarlige Covid-19 vaksinen som nå pushes på folket verden over. Selv om første runde med vaksinering er gratis i Norge, har legemiddelindustrien gjennom Corona-pandemien funnet nok en måte å tjene penger på. Gjennom å plante viruset, hause opp et skremmebilde -og så gjennom vaksinen, tilby mennesker løsningen, har man skapt både etterspørsel av et produkt som ikke er grundig utprøvd -og som vi ikke kjenner de langsiktige bivirkningene til. En rekke doktorer og leger advarer nå befolkningen mot å ta denne vaksinen som i følge leger kan være livsfarlig.

Gruppen av leger hvis meninger selvfølgelig er sensurert av de kontrollerte sosiale plattformene og den politisk korrekte presse, advarer sterkt folk mot å ta vaksinen. På rekke og rad står gruppen av leger frem og advarer mot vaksinen og den såkalte pandemien. Massemedia, politikere og det godkjente helsevesenet pusher på oss en viss agenda og røster som er kritiske blir effektivt brakt til taushet og utsatt for sensur. Hvorfor tåler ikke Corona og Covid-19 pandemien kritiske spørsmål og motforestillinger?

Mens leger advarer mot bivirkninger fra den kontroversielle vaksinen er det også noen som advarer av andre grunner. Nemlig å styre unna dyrets merke som vil komme til å være i vaksiner som kommer.

https://www.youtube.com/watch?v=Th7rqI0ObXE&feature=emb_logo

18 tanker om “Flere leger advarer mot Covid-19 vaksinen og avviser at vi er i en pandemi

 1. Uansett bør alle sanne kristne unnlate å innta blodplasma eller andre blodprodukter i kroppen – knyttet til vaksiner o.l.. Det er i strid med de råd kristne fikk i Apostelgjerningene 15:28,29. Dette ble besluttet av apostlene og de eldste i Jerusalem etter at det ble nødvendig å presisere hvilke av det gamle testamentets prinsipper også kristne måtte forholde seg til:

  28 Den hellige ånd og vi har besluttet ikke å legge noen annen byrde på dere enn disse helt nødvendige tingene, 29 at dere holder dere borte fra kjøtt som er ofret til avgudene, fra blod, fra kjøtt av kvalte dyr og fra hor. Om dere passer dere for slikt, vil det gå dere godt. Lev vel!»

  5
  2
  • Ingen sanne kristne vil ta en slik vaksine. Guds barn vet at Gud er vår frelse. Enkelte av disse vaksinene inneholder celler utviklet fra aborterte fostre, så dette svineriet vil kristne ikke ha.
   Vi overlater til onde ugudelige mennesker ala Bernt og Birger Nilsen og Hans Henrik å fylle sine blodårer med denne rottegift fra helvete.
   Disse vil frivillig ta dyrets merke når det kommer, fordi de er en del av det systemet dyret er.
   Villdyret som stiger opp av havet, -har sine tjenere overalt i denne verden. Derfor holder mitt folk seg på avstand

   7
   2
  • Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men du har nok fått alle vaksiner som barn, mot difteri, stivkrampe, kikhoste, meslinger, kusma, tuberkulose, etc. Vaksiner som har reddet millioner av liv. -Er du så gammel at du ikke har fått alle disse vaksiner, så er du ikke smittet fordi de som er yngre har vaksinert seg og ikke smittet deg med døden.

   3
   1
  • Denne vaksinen er rottegift fra helvete sa Levi Jensen.
   Han har rett. Dette er et svineri kristne ikke kan ta.
   Våre kropper er et tempel for Den Hellige Ånd og denne vaksinen er ikke noe vi tilfører Den Hellige Ånds tempel.
   I stedet for en drepende og livsfarlig vaksine, kan vi hvile i Guds løfter.
   Må vi gjennomgå en forkjølelse er det bare å ta autoritet over åndene og kaste dem ut i Jesu navn.
   Herren vår Gud er vår lege. Får vi symtomer på denne forkjølelsen kan vi gå i mot den i Jesu navn.
   Dette er noe djevelen har funnet på, og vi skal trampe Satan under våre føtter.
   Så får dere åndelig døde ta giften.

 2. Disse legene må være fra Satan, Trump som er insatt av Gud har vært pådriver for denne vaksine. hvorfor skal vi da være redde for å ta den? Og det er heller ikke blod i en vaksine.

  2
  1
  • I år betalte jeg ut lønn på rundt kr 600.000,- til ansatte i mitt firma.
   Snakk for deg selv Bernt !

  • ” Og det er heller ikke blod i en vaksine.”

   Løgn. Vaksinenes mål er å beskytte menneskelig organisme mot skadelig virus. Nettopp derfor kultiveres viruset i menneskelig blodplasma, der legemiddelprodusentene observerer vaksinens evne til å utføre sin oppgave. Når vaksinen så er ferdigutviklet oppbevares den ferdig dosert i menneskelig plasma. Dette gjør den bedre egnet til kjapt å invadere mottakerens immunapparat.

  • Rune. La bermen dø i sine synder.
   De er advart og velger selv bevist deres endemål.
   De har byttet ut Guds frelse med fortapelse og kan deprimert og full av rottegift i kroppen synge dette:
   “Nå er jeg på vei til helvete, fortapt jeg er, satan har grepet min hånd.
   Kristentroens makt er brutt, trælldomstiden er slutt, jeg er blitt fortapt, jeg er død med et blikk på gamle Erik..

   1
   1
  • Hvem disse legene er fra vet vi ikke.
   Men vi vet hvem som har produsert viruset og vaksinen.

 3. Selvfølgelig vil det være noen leger eller hobbyleger som tror at vaksinen er farlig, eller at den endrer vårt DNA og det vil vokse en 5G antenne inni oss, iscenesatt av Bill Gates.
  Det er vel de samme konspirasjonsteoretikerne som påstår at valget var rigget, 🤡

  6
  3
  • Se videoen. Drøssevis av leger advarer, selv flere norske.
   Avslører vel at du ikke gidder sette deg inn i det som diskuteres og begrunnelsen for det. Det er kanskje juleslapphet?

   8
   2
 4. “Fryd dere og gled dere når de sier alt ondt om dere”, så storebror Kristus. Så hjertelig takk for at du uttømmer det ditt hjerte rommer.

  Uten slike som deg kunne jeg ikke hatt sannheten. Det fantastiske er at akkurat slike interjeksjoner får jeg fra vakttårnvitnene også. Når de møter meg i det offentlige rom flykter de hals overhode. Jeg kunne ikke blitt mer lykkelig over at dette privilegiet tilkommer meg. Tusen takk Bernt, hils din lagfører og si til ham at også han snart skal få en tusenårig pause før han skal få anledning til å fullføre jobbingen for hans hovedmotstander. :=)

  2
  3
 5. Forskjell på eksisterende vaksineprogram, og en ny hastevaksine. At så mange er villige til å gamble med egen helse, og stoler blindt på mediene er skremmende.

  Jeg tar den ikke.

  6
  1
 6. Bjørn sa: flere norske leger advaren.

  Hvilke norske leger advarer??
  Ingen norsk tale på videoen.
  Har du noen navn?

Det er stengt for kommentarer.