I Torah koder: Kamala Devi Harris og Joe Biden symboliserer ødeleggelse og dom, sier jødiske rabbinere

Både Kamala Harris og Joe Bidens navn er å finne i bibelkoder, og navnene representerer ikke akkurat noe godt, verken for USA eller dem selv. Navnet Joe Biden betyr dom mens Kamala Harris navn betyr ødeleggelse. “Ødeleggelse og dom kommer over Amerika og Donald Trump og Sean Pence er Guds siste advarende basun til USA, skriver Richard Burge som oppfordrer folk til å gjøre seg rede. Navnene til de to som er blitt utpekt av massemedia til å lede USA videre er ikke akkurat forbundet med noe godt, i bibelkodene, skriver Rabbi Yekutiel Fish. Fornavnene Kamala Devi er oppkalt etter navnet på to guder i hinduismen, mens navnet “Harris” betyr ødeleggelse sier rabbi Fish videre. Joe Bidens navn “dom” eller straffedom -og det er nettopp det mange tror vil komme over Amerika dersom Kamala Harris og Joe Biden skulle vinne valget

Massemedia har som kjent utpekt Joe Biden og Kamala Devi Harris som henholdsvis president og visepresident. Dette på tross av at valget langt fra er avgjort siden resultatet er bestridt på grunn av mistanker om omfattende valgjuks og fusk. På tross av at alle stemmene ikke er tellet opp i alle delstater, er media skråsikre på at de resterende stemmesedler ikke vil kunne endre resultatet. I flere delstater har Trump teamet allerede gått til søksmål og kravet er at det er kun lovlige stemmer som skal kunne telles med når valgresultatet skal endelig avgjøres. I følge Trumps advokatteam skal det ha vært omfattende juks under tellingen av stemmer, og justisminister William Barr har beordret føderal etterforskning for å avdekke mulige ulovligheter. På tross av dette fortsetter gammelmedia og hamre inn at Joe Biden vil bli USAs neste president, og den globale verdens-elite av ledere har alt begynt å gratulere Joe Biden med seieren. Selv Benyamin Netanyahu har gratulert Biden, mens verken Kina eller Russland har gjort dette ennå. Dette kanskje fordi disse vet at siste kapittel ikke ennå er skrevet.

Mot dom og ødeleggelse fra Gud med Kamala Harris og Joe Biden ved roret

Både Kamala Harris og Joe Bidens navn er funnet nedtegnet i bibelkodene som ble nedtegnet for flere tusen år siden. Kamala Devi Harris er oppkalt etter to avguder eller demoner i hindusimen og hennes etternavn “Harris” Harris’ (הריס)  betyr “ødeleggelse” som kommer fra Gud,” sier rabbi Yekutiel Fish. Også navnet til Joe Biden er knyttet opp mot noe som ikke lover bra dersom Kamala Harris og han skulle danne en administrasjon. Navnet Biden ‘Biden’ (בידן) som også kan skrivesB’Din (בדין), betyr “i dommen” eller “under dom” sier rabbi Fish videre. En administrasjon av Harris og Biden vil bety at ødeleggelse og dom kommer til Amerika og dette igjen blir etterfulgt av Messias komme. Dersom Trump vinner valget kan det bli en ytterligere nådetid, men dersom disse vinner, vil ødeleggelse og dom komme raskt,” sier tilhengere av rabbi Fish. Også Rabbi Matityahu Glazerson sverger til Torah koder og finner der Joe Bidens navn knyttet opp mot ødeleggelse, venstresiden, Corona, Obama, pandemi. I rabbi Glazerson forståelse kan kombinasjonen Biden-ødeleggelse enten bety at Bidens drøm om å bli president vil kollapse -eller enda verre, dersom Biden og Harris kommer til makten vil det innebære Amerikas ødeleggelse og dom. En annen tolkning av Torah koden om Joe Biden kan være at ordene er knyttet opp mot Joe Bidens død. I følge rabbi Glazerson vil Donald Trump bli den som går seirende ut av det hele.. Og hvis ikke.. -hjelpe oss Gud, skriver en av dem som har kommentert de to rabbienes utlegginger. Fra USA som nå er sentrum for den omfattende stemmejuks-skandalen meldes det nå at en rekke Trump velgere fysisk skal ha blitt nektet adgang til stemmelokalet under valgdagen., forteller Rudy Guiliani som er president Trumps personlige advokat og leder teamet av advokater, jurister og data-analytikere som utgjør Trumps advokat-team. I følge Guliani har de gått til sak i 8 eller 9 delstater for å omstyrte de premature valgresultat.

 

10 tanker om “I Torah koder: Kamala Devi Harris og Joe Biden symboliserer ødeleggelse og dom, sier jødiske rabbinere

 1. Leste en artikkel om dette tidligere i høst. Allerede nå kan vi ser at Biden og Harris faktisk skaper ødeleggelse i Amerika.
  De har gjennom sitt forsøk på å stjele valget med stemmejuks allerede bidratt til å ødelegge nasjonens tillit til valgsystemet og de vil nedkalle Guds vredesdom over Amerika. Her i vesten er vi like ille stilt. De som styrer i Europa er gjennomkorrupte og vil ødelegge våre kristne kulturer gjennom innvandring fra muslimske land.
  Biden og Harris vil aldri kunne ha vunnet i et rederlig valg.
  Derfor måtte de ty til juks.

