Siktelse og arrestasjon av Donald Trump, en distraksjon bort fra et geopolitisk skifte

Vladimir Putin and Mohammad bin Salman Al Saud 3Et stort geopolitisk skifte er i ferd med å skje. Petrodollaren er i ferd med å miste sin dominans og dermed også USA. I helgen besluttet Saudi-Arabia i tett samarbeid med andre oljeeksportende land og Russland/Kina og kutte oljeproduksjonen med 1,5 millioner fat olje pr dag. Overraskelsen kom brått og ikke lang tid etter at Joe Biden var i Saudi-Arabia og ba om at landet ville øke oljeproduksjonen. Beslutningen om kutt i produksjonen kom som et uventet sjokk på markedet og sende oljeprisene brått oppover. I skrivende stund er oljeprisen opp nærmere 6 prosent og analytikere tror at vi i sommer igjen vil se en oljepris på over 110 dollar. Dette vil slå hardt ut på pumpeprisene både i USA, Europa og her hjemme.

FEDs balance sheet avslører hvilket dramatisk grep og innsprøytning av penger som måtte til for å styrke tilliten til banksystemet da det var i ferd med å kollapse tidligere i mars

Saudi-Arabia som er verdens ledende oljenasjon søker nå sammen med Russland og Kina. Det samme gjør andre oljeeksporterende land i Midtøsten. Den nye alliansen som er i ferd med å danne seg mellom BRICS land og stater som søker medlemskap og partnerskap, blir stadig flere. USA er i ferd med å miste sin dominans og de økonomiske smertene dette vil gi for befolkningen vil bli sterke. USA er i ferd med å tape sin status og en arrestasjon og heksejakt mot Trump er perfekt for å fokus bort fra den elendighet Joe Biden og demokratene har skapt på sine to år med makten. Dette som skjer med og rundt Donald Trump er en massiv distraksjon.

 

En smertelig tid ligger foran USA og Europa

Bibelkodene var tydelige: Joe Biden og Kamala Harris er i Torah kodene knyttet opp mot ord som “undergang, dom og ødeleggelse”. Og hva har vi sett etter at Biden og demokratene kom til makten? Først en massiv inflasjonskrise som spiser opp befolkningens kjøpekraft. Dernest en blodig proxykrig i Ukraina som legger landet i ruiner. Økende fattigdom både i Amerika og Europa. Stigende priser, en bankkrise som alt har ført til flere bankkonkurser. En kommende krig med Kina og en dypt splittet amerikansk befolkning. Samtidig ser vi en umoral og normløshet i en befolkning som blir stadig mer bedervert av Sodomas synder. Når en transkjønnet kvinne nylig gikk til angrep på og drepte tre barn og voksne ved en kristen skole i Nashville i Tennessee, valgte USAs president å uttrykke sympati med det transseksuelle samfunnet i USA.