USA: Nå er det dyrenes tur, okser og griser skal vaksineres med mRNA vaksiner

“mRNA tekonologien er på vei inn i matkjeden. Matforsyningen til alle amerikanere kommer til å begynne å bli forgiftet med genetiske modifikasjoner av mRNA som uredelig kalles “vaksiner”. Lobbyister for kveg- og svinekjøttforeningene i flere stater har BEKREFTET at de VIL bruke mRNA-vaksiner i griser og kyr DENNE MÅNEDEN. Det vil faktisk bli “vaksinemat” og selges til DEG uten ditt INFORMERT SAMTYKKE. Å kjøpe og spise denne storfekjøttet eller dette svinekjøttet kan påvirke deg negativt. I noen tilfeller kan det DREPE deg.

Dermed vil snart kjøttet folk spiser være modifisert genetisk med den samme teknologi som brukes i Covid vaksinene. Renz fortsetter med å påpeke, det er en artikkel fra år 2000 om “spiselige vaksiner”: (Artikkel HER) Artikkelen demonstrerer hvordan det å skjule en “vaksine” i matvarer, tas opp i menneskekroppen.  Advokat Tom Renz sier “For å være klar – på dette tidspunktet er det null stater som krever informert samtykke for “vaksinemat”. Mens jeg vil hevde at det må gjøres under eksisterende lov ….”

“Problemet med denne spesielle omstendigheten er at til i dag har ingen produsent av en mRNA-vaksine fullstendig avslørt det medisinsk aktive innholdet i de såkalte “COVID”-vaksinene. Dessuten har titusenvis av mennesker allerede DØDE etter å ha mottatt disse såkalte “vaksinene”, og hundretusener av andre mennesker har blitt veldig syke eller permanent skadet av dem. NÅ, hvis du var en av de smarte menneskene (som meg) som IKKE tok disse COVID (death dart)-stikkene, vil vi med vilje bli forgiftet med mRNA fordi de legger det i maten vår uten vårt informerte samtykke. Rettssaker vil være for sent. Vi vil allerede være forgiftet og dø. Publikum blir minnet om at «immunitet» bare fungerer i retten. Det gir ingen beskyttelse til menneskene som gjør dette, fra gaterettferdighet. Å tvangsstanse noen som prøver å forgifte deg er lovlig selvforsvar,” skriver radiovert Hal Turner i en artikkel om temaet. Hvor skadelig det vil være for kroppen å spise mRNA manipulert kjøtt er usikkert. Etter at befolkningen er blitt vaksinert med mRNA teknikken har vi sett et økende antall på bråe og uventede dødsfall.

 

10 tanker om “USA: Nå er det dyrenes tur, okser og griser skal vaksineres med mRNA vaksiner

 1. På tide på begynne å be for maten – og i Jesu navn drepe alt som er skadelig, i den autoriteten Gud ga deg, i tro (ikke frykt) – så vil Gud fjerne alt som er skadelig.

  17 Og disse tegnene skal følge dem som tror: I mitt navn skal de drive ut onde ånder. De skal tale med nye tungemål.
  18 De skal ta slanger i hendene, og om de drikker dødelig gift, skal det ikke skade dem. På syke skal de legge sine hender, og de skal bli helbredet.
  Mark 16:17f

  Se, jeg har gitt dere makt til å trå på slanger og skorpioner og over alt fiendens velde, og ingen ting skal skade dere.
  Luk 10:19

  6
  3
  • Det er kanskje ikke uten grunn at adventister ikke eter kjøtt.
   Vi burde kanskje satse på økologisk dyrket mat,

   1
   2
  • Anbefaler ikke “Tore” å starte med rød eller hvit fluesopp. Tror ikke det blir særlig hallelujastemning av det. Snarere en kamp på liv og død.

 2. Hva skal de kristne som mener at vaksinen er dyrets merke ete fremover?
  Kan man få dyrets merke i form av en blodig biff eller ei skinkestek?

 3. Det var også en artikkel om å vaksinere bier med det samme. Hva med larvemel og andre insekter de maler opp og tilsetter i mel og brødvarer? Hva vet man om hva som tilsettes i dette oppmalte insektspulveret? Det var jo en artikkel fra USA der en bonde ble pålagt å gi kyrne denne sprøyten, og flere av dyrene døde. Alternativet er å kutte ut kjøttmat, men som hunder, blir sannsynligvis kyrne vaksinert allerede med andre vaksiner. Er skeptisk til hele matindustrien nå, og man bør nok tenke over hva man spiser etterhvert. Heldig de som har jaktlisens og kan skyte seg en uvaksinert hjort, selv om jeg ikke hadde greid å skyte en selv.

  1
  1
  • Nå er vel norsk kjøtt ennå ikke besmittet av dette.
   Men det kommer. Jeg ser dystert på fremtiden.
   Etterhvert som folk får i seg mRNA vil sykdom komme og flere vil dø.
   Det er alvorlig, men Herren kan helbrede.

  • Jeg vet ikke hvordan det er med norsk kjøtt, men det er mye kjøtt som ligger i kjøledisken der det står «distribuert i Norge». Importert kjøtt ønsker ikke jeg å kjøpe, grunnet mye høyere nivåer av antibiotika enn det som brukes i Norge. Hva dyrene eter, har jo også noe å si. Nå blir vel alt husdyrhold sannsynligvis vaksinert mot et eller annet, f.eks, munn og klovsyke, og andre vaksiner dyrene får for å holde seg friske. Dette får vel også mennesker i seg til en viss grad, så vi vet jo svært lite om hva vi egentlig får i oss av ulike stoffer fra det vi spiser.

Det er stengt for kommentarer.