  9
  7
  • Bevis?

   Ellen Er du villain til å innrømme at noen du tror på/er enig med sa der og derfor går du bare utifra at det er sant?

 2. Biden og Harris vil trekke Amerika inn under Guds vredesdom.
  Det eneste som kan utsette Guds rettferdige dom er et valg av Donald Trump.
  Siden Trump og republikanerne bestrider valgresultatet har de pådradd seg vrede fra selve helvete. Alle avgrunnens krefter skriker mot Trump og i Norge velger medier å tie ihjel både Hunter Bidens laptop fra helvete, valgjukset og omtaler Biden allerede som om han er president.
  Nå er tiden inne for kristne til å stå fast i troen. Lar du deg puffe over bare fordi mørkets rike blåser ut sine løgner og hevder at Biden har vunnet valget, ja da vil du ikke bli stående mange sekunder ettersom den store trengsel vil bli stadig mer fiendtlig og antikristelig.
  Kristenfolket i Norge, den lille hjord av hellige -må reise hellige hender og løfte frem president Trump i bønn. Satans onde plan vil bli stoppet, med eller uten din bønn. Jeg har vondt av alle Trump hatere vi møter også i kommentarfeltet her i Søkelys.
  Disse som er fylt av religiøse åndsmakter kan godt ikle sitt formørkede hat og opprør med religiøse vendinger, men det hjelper dem ikke når Guds dom kommer.
  Gud har kontroll og registrerer hvem som er mot Hans rike og dem som er for.
  Skillet mellom Guds rike og mørkets rike går i vår tid tvers i gjennom menigheter og forsamlingen. Ingen behøver å være overrasket over at mange onde individ skjuler seg bak religiøse fasader og gjerne også er å finne i verdsliggjorte kirker og forsamlinger. Religiøse demoner kan faktisk sitere bibelvers -men siden de er fylt av Jesabel-demoner vil de lyve om hva som er Guds vilje og plan.
  Ånden sier med tydelige ord at i de siste tider skal mange mennesker vende seg til demoners lærdommer. De vil ha et skinn av gudsfrykt, men fornekter kraften og realitetene i Guds vilje og plan.
  Våkne opp

  10
  3
  • Bermen av vantro vil neppe like dette. He he.
   Vi andre er mer avventende og tror at Gud tilsist er den som har siste ord.

   1
   4
  • Folk som fabler om demoner og åndskamp skulle blitt umyndiggjort. Helt greit å surre innenfor egen flokk, men farlig om vrangforestillinger får betydning i valg som gjelder virkeligheten. Det er nesten like ille som når Trump sutrer om konspirasjoner og ødelegger demokratiet fordi han ikke tåler å tape. Han hater som de religiøse kompetanse, fakta og vitenskap. Huff og huff. I gamle dager var religiøst delirium ikke helt uvanlig blant sinnslidende. I dag har tilogmed de gærne tatt til vettet 😉

   1
   5
  • NÅ passer det med en real Kenneth Copeland: HH HA HA HAAAAAAAAA!

   Det verste er at noen tror på det. Lover ikke godt for verden når folk med vanlig utdannelse lar seg styre av overtro. Amen. Og basta.

   4
   2
 3. Jeg tror mange av kommentarene her blir lagt inn av en politisk aktivist av samme type som gikk rundt i gatene i tyske byer før 1933. Det tyske nasjonalsosialistiske arbeiderpartis tilhengere ble motivert av ønsket om å kunne bruke ondskap som et legitimimt politisk virkemiddel. Nazismen hadde alle de psykopatiske symptomene i politisk form. Jo mer de levde ut dette jo mer utviklet det seg. Krystallnatten ble det første virkelige forvarslet for “der untergang” for tyskland. Hele det tyskland ble etter hvert oppslukt av nazismens syke ondskap. Faktisk var dette det samme som Koranenen spiller på når den gir tillatelser til å undertrykke og straffe de som ikke underkaster seg. Ønsket om å straffe andre i “rettferdighetens navn” ligger dypt forankret i menneskets onde natur. En forfatter som beskrev dette fenomenet utrolig bra var Charles Dickens. I bøker som f. eks Oliver Twist og David Copperfield beskrev han hvordan forsvarsløse barn ble behandlet av psykopater. Det spesielle med slike mennesker er at de er helt blinde for hva som motiverer dem. Det føles bare så godt og riktig for dem å straffe. De har en psykiatrisk diagnose men uhyre få er i stand til å identifisere denne hos seg selv. Men den åpenbare nytelsen de opplever når de plager og ydmyker andre er et veldig tydelig symptom.

  2
  1
  • Ikke visste jeg at du kjente deg ydmykhet. Det viser større selvinnsikt enn jeg trodde ?

Det er stengt for kommentarer.